Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sandroos ja tez!!! pocwiczylam teraz i mnie zoladek rozbolal bo kiszki ruszyly....
Misia u mnie w domu uzywamy tylko fruktozy, meza tez nauczylam ,smakuje jak cukier wiec roznicy nie robi ,a w sumie tylko on slodzi herbate czy kawe i goscie.
Zrobie ta paste jak tak polecasz 😉 zapisalam strone wtedy w ulubionych.

• Mamusie
dzień dobry, oświadczam, że przeszłam sama siebie w te święta z jedzeniem, żarcia mi jeszcze dużo zostało, jak wrócę do rzeczywistości to tu wrócę, bo teraz w ogóle nie pasuję do wątku ☺️, nie ćwiczyam w niedzielę i poniedziałek, dzis już po skalpelu 😉
siostra, która wróciła po 3 mcach z Belgii i tak stwierdziła ze się "wyszczupliłam" 😮 ciekawe gdzie? 😁 i...zaczęła ćwiczyć z Chodakowską hehe 😉

Iwonka widac cwiczenia daja efekty ,a Ty masz juz oczy anorektyczki i patrzysz na siebie zbyt krytycznie, ja tez zarlam 1,5 dnia i zdycham do dzis na zoladek. Wczoraj juz pocwiczylam a dzis wracam do normy bo sie wykoncze ,a maz chce mnie juz do lekarza zapisywac na gastroskopie bo czesto mnie boli cos w srodku kiszki czy zolad czy watroba. Proste nie boli kiedy jjem zdrowo i z rozsadkiem.

• Mamusie
Ja dziś czwarty dzień rozpusty i na tym koniec. Czuję się opuchnięta i faktycznie jestem, bo po jeansach czuję. Nieprawdopodobne jak kilka dni jedzenia niezdrowego może spowodować, że człowiek puchnie. Ja poćwiczyłam dziś balance i superset i skalpel I, ale nie cały, tylko od momentu co się stoi i nogi w bok podnosi, bo wcześniejsze to w sumie podobne to balance. A teraz wpieprzyłam ciasto :P

Przed nami chu.owy tydzień,więc chcąc nie chcąc na diecie musowej będziemy,bo kasiory brak,a tu tydzień do wypłaty :O do jedzenia kombinuje cos z tego co mam w lodówce,ewentualnie czarna karta w ruch ;/

• Mamusie
Misia ja też tak mam że w nogach czuję się grubsza i w tyłku...chcę wierzyć, że to tak jak mówisz opuchlizna 😮
Maja do lekarza żeby się upewnić , że Ci nic nie jest 🤨
Tusia ja lubię gdy nie mam nic w lodówce, przynajmniej mnie nie ciągnie do jedzenia ☺️

Iwona napisał(a):
Misia ja też tak mam że w nogach czuję się grubsza i w tyłku...chcę wierzyć, że to tak jak mówisz opuchlizna 😮
Maja do lekarza żeby się upewnić , że Ci nic nie jest 🤨
Tusia ja lubię gdy nie mam nic w lodówce, przynajmniej mnie nie ciągnie do jedzenia ☺️

ja tez lubie miec malo w lodowce 😁 najlepiej serki i jogurty bo na nie apetytu nie mam wielkiego 😁

jeśli chodzi o mnie to mogę nic nie mieć,zaszkodzić by mi to nie zaszkodziło,ale Alan i A. ... najbardziej mi o Alana chodzi. Za to mamy zapas słodyczy po świętach,bo Alan bądź my dostaliśmy..

• Mamusie
Hejo i nie wytrzymalam. Zjadlam normalnie jak przed swietami i na poprawe humoru mialam zrobic superset... skonczylo sie jeszcze dodatkowo skalpelem od cwiczenia co na boku sie lezy do konca. i takim oto sposobem 40 min cwiczen, lepszy humor, a stawy nie obciazone.
tusia zdrowka dla alanka :*

juz wrocilam do formy sprzed swiat wiec sie ciesze 😁 ale wczorajsze cwiczenia to co zawsze tak mnie okropnie wymeczyly..jakis slabszy dzien. Waga sprzed swiat 🙂 jedziemy dalej 🙂!