Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no na pewno.. nawet nie wiecie jak fajnie się wyspać 😁 i dzisiaj idąc z mężem na zakupy trzymaliśmy się za rękę od x czasu ... hehhe 😉
A. się śmiał,że aż dziwnie mu się zrobiło jak się za rękę chwyciliśmy 😜

no to u nas Dziecko wybyło i była okazja aby się za ręce chwycić,hehehehe 😉 - chyba nie przesadzę jak powiem,że pierwszy raz od dwóch lat 😜

dla mnie pod rękę to znów kojarzy mi się ze starszymi ludźmi 😜 hehe 😁 - a poza tym Iwona ja to taka gówniara, hahahahaha 🤪
ja to lubię takie coś..tym bardziej,że u nas w związku dość się popsuły nasze relacje .. dlatego mnie to dość cieszy 😉 - widzę,że może być dobrze i potrafimy ze sobą rozmawiać jeszcze .. dlatego nie tylko mnie dobrze zrobi rozłąka z Alanem, ale ogólnie całej naszej trójce .. bo naprawdę było ciężko ..
no a wczoraj jak Artur wrócił o 23.00 to sobie posiedzieliśmy,wypiliśmy po lampce wina i co najważniejsze rozmawialiśmy bez warczenia na siebie!! No i dzisiaj od rana też było miło .. może też dlatego,że się w końcu wyspaliśmy 😜

umyłam dwa okna i coś czuję,że się odsprzątam za wszystkie czasy 😁 . Oczywiście nie omieszkałam zadzwonić do Szwagierki jak tam Alan,ale jak sprzątam to jakoś czas mi szybciej leci.. Przy myciu okien założyłam sobie pas na brzuchy i upociłam się..ale wiedziałam,że tak będzie jeszcze przy tym słońcu i temperaturze 😁

• Mamusie
Tusia bo ja już jestem stara wiekiem ha ha 😁 zawsze tak jakoś lubiłam pod rękę, z kumpelą się takm prowadzałyśmy i tak mi zostało 😜
a ja mam lenia cały czas do ćwiczeń, moje nogi już stały się jakieś takie sflaczałe, ale cóż nie mogę nawet wypocząć...na wszystko brakuje mi ostatnio czasu:/

kurwa mać 😞
za tydz wesele ja nie mam ani co ubrać ani czasu żeby coś kupić 😞
schujały mi już nawet nogi i we wszystkim wyglądam jak świnia 😞

No w koncu sie odzywaja 😁
A ja skalpelek zrobilam ,a przed nim zezarlam twixa !! 🙃 kurde lata mi cycek hehehe miesien mi drga wczesniej powieka,a to znaczy magnezu potrzeba wiec temu ten twix. Ale nie pomogl 😠 a to dlatego,ze kawe sypana pilam od kilku dni i po prostu juz nie bede .
Gogruchna worek zalozysz po kartoflach i bedziesz tez piekna 🙂 wchodz czesciej do nas tu to znow siebie pokochasz 😘 😘 😘
Sandroos kurczaki Martini..uwielbiam!!
a ja zaraz piwka sie napije malego.
Iwonka daj spokoj naprawde masz piekne nogi ......zebys moje z bliska zobaczyla to od raz bys swoje docenila ja do tego mam uda w pajaczkach, pod kolanami zylaki sie robia bardzo widoczne.
Coz najbardziej lubie moje dlonie 🤪

• Mamusie
Maja też mam pajączki, rozstępy i brzydkie fioletowe żylaki, im więcej ćwiczyłam tym te żyły były bardziej widoczne 🤨 to też powód dla którego puchną mi nogi, lubię je tylko rano, po całym dniu są już jak balony szczególnie w kostkach ☺️

• Mamusie
hej Dziewczynki zapomniały już o mnie napewno co??:P:P
ale z diety to było tylko wspomnienieeeeeee żarłam o każdej poże co tylko sie dało i tajim o to sposobem wróciłam do wagi 72kg czyli 3kg na plusie;/;/;/;/;/ dlatego wracam od dzisiaj zmobilizowanaaaa..... musze schudnąć do 20 lipca conajmniej z 4-5 kg
a do konca sezony warzywnego conajmniej z 8 kg;/ chciała bym 10 ale zobacze nie bede zakładac celu dopóki nie dojde dotego pierwszego:P poki co wracammmm i zjadłam połowe ogórka na śniadanie do tego kawaaaa i woda.. jak wróce to mam zupke warzywną... koniec lenistwa
do tego będą brzuszki i przysiady i wymachy
🙂
dzisiaj porobi mi mąż foty dla samej siebie żebym sie zmotywowała powiesze sobie w sypialni żeby mnie motywowało do lodówy na kłótkę:P 🤪 w każdym razie sie wkurwiłam i sie odchudzam konieccccccc tego dobrego 😜

• Mamusie
Ola trzymaj się, ja też mam zamiar od dzisiaj zacząć znów ćwiczyć i przynajmniej przez te 2 tyg które mi zostały do wesela nie ruszyć słodkiego... 🙃 zobaczymy co z tego wyjdzie 🤨
najgorzej jest przerwać, bo wtedy znów cieżko się zaczyna:/

Witamy spowrotem Olcia 🙂
Ale sniadanie to Ty jedz kobieto bo znow schudniesz i jojo bedzie jak zaczniesz jesc. Jesc trzeba. !!! Ja mam teraz klopociki zdaje sie,ze anemia wrocila stara przyjaciolka pociazowa i bardzo ciezko jest lepiej sie poczuc na skladnikach naturalnych ,a zelazo lykac to bede miala w moment hemoroidy, wiecie o co kaman te co przechodzily anemie. 😮
Ja dzis wczorajszy obiadek kapustka mloda z koprem ,mezowi i corci zafundowalam zupke warzywna ale na miesie z takim smiesznym kupkowym makaronem.
Ja tez sie zbieram do skalpela zaraz, tylko,ze mala nie spi ale chce teraz bo wieczorem jestem leniwa i senna okropnie i ta pogoda.....se w leb strzelic co chwile takie ciezkie chmury leje i za moment slonce i jest mega cieplo.
Zadowolona jestem bardzo bo ciagle cos zmieniam w pokoju Suzanny 🙂 a ona lata jak wariat bo z kazdej zmiany sie cieszy 🙂

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Nie zaglądam do Was bo ja diety nie trzymam żadnej ( nie mogę sobie pozwolić na to przy mojej ciężkiej pracy ) ale i tak waga stoi w miejscu: 51-52 kg. Tylko ciało by mogło być jędrniejsze ale powiem Wam, że od pracy uda i ręce mam silniejsze i jakie muskuły na rękach serio hahahaha 🙃 🤪 😁
Ja dzisiaj jem grochóweczkę i piekę ptysie także jak widać diety brak 😁
Całuje Was i trzymajcie się przy swoich postanowieniach 😘 😘 😘