Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie wierze nie ma Was? pogoda w Polsce podobno piekna, korzystajcie 🙂 ja po spacerku i obiadku rybka plus salatka z kapusty kiszonej plus kuskus z oliwkami zielonymi. Wyyyypas ale chyba pékne.... i ide robic dalej na wieczor zarelko 😉

• Mamusie
nonono Magda to od tego masowania??? a nie Ty jeszcze ćwiczysz prawda?
kurcze w poniedziałek się pomierzę i zobaczę czy coś mi spadło 😠
póki co weekend i grzeszek taki bo pifko piję. A pogoda u nas cudowna była, jutro też ma być tak ciepło ach, och, ech 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej hej!
A ja dziś z synkiem na spacerku nie byłam. W ogóle z domu nie wyszłam, bo urodzinki szykowałam. Ogólnie to cieszę się, że już po... i moje dziecko też.
Poza tym nażarłam się jak nie wiem co. Nienawidzę swoich boczków i ud, na których jest cellulitis i wisząca skóra i się trzęsie wszystko!!! I jeszcze mój mi dziś to powiedział 😞(( kurde, chyba do 50 kg muszę schudnąć, żeby się tego pozbyć... :/
A zdjęć prawie żadnych nie mam, bo my biegaliśmy przy gościach i za młodym... więc kto miał robić?

• Mamusie
hehe Misia przy 50 kg to będziesz szkieletor tak jak ja kiedyś 😜 też ni9e lubię tego co się "trzęsie" ale zobaczcie że nawet dziewczyny z tv uprawiające sporty gdy biegną to im się trzęsie, trzeba by mieć same kosci żeby się nie trzęsło hehe 😁 😁
tak więc bez paniki moje drogie, wszystkie laski jesteśmy tylko jakieś takie niedowartościowane 😁 😁
udanej niedzieli 😘

hej 🙂 Misia moim zdaniem zeby sie nie trzesc trzeba stac bez ruchu, a Twoj napewno jest kur......idealem,ze ma czelnosc dolowac kobiete,ktora kocha.... 😠
a tak swoja droga to im wiecej bedziesz go uswiadamiac jaka to nie jestes idealna (dla siebie bo Ty to widzisz) tym wiecej on bedzie zauwazal,bo faceci sami z siebie nie widza naszych wad, jak mu pokazesz to zacznie sie zastanawiac i obserwowac. Sama sobie sznur wieszasz tym samym 😜
Tuska zaraz zmierzam na FB 🙂
ja wczoraj pojadlam pysznosc ale nie slodkich tylko zagryzkowych 😁 i pare drinow 🙂 bardzo przyjemny wieczor ze znajomymi u nas 🙂 grzech za grzechem to nic ,wlacze motorek w doopie i spale 😁 hehe

Tuska obejrzalam cala i mnie tak wzruszylo.....nie wiem czemu az mi lezki poplynely... 🙂 dziecko naprawde jest cudem..... 🙂
A zdjecia swietne, zwlaszcza to jak Alan i ten drugi chlopiec raczki wyciagaja zza stolu hehe, pewnie po aparat? i jeszcze widze jak wlosy zmieniaja wyglad...tam gdzie Alan ma jakby "na grzybka" wyglada na kilka latek! a jak byl malenki mial takie postawione wloski 🙂 swietna prezentacja, naprawde 🙂

• Mamusie
Hey dziewczyny.Teraz bede juz pewnie do was czesciej zagladac.Tesciowa wczoraj wyjechala i jakos tak cicho sie zrobilo,nawet nie mam sie do kogo odezwac 😞 Juz sie przyzwyczailam do tego,ze jest..A ja wysiadam.Ostatnie noce malo spimy.Dzis np zasnela po polnocy,a o 6 juz wstala..chodzi i jeczy,a ja mam juz dosc.Jestem wykonczona i nerwy mi siadaja!Ja nie wiem,co jest z tym dzieckiem!!Poddaje sie.Ok rozumie,ze dziecko nie spi na zeby,ale przeciez zeby nie ida non stop od 5 miesiaca!!Na palcach jestem w stanie wyliczyc nocki ktore przespala ladnie bez rzucania sie,zrywania i placzu 😞Jak tak dalej pojdzie,to oszaleje..Maja ja caly tydz zarlam za dwoch:P Ale od dzis sie za siebie biore:P