Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
GoGr napisał(a):
A mi się waga w miejscu utrzymuje.. Ale niestety najpierw trochę przytyłam 😞 co widać na zdj... 😠
w dodatku podjadam cały czas kanapki z wędliną ☺️ tak długo jadłam tylko ser żółty, że się teraz od wędlin nie mogę oderwać 😁

Na zdjęciach to widać, że chyba wzrok straciłaś. Wyglądasz super i droczysz się tu z nami, żebyśmy Ci słodziły :PPPP cwaniak jeden!!! 😁DD

Miśka nie oszukujmy się! widać, widać:P przynajmniej ja widzę.. ale dupa z tym i tak się dziś zamierzam cały dzień truskawkami ze śmietaną i cukrem objadać 😁 hahaha

• Mamusie
witajcie moje drogie 🙂
nic nie piszę bo nie dietuję ☺️ ostatnio ważyłam znów 59 kg ☺️ ☺️ więc odzyskałam 4kg ☺️ ☺️ teraz nawet na wagę nie wchodzę...nie chce mi się ćwiczyć, nic mi się nie chce 🤨 🤨 źle mi ze sobą, potrzebuję porządnego kopniaka w tyłek 😞

• Mamusie
Iwona napisał(a):
witajcie moje drogie 🙂
nic nie piszę bo nie dietuję ☺️ ostatnio ważyłam znów 59 kg ☺️ ☺️ więc odzyskałam 4kg ☺️ ☺️ teraz nawet na wagę nie wchodzę...nie chce mi się ćwiczyć, nic mi się nie chce 🤨 🤨 źle mi ze sobą, potrzebuję porządnego kopniaka w tyłek 😞

ty nic nie potrzebujesz bo wyglądasz już teraz jak szczypior!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusie
GoGr napisał(a):
To Cię Magda podsumowała :P Iwona ja Cię kiedyś chciałam skopać! pisałam na fb ale się nie odezwałaś 😞 co u Ciebie?

wiem Gosia to był czas gdy nie miałam ochoty nawet na rozmowę, na nic 🤔 to też powód że zaniechałam ćwiczenia, dietę, nie dbam o wygląd i chociaż cholernie mi z tym źle, to za nic nie mam powera by się zmobilizować do czegokolwiek 🤨 jutro mam egzaminy a nawet do książek nie zajrzałam 🤔 nie wiem co się ze mną dzieje 😞

• Mamusie
Czesc szypiorki 😁 😁 Cebula wpadla zyczyc Iwonie powodzenia na egzaminach 🙂A co do twojego samopoczucia,to ja mam niestety tak samo 😞 Tyle,ze u mnie jest to spowodowanem bolem plecow,bo ostatnio sie nasilil i teraz juz w ogole do niczego sie nie nadaje...zero ze mnie pozytku 😮

• Mamusie
Hejo 🙂)) U mnie ostatnio było 57, ale potem był tydzień niezdrowego jedzenia, więc nie wiem ile jest... ogólnie widzę, że mi waga zatrzymała się na 57-58 kg i ani rusz mniej... podobno tkanki tłuszczowej i tak mam w dolnej granicy normy, więc to może dlatego? Tłuszczu nie spalę :P

hejka 😁
a ja w Polsce bylam opetana i kilka kilo przybylo 😜 ale wracam do normy powoli nie mowiac formy bo mnie sie nie chce wysilkowac 😁 ale czuje,ze szybciej to pojdzie bo moje male szalenstwo zaczyna chodzic i jest wszedzie, biega mi za noga ,a ja ciagle ja musze lapac itd.
a ktos trzyma diete??????

• Mamusie
magda123 napisał(a):
diete trzyma misia niestety przez chorobę

hehehe i jeszcze muszę trzymać... jest gorzej niż lepiej... mogę jeść suche bułki z masłem i pić coca-colę... przez tydzień znikło 2 kg i dalej leci 😞(( i wcale się nie cieszę, bo zaczynam jak śmierć szaro-sina wyglądać... Antoś też schudł... po buzi widać... zawsze okrągła, a teraz zapadnięta.