Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej lachonki 😉
wczoraj i dziś miałam w domu malowanie, wyćwiczyłam się, że hej,a dzisiaj padam na twarz:/ jeszcze sypialnia po niedzieli( tam chce tapęte) i będzie git 😉
dobre w tym jest to, że nie mialam czasu jeść i wreszcie nie jadłam na noc 🤪
może uda się przejść do zdrowych nawyków 😁 tylko nie wiem jeszcze kiedy 😁
jutro zapowiada mi się wizyta u siostry, a tam dietka jest niemożliwa 🤢

• Mamusie
Madzia zdrowka:*
Ja dzis zaliczylam i silownie i fitness i generalne porzadki w domu u dopiero przed chwila z dupa usiadlam..jutro ide z mloda na basen,potem silownia i fitness i obowiazkowo koryto wyzej 😁 Ale chyba faktycznie schudlam,bo mnie wszyscy zaczepiaja jak to zrobilam hahaha 😁 Ale milo sie tego slucha wiec chce dalej to pociagnac 🙂

• Mamusie
MonisiaD napisał(a):
Madzia zdrowka:*
Ja dzis zaliczylam i silownie i fitness i generalne porzadki w domu u dopiero przed chwila z dupa usiadlam..jutro ide z mloda na basen,potem silownia i fitness i obowiazkowo koryto wyzej 😁 Ale chyba faktycznie schudlam,bo mnie wszyscy zaczepiaja jak to zrobilam hahaha 😁 Ale milo sie tego slucha wiec chce dalej to pociagnac 🙂

i to jest motywacja jak ludzie są zaskoczeni jak to zrobiłaś 🙂 oby tak dalej

• Mamusie
Madziu wspolczuje:*:* Mam nadzieje,ze lekarz zapisze ci cos dobrego i szybko minie:* A co do tej motywacji,to to naprawde dziala 🙂 🙂 Az chce sie dalej walczyc..kurde za oknem pada,a ja musze isc do sklepu po nowy stroj kapielowy..ten co 3 miesiace temu kupilam juz jest za duzy,a jak go kupilam,to ledwo co sie wcisnelam:P Czas kupic mniejszy rozmiar hihi 🙂

hej Dziewoje :P
hmmm..przez weekend pofolgowałam, bo na obiad moje i A. ulubione mieloooone ;-) z buraczkami ;D a na wieczór mój mąż zrobił pierś z kurczaka w panierce z dipem czosnkowym i do tego winko, no i bagietka z masełkiem zapiekana w piekarniku ;D
niedziela: schaboszczaki,a na wieczór chleb w jajku... haha ;-)
no ale dziś tylko dwie kanapeczki na śniadanko i kawka z mleczkiem,coś mnie teraz ssie,więc muszę coś przekąsić sobie 😜
a na obiad udko z kurczaka z przyprawą gyros, surówka z białej kapusty,marchewki i cebuli, a do tego to jeszcze nie wiem co .. myślę, póki co 😉 - do wyboru mam ryż z warzywkami na parze albo ziemniaki,ale zastanawiam się jak je zrobić.

• Mamusie
Hej!
Monia gratuluję wytrwałości i spadku wagi 🙂
Magduś zdrówka Ci życzę :*
Dawno nie pisałam, bo w ogóle ostatni tydzień w domu tylko spałam 😞(( a tak non stop praca, praca. Nie ma jak pracować w knajpie i nie mieć czasu zjeść. Jadłam jedynie rano w domu, a cały dzień na coli light, kawie i tyle... wieczorem to miałam takie skurcze, że brałam nospę i apap i spać... wczoraj udało mi się poskubać ciasta... wynik tego taki, że mój M jak zobaczył mnie bez koszulki to zrobił mi fotkę... powiedział, że jak teraz będąc w domu nie przytyję chociaż kilogram to inaczej będzie ze mną gadał... 😞((( szczerze... schudłam bardzo... za bardzo, ale to też nerwy :/

• Mamusie
Madzia zdrowiejcie szybko 😘
Monika a jednak ruch robi swoje, żadne diety bez ruchu na nic... ja też ćwicząc po 1,5 godziny dziennie tak chudłam na wiosnę, a teraz nie ćwiczę i efekty są:/ Misia chudzinko ja już na zdjęciach widziałam że Ty znikasz 😮 😮
a ja nadal jem ale też bardzo dużo pracuje, dziś już brakuje mi sił 🤔 🤔