Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maju śliczne są 🙂
ja od rana też poćwiczyłam, włączam sobie o to:
http://www.youtube.com/watch?v=xQGrrLpHy78&feature=related
i chasam po chałupie 🤪 🤪 🤪
cieszę się, że waga mi się zatrzymała i nawet 0,2 kg mniej dziś więc oby tak dalej 🙂 a tak mi się chce słodyczy, że szok. A i wymasowałam się też, aż do czerwoności ☺️

wow Misia wspolczuje to podobno bardzo boli..... 🤨
Monia to milego dnia jutro !!!
a ja tez juz mam przed jutrem stresa ale ok,bo rano wszystko bedzie zalatwione 🙂

• Mamusie
dzień dobry kochane 😘
chciałam Wam powiedzieć, że ważę w tym momencie 55 kg, i od od początku tygodnia waga stoi... 🤨 chciałabym mieć te 53 ale to w sumie też mi wystarczy ,zostało mi 3 tygodnie diety i zobaczymy czy coś się jeszcze ruszy, jak nie to też nie będzie tragedii, przyzwyczajam się do tego że pewnych części ciała nie odchudzę 😁
miłego dnia 😘

hej,
ja nie mam zbytni0 czasu aby zajrzeć, bo sprzątamy..jutro roczek robimy! Wczoraj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie kieckę na roczek 🙂)) miała wczoraj przyjechać M.obciąć Alana,ale będzie dziś,więc poszłam wczoraj o 19.00 na siłownię...upociłam się jak świnka!Przyszłam wykąpałam się,wysmarowałam balsamami i randkę z bańką miały moje uda. 🤪 🤪 siniaków mam z 7 bankowo!
Wczoraj stanęłam przed ustrem i stwierdziłam,że nie widzę efektów niestety 😞 mimo ego,że ważyłam się dziś i ważę 70,9kg..zaczynałam z 74,1kg. Jutro roczek,wiec pewnie zjem nadprogramowo..spróbuję nie! Moi panowie poszli na zakupy po balony 🙂 Jutro pompować będziemy 😜Ja sobie poćwiczę teraz.
Dostaliśmy zdjęcia z sesji wczoraj 😉 wstawię Wam kilka 🙂

o to jutro bedzie zabawa 🙂 Alan slodki to zdjecie gdzie kuca boskie i to z golymi stopkami 🙂
u mnie na obiad spaghetti z tunczykiem mniam..maz robil lubie jak gotuje ale on nie lubi 😜
teraz czas relaxu,dzidzia spi i mi tak blogo po obiadku hehe ale nie poloze sie bo wszystko pojdzie w dupe 😜

• Mamusie
Hejo!
U mnie z cycami lepiej.
Tak jak Tusia jutro roczek robimy, więc czasu brak. Najadłam się ciasta, bo piekłam i musiałam sprawdzić czy wyszło :P do tego pizza była, bo na zrobienie obiadu czasu brak. Jutro też popłynę.
Iwonko gratuluję 🙂)) czyli teraz już jesteś szczuplejsza ode mnie :P Zazdroszczę Ci... zaczynałyśmy prawie z tą samą wagą, a Ty już szczupaczek jesteś. Ja się ważyłam u gina i ważę cały czas 58 kg w ubraniu, więc myślę, że tak 56,5 będzie. Tyle co w listopadzie u dietetyczki. W sumie to i tak nieźle, bo wtedy mi powiedziała, że nie mogę już schudnąć tylko ewentualnie przytyć 2 kg. A tu waga stoi, więc jak na mnie to sukces 😁DDD chociaż te 1,5 kg mogłoby jeszcze spaść.
DObra idę dalej robić 🙂)))
Papa!

• Mamusie
dzień dobry 😘
Tusia zdjecia superowe 🤪 Udanych roczków życzę Waszym Pociechom 😉
Misia u Ciebie cyce ważą swoje, a ja już moich prawie nie mam.... 😞 dlatego stopuję z odchudzaniem ,co mi z tego przyjdzie jak się wychudzę w innych miejscach a z przodu będę płaska jak deska... ☺️ 🤢 musi być tak jak jest
☺️