Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Misia wspolczuje:* Ja dostalam okres i cudem mi prawie 3kg spadly i brzuch znikl hahaha 😁 😁

Monia ja dziś założyłam spodnie, w które się mieściłam bardzo dawno temu :PPP jeszcze mam dwie takie pary. Ciekawe czy dam radę 😁 hehehe ogólnie to lubię diety, ale swoje własne...

• Mamusie
moja córa wczoraj wymiotowała cały dzień a zaczęła o 4 nad ranem 🥴 i wszystkie leki jakie jej dawałam to zwracała i dopiero jak jej gumę miętową dałam to zaczęła wracać do żywych 🤨 a dzisiaj już zjadła i kanapkę ,rosołek z ryżem i brzoskwinię także nie jest źle 🙂

• Mamusie
hej kobitki 🙂
Misia współczuję że tak długo Was trzymało 🤔 przynajmniej jak wrócisz do zdrowia to będziesz sobie mogła bez wyrzutów pozwolić na małe co nieco... 😉 ja od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć, bo moje nogi znów straciły "fason" szkoda,że tak późno się stuknęłam, bo w sobotę mam wesele 🤨 do diety nie wiem czy wrócę, za dużo okazji przede mną... 😁
Właśnie Madzia jak Angelka? to jakiś rota, czy zatrucie? u nas ok choć w rodzinie mamy ospę i patrzę z trwogą czy moje maleństwo nie złapało...bo by się biedna cała podrapała, przecież jest taka malutka i jeszcze nie rozumie, że nie wolno:/

hej,
dawno mnie nie było i za dużo do nadrobienia nie było. no ja troszkę przybrałam :O 76kg pokazywało wczoraj,ale od dwóch dni jem mniej i troszkę zdrowiej..zobaczymy co to będzie,ale jakiejś diety to ne trzymam.

• Mamusie
Hejo, u mnie na wadze 55 po chorobie, ale myślę, że to strata wody... teraz już jest 56-57. Widzę jednak, że w cm mi spadło. Na diecie też żadnej nie jestem i nie zamierzam, bo ta waga mi odpowiada. Teraz trzeba zdrowo jeść, żeby tak zostało i tyle... szkoda tylko, że moje nogi to wyglądają jak galaretka 😞((
Iwonko uwielbiam Twoje włosy i jesteś śliczna!!! Ach ach ach!!!
Madziulka jak córcia? Co to było?
Mój mały też się odkarmia 😁
Tusiaczku nie martw się, ja zawsze latem tyję, a zimą chudnę... latem to dużo owoców, więc się piecze ciasta, lody, grille, piwko itd. No nie??? Same przyjemności 😁
Ja wczoraj w pracy ciasta pojadłam, a potem w domu jeszcze o 24 obwarzanki 😁DDD głoooodomorra mi się włączyła!

jeju.. a kto się za mnie weźmie? 😞 znów nie mogę na siebie patrzeć tak zarosłam i znów brakmi motywacji. Mać do poniedziałku ma siedzieć w domu więc Kuba siłą rzeczy też.. a co za tym idzie zaczyna się wielkie podjadanie 😞

• Mamusie
Misia dziękuję 😉 ale te włosy to już nieaktualne choć zastanawiam się czy nie powrócić do tego koloru... 🙂
dziewczyny jednak pojeździłam rowerkiem i nawet nie wiedziałam że aż tak sie zaniedbałam... 😮 nienawidzę moich salcesonowych nóg buuuuuuu 😞
żeby mi jeszcze motywacja do diety wróciła 🤨 ale to może za 2 tyg, bo teraz 2 wesela mi się kroją 😉 zresztą jest lato i praktycznie codziennie jem lody 🤨 czekoladowe-moje ulubione 😜

Iwona ja też mam latem problem z lodami ☺️ ile razy w sklepie jestem to kupuję ☺️ ☺️ i ciągnie mnie bardziej do lodów niż do fajek nawet 😜 😜

co tam lasencje? 🙂

no mnie się też Gogruchna zarosło.. nie jesteś sama.. co do nóg to ja się nie wypowiadam,bo zawsze były grube i chyba zawsze będą.taki urok mojej figury! No,ale szczerze mówiąc nie umiem już patrzeć na siebie.. co jestem w sklepie to bym coś słodkiego kupiła.. młodemu kupiłam paluszki jak szliśmy na spacer to pałaszowałam razem z nim ... staram się jak najmnej czasu w domu spędzać,bo wtedy nie jem. Jak tylko się da to idę na nogach, a nie autem jadę. Dzisiaj nawet do Biedronki poszłam na nogach..co kiedyś jakby mi ktoś to zaproponował-wyśmiałabym Go!

Dziewczyny chciałam zapytać czy polecacie jakieś preparaty na pocenie? Normalnie okropnie ostatnio się pocę..ledwo wyjdę z domu i zaraz mokra :/

Tusiu ja też cały czas podjadam 😞 i też jak tylko mogę to pakuję chłopków i w nogi bo inaczej oszaleć idzie ;(
poza tym ostro się zastałam... hula pokręciłam pół godziny i ścierpło mi prawe kolano 🥴
zrobiłam jeszcze dosłownie parę brzuszków i jakichś dziwnych ćwiczeń i więcej nie mogłam.. czuję się przejedzona i mega osłabiona:/ czas wrócić do żywych bo za 2 miesiące wesele.. Najważniejsze wrócić do hula-hop 🙂 a potem coś się podorzuca.
z lodów nie zrezygnuję i koniec 😁

• Mamusie
Ja tez znowu przytylam,ale wzielam sie za siebie.W pon mam aqua fitness,w czwartki aqua zumbe a w niedziele najpierw asian fusion,potem aqua fitness a na koniec sauna,no i w srody jeszcze z.cora basen zahaczam hihi.Jesli chcecie cwiczyc z usmiefhem na twarzy to polecam tego typu zajefia.A co do jedsenia,to tez mam wilczy apetyt.Dobra znikam,lee do siostry jejvpomoc,bo ma troche problemow w ciazy i musi lezec