Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja zawsze wstaję o 6:30 wyprawiam starsze dziecko do szkoły i jak pójdzie a Majka jeszcze śpi to wtedy ćwiczę, bo ostatnio jak musiałam wieczorami bo w dzień mi brakowało czasu to z sil opadałam a rano tak jakoś raźniej 😉
zresztą moje małe dziecko jest nie do zniesienia czasami i nawet mi nie daje teraz ćwiczyć, robi wszystko abym tylko przestała 🤢

Iwonka a Ty mieszkasz w domu czy mieszkaniu bo ja sie zastanawiam jak te dziewczyny turbo cwicza co w mieszkaniach mieszkaja i sasiadom jak tupia bo to te kardio hehehhe ja na szczescie mam dol i gore wiec na dole turbo jak juz mam ochote sie wyzyc ,a skalpel sobie w sypialni cwicze na gorze 😁

Dziewczyny oszaleję. Nie nadaję się dzisiaj na matkę. nienawidzę dzisiaj moich dzieci.
jeśli i dzisiaj nie pobiję/ pozabijam to należy mi się pokojowa nagroda nobla! :/ nie wytrzymam zaraz 😞

w zamian za te nerwy wpierdalam czekoladę i co po ręką. o ćwiczeniu nie ma mowy..

dziewczyny czy Was też wylogowuje z mamusiek jak wyłączacie str? bo ja zawsze wchodziłam i spoko mi wskakiwało a teraz mi się nawet pisać nie chce bo za każdym razem się muszę logować 😠

ja tez czasem sie musze logowac
Iwona tesciowe to jakis zlosliwy gatunek 😁
moja bejbi gra na djembe i spiewa lalalala 😁 ja ide dzis kolezance pasemka robic 😁 heheh kiedys juz to robilam i wyszedl balejaz 😁

jadę dzisiaj do Sławkowa na weekend,bo jutro MMA jest i kumple A.przyjeżdżają..no i okazało się,że żadnej dziewczyny nie będzie oprócz mnie,więc się wynoszę..tym bardziej,że to do późna trwa i pewnie Alan byłby nie raz obudzony..bo nie raz tak już było..więc tatuś schleje dupę z kolegami,a my przyjedziemy po wszystkim,czyli w niedzielę..jak się tatuś wyśpi i przywieziemy mu rosołek na kaca 😁 😁, o!