Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mało, że nie najchudsza to jeszcze nie uczesana i bez makijażu! :P nikt mi nie powiedział, że będziemy jakieś zdj robić... no i wyglądam jak ćwok..
idę spać bo jutro znów w to białe wdzianko trzeba wskoczyć :P

aaa... boli mnie brzuch i obżeram się na okres... feeee!!! ;(

• Mamusie
zgzadzam się z Moniką, Gocha najchudsza na tym zdjęciu 😜 Ty i Misia to dwie chudzinki, możecie wcinać bez obaw, 😁 😁
a ja dzisiaj kupiłam nową bluzkę, wiecie jaki rozmiar? XL 😮 😮 😮 😠 TO DOPIERO SĄ POWODY BY SIĘ NA SIEBIE WKURZYĆ 😁 😁 skoro jeszcze niedawno M nosiłam, a jakieś 7 lat temu nawet S 🤨

Iwona rozmiar rozmiarowi nierówny. ja noszę od s do xl ubrania.. 😜

padam ze zmęczenia 😞 prawie się z dziećmi nie widuję.. pracuję po 12 h... :/ jeszcze teraz na wieczór prasowałam i wpierdoliłam trochę lodów na kolację do "m jak miłość"...
klimatyzacja w sklepie mnie wykańcza 😞

co tam u Was lachonki? 😉

• Mamusie
Iwonko, Gosia ma rację. Rozmiar rozmiarowi nierówny. Ja dziś chciałam kupić spodnie. W jednym sklepie S dobre, w innym L za mała :OOO to dopiero rozbieżność. A bluzę kupiłam XL :/ w ogóle jakiś dziwny sklep, wszystkie te rozmiary takie małe... wolę nie wiedzieć dla kogo było XS... chyba dla 6 latki.
BTW nie mam już dredów 😞

• Mamusie
Iwona u mnie masakra.Od dluzszego czasu cierpie na bezsennosc,do tego Jula rzadzi po nocach i spie po 3h na dobe w ratach...srednio co 20-30 min mam pobudke 😞 I czuje sie mega do dupy.Jak Julia pojdzie spac,to sie pierwszy raz od nie wiem kiedy z nia poloze,bo juz rady nie daje,a tu na silownie musze dzis isc...bo ostatnio troche to zaniedbalam i wrocily mi dretwnienia nog 😞 Wczoraj znowu stracilam w nich czucie i upadlam 😞 Kurwa jak tu miec dobry humor majac przed soba widmo kaleki..i to niewyspanego?Bo lekarze mi juz wprost powiedzieli,ze nie sa w stanie mi pomoc,moga co najwyzej bol usmierzac i spowalniac postep..kurde,mam dzis wisielczy humor i mega dola 😞 😞

hej, co tam u Was dziewczyny?
ja diety jako takiej nie trzymam,ale jem mniej i dużo warzyw 😜

a tak poza tym chyba mam znów torbiel na jajniku..pobolewał mnie dzisiaj,ale póki co przestał,więc nie umawiam się na wizytę u gina,bo mnie to skrobnie po kieszeni,a niestety musimy oszczędzać..nie powinno się na zdrowiu oszczędzać,ale cóż. jak już nie dam rady z bólem to pójdę,choć nie wiem czy nie boli z powodu owu.

• Mamusie
Monika współczuję Ci z całego serca 😘 😘 ale czy Ty nie powinnaś się oszczędzać? może ta siłownia powoduje że zbytnio się forsujesz 🤨 dużo zdrówka życzę Ci kochana 😘
Tusia mnie też tak w czasie owulacji boli z jednej strony, jakby jajnik- więc miejmy nadzieję, że u Ciebie to też to, a nie torbiel 😉

• Mamusie
Ilona po silowni widze duza poprawe.Zanim zaczelam na nia chodzic,to tracilam czucie w nogach kilka razy dziennie,a dzieki silowni zniknely.Niestety z roznych przczyn nie bylam tam od 2,5 tyg i znowu to wrocilo.Wczoraj zwyczajnie upadlam w kuchni,dzis juz tez kilka razy..Kochana oszczedzanie raczej nic mi tu nie pomoze,bo jak za duzo sie nie ruszam,to bol jest nie do wytrzymania..no chyba,ze mam mocne ataki,to wtedy zwyczajnie nie jestem w stanie sie ruszyc,nawet na bok przewrocic.Jakbym ci wypisala,co mi dokladnie jest,to bys nie uwierzyla,ze tyle problemow moze miec 27 letnia dziewczyna...
A co do bolu jajnika,to mnie tez zawsze 1-2 dni pobolewa wlasnie na owulacje wiec u Tuski trzymam kciuki,zeby to bylo to
A ja wysiadam.Siedze wlasnie i wyje,bo Julie od niedzieli cos nawiedzilo.Zaczynam sie zastanawiac nad egzorcyzmami 😁 😁

• Mamusie
Nie smucisz Monia 😉 zawsze lepiej się z kimś podzielić tym co nas dręczy, niż cierpieć w samotności 😘
nawiązując do Twojego samopoczucia psychicznego, to ja też tak często mam, że siądę i żalę się sama do siebie, że całe życie mam pod wiatr, od małego tak było, że o wszystko musiałam walczyć...ech, długo by opowiadać 🤨
a Julka może po prostu wyczuwa Twoje samopoczucie i dlatego się tak zachowuje, u mnie zwykle jest tak, że jak ja mam dola, to Majka jest trudna do zniesienia:/

• Mamusie
Julii zab 5 idzie...slini sie,az jej pryszczyki wyszly na brodzie i wokolo ust,nie chce jesc i drze sie takim glosem,ze az sie w mozg wwierca 😁 A co do samopoczucia,to ja sie staram nie dawac,ale dzis po prostu wysiadlam pierwszy raz od dawna...po prostu za duzo tego wszystkiego na raz.Psychicznie mnie to przeroslo i tyle.Ale jutro bedzie nowy dzien i musi byc lepiej..Iwona ja tez mam cale zycie pod gorke..w zasadzie od urodzenia..moze to dlatego,ze tak naprawde mialo mnie nie byc i lekarze mowili,ze nawet 24h nie przezyje?A moze po prostu tak mam,ze mam za miekkie serce to mam twarda dupe i ciagle sie zawodze..ale taki juz moj los

• Mamusie
heh Monika mój mąż mi też tak zawsze mówi, że mam miękkie serce i przez to dostaję po dupie...mamy trochę wspólnego,i mnie też miało "nie być" na świecie, ale to inna historia- dobrze tylko że dowiedziałam się o tym niedawno...kiedy już potrafię sobie jakoś to ułożyć... 🤨
Misia- całuski 😘
wyśpijcie się dziewczyny, życzę spokojnej nocy 🙂

buziaki babole!
Moniś zdrówka i dużo siły! podziwiam kobieto, że dajesz radę!!!

Ja mam dzisiaj wolne. Musze kupić 3 prezenty:/ i ogarnąć chatę bo masakra jest... i od rana wcinam chleb.. chyba nadrabiam tydzień jedzenia po jednej zupce chińskiej dziennie 😜

Miałam coś jeszcze pisać ale też wyjebana jestem w kosmos i zwyczajnie mi z głowy uleciało 😉