Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Iwonko jak dobrze, że z mają lepiej 🙂 nie przejmuj się, że od siostry zjadła, a od Ciebie nie. Antoś miał tak samo jak był chory. Nie chciał jeść i pić, a potem też był problem, bo bał się, że jakieś paskudztwo mu damy. Jednak przeszło mu...
Tusia a co to znaczy, że Miśka to Miśka???
Maja... znów zjadłam :PPP 3 kanapki i 8 cuksów z mieszanki krakowskiej... ale co ja mam poradzić, że jak w pracy jestem to nie jem, bo nie mam kiedy... jem po powrocie. A sorry, w pracy sernik był. Zresztą bilans wychodzi na zero, bo tyle się nabiegam w robocie, że zanim zacznie się trawić to już się spali :PPPP ale w nosie to mam 😁DD jest dobrze jak jest 😁

Misiu chodzi o to,że narzekasz,że tyle zjadłaś,a i tak Ci waga stoi 🙂 ja na Twoim miejscu bym się nie martwiła, jeśli lubisz jeść,a waga przy tym w miejscu stoi, co najważniejsze nie rośnie!!! 😁

Iwona moja Chrześnica ssała palec do 3czy4 roku życia,aż nie dostała zapalenia jamy ustnej..nic nie jadła, nic nie piła..no i palucha też od tej pory nie ssie..
Co się dziecko wycierpiało i mama to straszne..z tym,ze jeden plus w tym,że palucha do buzi już nie wzięła, bo Baśka to już pomysłu nie miała jak ją oduczyć.

• Mamusie
Kurde, ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego spotkania.
My właśnie zjedliśmy tortillę na kolację z sałatą lodową, pomidorem, ogórkiem, cebulką fetą, prażonymi ziarnami słonecznika i dyni, a do tego sos jogurtowo-czosnkowy.
Polecam na pyszną kolację. I zdrową 😁

aaaa..no Miśka przypomniałaś mi!!!
Gośka spotkać się miałyśmy! No,ale to już nie w lipcu 🙂 Misia jak będziesz w Krk to jo tyż się spotkać moga 😁 😁 😁 ja mam godzinkę drogi stąd,a od rodziców jeszcze krócej..

a ja dopijam kawkę,szykuje się,budzę moich panów i zawozi nas A. do Doroty. Przepinamy fotelik i w drogę.

Misia i Tusia ja mam nadzieję, że w końcu! 🙂
Choć ciężko mi sobie wyobrazić, że biorę chłopków i jadę... (bo ja jestem baaardzo lokalny kierowca:P) Ale przy dobrych wiatrach uda się pokombinować 😁

A Misia wspominałaś kiedyś o nowej fryzurze.. gdzie zdj??? 😜 😜

• Mamusie
Jak Ci Monia kolacja moja brzmi smacznie to mam propozycję na śniadanie. Koktajl z maślanki z czerwoną porzeczką, jagodami i świeżą miętą 😁DD a do tego chlebek z otrąb pszennych.
Jejku jejku i pomyśleć, że będziecie niecałą godzinę drogi ode mnie 😞(((((((((((( ale mi się jakoś smutno zrobiło, bo rok temu o tej porze Monia z Julką u nas byli 😁

hej ,kurde Miska ja tez bym uprazyla ziarna ale dalej kuchenka nie dziala,a babka nie odpisala wczoraj na email a tel nie odbiera zaczynam sie na nia wkurzac.
Monia, Tuska to bedzie szal 😁 dzieciaki sie wybawia 🙂 i Wy tez 😁 super sie tak spotkac to sie zupelnie inaczej rozmawia 🙂
Ja wczoraj frytki zjadlam -- jedyny cieply i tlusty posilek z wiadomego powodu.ehhhhhhhhhhhhhhh!!!

hej Mamcie 😘
Byłam dzisiaj na takim pierdzielonym spotkaniu (sprzedawali jakieś fotele masujące bajecznie drogie).. poszłam tam bo za free robili te wszystkie śmiszne pomiary - tkanki tłuszczowej, wody, itd.. No i tak.. Grubasek ma:
tkanka tłuszczowa: 30% 😞
Masa mięśni: 43,6...
masa kości: 2,3
wiek metaboliczny: 21 🙃 🙃 🙃
ilość wody w organizmie: 52,1
tłuszcz wiceralny: 2 🙂

cokolwiek to oznacza nie chcę tyle tkanki tłuszczowej :P

Misia wiem, że to norma... Ale skoro się nie najlepiej ze sobą czuję to pasuje dojść do dolnej granicy normy 😁 musze poszukać jaka to jest:P

idę PRACOWAĆ 😞 w końcu pogoda więc się od pralki i miotły nie oderwę...