Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dobry wieczór wszystkim 🙂
już wiem co jest moim pannom, okazało sie że Amelka bardziej zainfekowana od Majki, gardło, ucho, oczy podkrążone, ciężko jej oddech łapać, a Majeczka tylko gardełko, ale obydwie dostały antybiotyk 🤨
ja natomiast czułam dziś nerki, kołatanie serca i wydymało mi wątrobę... 😮nie mam pojęcia co mi się działo, nic nie łykam, jem i to nawet za dużo... 😮

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
w sensie, że żadnych suplementów na odchudzanie nie łykam, czy coś...
Kasia jak mi się od wiosny praca zacznie to też o figurę sie martwić nie muszę, bo w mojej saunie wszystko wypocę 😁
Ola ja bez przerwy grzeszę, dzień, dwa wytrzymam i znów atakuję słodyczę, może nie chudnę ale ciało mi się zmienia dzieki ćwiczeniom widzę to 🤪 nawet mężuś mi powiedział, że widzi 🤪

Olka no sernik robisz i malej wyjadasz. hehe
ja tez pasuje na brzuszkach narazie bo rzeczywiscie czuje sie zmeczona,zwlaszcza rano pozniej sie rozkrecam....
Monia 🙂 Ty masz dzis diete piwno chipsowa 😁

Czesc no to od poczatku cwiczen ponad miesiac temu do teraz -6kg. Fajnie 🙂 Ja wiem ,ze latwiej bo ja mam z czego zrzucac. Jeszcze ze 100 kg i bede piekna 😁 heh

• Mamusie
dzien dobry 😘 😘
ja ide dzisiaj na spotkanie w ciemno z matkami w holandii (moje okolice) tu znam niewiele polek z dziecmi brakuje mi takiego kontaktu ,mam duzo znajomych ale bez dzieci a z holendrami to nie to samo oni sa troche dziwni 🤨
napisze pozniej jak bylo na spotkaniu 😘

Magda bo ja mialam dlugo takie wlosy 🙂 zobacz zdjecia na FB dopiero niedawno scielam i mam naturalny sredniociemny blond 🙂 a zapuszczam i tak bo lubie miec dlugie 🙂

Maja jestem pod wrażeniem! 😘

CZYLI TYLKO JA NIE ROBIĘ Z SOBĄ NIC ZNAJDUJĄC NA TO TYSIĄC WYMÓWEK? jestem wybitnie beznadziejna... i nienawidzę swojego obtłuszczonego brzucha 😞

poćwiczyłam ☺️ słabo ale zawsze coś 😉 powstrzymały mnie cholerne skurcze:/ nie wiem skąd one ale może przez osłabienie 🙂 ale nieźle mi szarpało udami od wewnątrz i tam gdzie zwykle bywa biceps czy inny mięsień :P wysmarowałam się czym się da i żałuję, że nie jestem konsekwentna i że i tak dupa z tego bo zaraz mi się nie będzie chciało :P

boże.. co ze mnie wyrosło? :P

• Mamusie
Wow Majka super!!! Brawo 🙂))
To ja też się pochwalę, bo akurat mija 5 tygodni ćwiczeń, 5 razy w tygodniu po 45-80 minut. W talii - 3 cm, w biodrach i w udach po - 2 cm. Wagowo to było + 1 kg 😁 ale dokładnie będę wiedziała w sobotę, bo idę na analizę składu ciała. BTW powiem Wam, że na fotkach, które robiliśmy też różnicę widać, znaczy w pasie, bo na nogach to nic a nic 😁 ale nie zatrzymuję się i jadę dalej 🙂)) od dziś skalpel II, spociłam się jak świnia.
A Ty Gogrucha nie gadaj głupot!!! Kapisz???!!!???!!!???

• Mamusie
GoGr napisał(a):
poćwiczyłam ☺️ słabo ale zawsze coś 😉 powstrzymały mnie cholerne skurcze:/ nie wiem skąd one ale może przez osłabienie 🙂 ale nieźle mi szarpało udami od wewnątrz i tam gdzie zwykle bywa biceps czy inny mięsień :P wysmarowałam się czym się da i żałuję, że nie jestem konsekwentna i że i tak dupa z tego bo zaraz mi się nie będzie chciało :P

boże.. co ze mnie wyrosło? :P

:**** piękna Ty moja 🙂 dasz radę 🙂 pomalutku :*

Gogr dziekuje ale nie porownoj sie do mnie absolutnie , ja jestem wagi ciezkiej wiec latwiej mi zrzucac naprawde.!
Misia super ,ze widac na zdjeciach to bardzo motywuje prawda 🙂
A skalpel 2ke robilam raz i spocilam sie juz po pierwszej serii, fajny jest ale pozniej jeszcze niektore cwiczenia z 1ki zrobilam bo czulam jakis niedosyt jakbym oszukiwala.....bo w dwojce nie rozciagam np rák jak w 1ce na poczatku.