Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no własnie zaczał sie u mnie weekend i jak zwykle zaliczyłam wizyte w szpitalu to juz u mnie tradycja 😮 😮 😮wiecie co oko mi wczoraj napuchło rano nie dało sie otworzyc i takim własnie sposobem wyladowałam dzis w szpitalu 😁wygladam jak debil jedno oko normalne drugie malutkie zapuchniete i boli mam kuracje 5 dniowa 2 rodzajami kropli mam nadzieje ze przejdzie 😮 😮 😮

• Mamusie
gosia2301 napisał(a):
no własnie zaczał sie u mnie weekend i jak zwykle zaliczyłam wizyte w szpitalu to juz u mnie tradycja 😮 😮 😮wiecie co oko mi wczoraj napuchło rano nie dało sie otworzyc i takim własnie sposobem wyladowałam dzis w szpitalu 😁wygladam jak debil jedno oko normalne drugie malutkie zapuchniete i boli mam kuracje 5 dniowa 2 rodzajami kropli mam nadzieje ze przejdzie 😮 😮 😮

Gocha Kwazimodo 😁 😁 😁 😁 ja jak miałam alergie to mi usta tak puchły i wyglądałam jak wara obciągara ☺️ na szczęście już mnie alergeny nie uczulają

• Mamusie
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):

Gocha Kwazimodo 😁 😁 😁 😁 ja jak miałam alergie to mi usta tak puchły i wyglądałam jak wara obciągara ☺️ na szczęście już mnie alergeny nie uczulają
ej to chyba nie alergia mam nadzieje nic nie mowił a jak kwazimodo to wygladam na prawde pokaze ci fotke ale zaraz usune wiec nie kopiuj 😁

a my wczoraj pizzę zamówiliśmy..piwko..winko .. ech .. na dietę oczyszczającą raczej w tym tygodniu nie przejdę,bo siostra ma przyjechać z córką na 2-3dni. No,ale smażonego nie będę jeść.coś tam muszę wymyślić..a teraz mam fazę na słodkie 🤨

• Mamusie
Ojejku Gosia 😞 Na pewno nie miłe uczucie ... 🤨
Ja od dzisiaj zaczynam ćwiczyć - przysięgłam sobie chociażby skały srały robię Killera Chodakowskiej bo patrzeć nie mogę na moją galaretę na ciele. Czekam tylko aż M pójdzie do pracy bo to aż prawie 50 minut ćwiczeń a przecież On jak dziecko trzeba Go uszykowć do pracy.

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
i mnie przyjmij 🙂
Aisak a co to za Chodakowa?

A Maja zobacz sobie na YT 🙂 Fajne ćwiczenia. Ona jest trenerką personalną czy jakoś tak 🙂
Poza tym proszę link:
http://www.youtube.com/watch?v=FVzNHbV0ELE

Gosia dzięki 🙂 Oko wygląda strasznie 😞 Na pewno boli bo jest obrzęknięte. I wiesz od czego to w końcu? Może czymś się w nocy ukułaś ? Albo zadrapałaś ?

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Gocha twój ci przyłozył 😁 😁 😁 (żart) szczerze to jest ból jak cholera i nie miłe uczucie mić takie oko no i moje usta wyglądały gorzej 🙃
😁 😁 😁no nie moj mnie nawet nie dotknął przysiegam ☺️ale szczerze to na prawde to tak wyglada i nie zaprzeczam ☺️ e to jak twoje wary wygladały gorzej to chyba nie jest tak zle hehehehe

• Mamusie
moje wary wygladały jakbyscie pod skórę górnej i dolnej wargi wsadziły piłeczki pinpongowe 😁 serio i do póki nie dostałam zastrzyku to siedziałam i sie zakrywałam co by mnie nikt nie widział a najgorsze jest to ,że tak się stało jak byłam u kumpeli na weselu 🥴