Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

30tka kuzyna męża.. ja to się śmieję,że ja przy moim to młoda doopa 🙂 .
no ale fakt..ja jak miałam koło 14lat to 30latkowie to byli staruszkowie.. :P Tym bardziej,że moi rodzice są młodzi i ja jak miaŁAM 14 to mój tata miał 34,a mama 33 - więc "staruszki":P

• Mamusie
E tam gadacie! Mi w lipcu stuknie 30stka, a mój mąż dopiero 24 będzie miał 🙂))) w życiu nikt mi nie daje 30stki. A ja też się nawet na tyle nie czuję i uważam, że jestem młoda duchem, a dzięki Ewci ćwiczeniom będę młoda i ciałem 🙂)))
Właśnie najadłam się masła orzechowego. Kop energetyczny mniami 🙂

tak miała 19lat,a tata 20 🙂 - ja się śmieję,że ja to się śmieję,że ja staro dziecko urodziłam w porównaniu do mojej mamy i siostry,bo mama miała 19, siostra 18 ... a ja aż 21 🙂)

• Mamusie
nas jest czworo rodzeństwa, a rozstrzał miedzy najstarszym, a najmłodszym to 15 lat :P mama miała 39 lat przy najmłodszym 😁 A Ty Iwonko ile masz lat? Moja siostra ma 43 i właśnie schudła z 10 kg bardzo szybko 🙂
Maja robiłaś kiedyś seitan? Ja właśnie wsadziłam do pieczenia. Zobaczymy. Jak będzie smaczne to częściej będę robić.
Magduśka witaj w klubie pięknych 30letnich :****

• Mamusie
Misia napisał(a):
nas jest czworo rodzeństwa, a rozstrzał miedzy najstarszym, a najmłodszym to 15 lat :P mama miała 39 lat przy najmłodszym 😁 A Ty Iwonko ile masz lat? Moja siostra ma 43 i właśnie schudła z 10 kg bardzo szybko 🙂
Maja robiłaś kiedyś seitan? Ja właśnie wsadziłam do pieczenia. Zobaczymy. Jak będzie smaczne to częściej będę robić.
Magduśka witaj w klubie pięknych 30letnich :****

30 -stki są podobno bardzo atrakcyjne 😁 😁

a ja mam 18 :P

i firanki w końcu kupuję :P hehe

i ch mnie chce strzelić i mam doła 😞 pokłóciła się z mamą.. szkoda, że ta kobieta się czasem nie słyszy 😞

To ja w czerwcu koncze 28 🙂
Misia nie przepadam za tofu wiesz ale jak znajde linka to i pokaze cos wspanialego ! takie kulki sojowe one sa juz mrozone ale to nie jest falafel jest lepsze..i moj maz miesozerca je uwielbia i czesto do spaghetti kupuje zamiast miecha. Ogolnie fajne mamy tu bezmiesne kotlety i z orzechami i pestkami i slodkawe fajne smaki.
Wiecie co dzis mam 5 dzien dukana ale wczoraj podjadlam 2 malutkie jajka czekoladowe i rozmawialam z mezem i z siostra i siostra mnie przekonala, nasza kuzynka robila dukana i prawie,ze pewniak ,ze waga wroci. nie wiem sama, ja chyba wole jednak cwiczyc niz przestrzegac okropnie regul 🙂 dzis jade ze skalpelem mialam 3 dlugie dni przerwy , faktycznie waga fajnie schodzi ale boje sie,ze cokolwiek zjem to skoczy wiec wole tego uniknac.
Chociaz serki wiejskie i kefiry zostaja w lodowce bo je uwielbiam 🙂 zreszta i tak koncze niby pierwsza faze wiec skoncze dzien wczesniej i dzis na obiad ryba i salatka z warzyw i jogurtu naturalnego 🙂