Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja też mam nadzieję,że coś ruszy,bo już wodę zbieram..normalnie mam tak łydki opuchnięte ... 😞 ogólnie jestem ogromna.. właśnie mnie jakiś skurcz łapnął,ale to taki sobie.. idziemy dziś na kawę do cioci i wujka,bo wujek miał urodziny 1ego i zaprosil na dzis.. takze bedzie spacerek,ciacho z herbatka(nie ryzykuje juz po wczorajszym skoku cisnienia),spotkanie z rodzinką tam na miejscu i spacerkiem spowrotem,a może akurat coś ruszy 😉 .

Sandra będzie dobrze! Zrzucisz 😉 ja wracam za jakiś miesiąc do ćwiczeń 😉 . Jak tylko dojdę do siebie po pirodzie. No a dieta przy karmieniu piersią i tak na początku będzie 😜

Mnie coś brzucho pobolewa,ale to wiecie ja juz do tego przyzwyczajona..takze heszcze wyjdzie na to,ze Alan porod bedzie odbieral . Hahahaha 😉 bo ja bede czekac na to az przejdzie. 😜

• Mamusie
Zadko sie odzywam, bo teraz juz wogole nie mam kiedy Pochwale się bo chyba jest czym, i mam nadzieje, ze zmotywujecie mnie do dalszeg dzialania. Efektow nie widac niestety na wadze, co mnie wkurza...;//
Ale tak: pon- dzien lenia nadal, wt- interwaly plus 20 brzuszko plus 5km, sr- interwaly plus 20 brzuszkow, czw- 5,5km, no i dzis juz interwal plus 30 brzuszkow zaliczony

4dni z tym co mam w kartę wpisaną. Ogólnie na 6.04 z OM takiej co 28dni wychodziło,ale że ja nieregularne cykle,tzn.tak co 29dni mialam to wpisał 7.04 ..
Pamiętam,że na 1 usg wychodzilo mi,ze ciaza jest 5 czy 6 dni mlodsza,wiec mam nadzieje,ze do pn bedzie po wszystkim i nie beda musieli wywolywac.

Sandra ja jestem dla Ciebie pełna podziwu,że biegasz! Da mnie nieganie to najgorsze co może być.. tym bardziej,że mnie zaraz kolano boli 🤢 na siłowni,na bieżni ok,ale jak mam tak biegać to zaraz chora jestem!

Trzymam za Ciebie kciuki,żeby szybko waga poszła w dół i cm!!!! 😉 . Tak jak piszę..dla mnie jesteś wielka,że biegasz 😉 .