Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Miśka pisz co u Ciebie! :* miałam do Ciebie pisać sms ale tak mi właśnie świetnie idzie, że jeszcze długo go nie napiszę :P

mam doła. 😞 zawsze mi się wydawało, że jak chłopcy pójdą do przedszkola to ja wrócę na studia... tymczasem nic z tego. Mój mąż oświadczył mi, że tak nie będzie... wcale nie tak miało wyglądać moje pierdolone życie. Ile razy zaczynam wierzyć, że jest ok to ktoś mnie sprowadza do parteru 😞

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Miśka pisz co u Ciebie! :* miałam do Ciebie pisać sms ale tak mi właśnie świetnie idzie, że jeszcze długo go nie napiszę :P

mam doła. 😞 zawsze mi się wydawało, że jak chłopcy pójdą do przedszkola to ja wrócę na studia... tymczasem nic z tego. Mój mąż oświadczył mi, że tak nie będzie... wcale nie tak miało wyglądać moje pierdolone życie. Ile razy zaczynam wierzyć, że jest ok to ktoś mnie sprowadza do parteru 😞

a czemu na studia nie możesz iść?

co tu tak ucichlo???
Iwona bosko wygladalas na slubie!!!!
Gogr jeszcze Ciebie zyczylabym sobie zobaczyc 🙂
Tuska,Misia??? co jest?
Sandroos ! Madziula tylko zaglada i ja mam wrazenie ...

• Mamusie
Maja chcę obaczyć Twoje zdjęcie i efekty ćwiczeń z Ewą,z postu jaki wstawiłaś u niej na profilu na fb stwierdziłam, że znów zaszły zmiany...
ja mieszkam w świętokrzyskim, 60 km od Kielc 😜 może kiedyś zrobimy jakiś zlot "mamuśków" z wątku? co Wy na to hehe, teraz u mnie jest to niemożliwe, bo nie wyrabiam czasowo... 😞

Iwona nie mam zdjec nowych jeszcze ale wpis na fb dotyczyl tego ,ze chcialam na Pla mokotowskie jechac jak dowiedzialam sie o tym,ze bedzie trening tam,ale wtedy wogole nie myslalam,ze do Pl polece,a tak sie poskladalo,ze akurat bede w tym terminie 😁!!!sila przyciagania dziala 😁

a na weselu naprawde szalowo wygladalas!!! ja mam zamiar w Polsce cwiczyc super!! moze rowerem pojezdze, chociaz brat ma skuter......ostatnio mu nie rozbilam to moze mi da pojezdzic heh
a wiecie co jest najlepsze?
ze moi rodzice nic nie wiedza, tata chyba sie poplacze 😁 nie moge sie doczekac !!!

• Mamusie
Majka dopiero im niespodziankę zrobisz 🤪 uwielbiam takie niespodzianki 😉

a ja sie wczoraj dowiedziałam, że znajoma i dalsza kuzynka (w jednym) zmarła w Anglii i mają ją do Polski przywozić na pogrzeb, kurde w szoku jestem, rok starsza ode mnie...

ojej Iwona smutno .... a najgorsze jest to ,ze nie chca jej tu skremowac.......ehhhh Polska zawsze bedzie Polska. A nie wyobrazasz sobie ile to zachodu z wywozeniem ciala i jaka kasa na to idzie.....kolega ciocie musial chowac. Bo jej syn wysiadl psychicznie . I tez wysylali cialo. Nie warte zachodu ale tradycja to tradycja.....

wracam do żywych..dieta i ćwiczenia,bo moje ciało,które powoli się ujędrniało znów się sflaczało... Składałam CV do pracy w zeszłym tygodniu,ale nie odzwonili póki co

• Mamusie
a ja wam powiem ,że ja jak na razie (już dość dawno temu ☺️ )nie ćwicze ale to przez moje lenistwo bo nie mam kiedy (tak sobie tłumacze) zakupiłam książkę Ewki i powiem wam ,że ma fajne przepisy przynajmniej te co ja chciałam a nie mogłam nigdzie znaleźć nawet w necie poprzez braku znajomości nazw danych potraw 🙂 i część przepisów co mi nie odpowiada ale zamienie na te co lubie 😁

u nas teraz grad padał 🤢ale jak się rozpogodzi to może na jakąś godz. wyskoczymy na rolki bo mnie mięśnie bolą i trzeba je rozruszać 😁 coś miałam pisać ale skleroza jestem więc jak mi się przypomni to napiszę 😜

• Mamusie
już wiem co miałam napisać w nocy misiek miał temperature i na pół śpiocha wypił ibuma ale tak mnie parzył ,że nie wiem ile miał tej temperatury 🥴 , rano budzik do szkoły dzwoni i powiem wam ,że mi byłogo szkoda budzić więc Adzi zrobiłam wolne i wiecie ,że wstał o 10:30 mało tego kaszke zjadł dopiero o 12 tylko sok rano wypił.