Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Sandra idziesz jak burza 🙂 ojj.. gdzie moja motywacja??!!
no nic.. trzeba coś trzeba 🙂

A Tu macie pijaną, rozczochraną, z malutkimi oczkami i mega policzkami gośkę z panem młodym na poprawinach :P [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/705/dsc1408l.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/382/dsc1408l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

aż wstyd i strach .. ale co najmniej m-c mam na przyzwyczajenie się, że tak będę wyglądać na reszcie zdjęć ^^

Maja a w tym charity shop to oddajesz ubranka małej czy sprzedajesz??? Nie trzymasz dla siostrzyczki ?:P hehe

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zadowolona Gośka .. świetnie! 😘 - no i nie gadaj mi,że Ty gruba jesteś Kobieto!!! :*

a właśnie Sandra też bym chciała,żeby w takim tempie mi waga spadała 😁 - a mi w takim tempie to chyba rośnie,hehe 😁

• Mamusie
😘
Gosia zadowolona 🤪 🤪 he he powinnaś częściej być pijana 😜 😜 😁
Sandra gratuluję spadku a ja od dzis na glodówkę przechodzę i tym razem mam zamiar wytrwać 5 dni 🙃 zobaczymy 🙃
jak mi się nie uda, to popiję i też będę na tej imprezie zadowolona 😁

a ja dzisiaj póki co podjadłam tylko jedną żelkę Alana,bo mu dałam,a On wolał Misia Lubisia 😜 .. Z tym,że Szwagierka dziś na kawę wpada..no i kupię jakieś ciacha.. i pewnie zjeeem ... Ma przyjechać busem to winka może się napijemy .. lampkę - przynajmniej ja 🙂
oj Sandra u mnie też ma z czego,uwierz mi 😜

Gogr jaka Ty fajna jestes 😁
A ubranka oddaje. Zuzia nie bedzie miala rodzenstwa przez najblizsze xxx lat. Moze jak mnie kiedys poprosi to jej zrobimy 😁 😉
A poki co mam spirale i ona DZIALA 😜

• Mamusie
A ja mam ryj spuchniety 😞 Dobrze,ze juz za 2h mam wizyte!! Sandroos gratuluje spadku!Goska slicznie wygladalas!Czego ty od siebie glupolu chcesz?Maja ja ostatnio oddalam 4ruskie torby zabawek haha,bo ciuchy siostrze dla malej Mai oddaje.A po powrocie z Polski jeszcze materac z lozeczka oddam i jeszcze wiecej zabawek haha 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃

Tuska dobre postanowienie, u mnie to standard a trzeba sie wyrzec tluszczow,smazenia, sosow lacznie z keczupem i majo i musztarda.....ja lubie sosy...ale jak robie to na jogurtach naturalnych i podduszam np pieczarki na masle.
Wazne to jest te 4-5 posilkow malych wtedy rusza metabolizm - efekt? Moniki waga 😁 !!
Kurde obejrzalam przesmutny film The Impossible z 2012 o tsunami..

co do moich postanowień to wege bym chyba nie potrafiła być,więc ryba i drób (ulubione) zostaje 🙂
nie wyrzekam się innego mięcha,bo na pewno schabowy u mojej mamy,czy rolady mojej teściowej bankowo zjem - ale to co niektóry weekend 🙂 .
mój będzie chciał to zrobię mu co innego,ale póki co jest mojego zdania,więc z tego skorzystam 🙂))
bankowo,że kiedyś poprosi o mielone,a do tego buraczki - nie umie bez nich żyć i co jakiś czas albo ja,albo jak jest Jego mama robimy - to jest jedya rzec która smakuje mu i u mamusi i u mnie. 😁

a ja muszę się przyznać,że nie jedną,a 4 kieliszki wina wypiłam 😜 - moje urodziny to może wybaczycie 😉