Skocz do zawarto艣ci

problem z BEBIKO 3 | Forum dla mam

HONORATKA_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dziewczyny karmicie bebiko 3?
Ale jazda w Stargardzie nigdzie go nie ma, bo pono膰 brakowa艂o jakiego艣 sk艂adnika do mleka.
Nie ma w 偶adnym sklepie markecie, a jak ju偶 w jakim艣 osiedlowym si臋 zosta艂 to cena si臋ga 20-25z艂!!
Co za z艂odziejstwo na krzywdzie dziecka sie dorabiaj膮.

Niby produkcja ju偶 ruszy艂a, ale kiedy mleko b臋dzie??
Pora偶ka

a tu mini komunikat ze strony bebiko
https://www.bebiko.pl/home/produkty/ProductMailingForm#Bebiko3
Mam zamiar przej艣膰 na inne mleko.
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
Honoratka, ja wiem, szlag mo偶e trafi膰 z Bebiko 3, ostatnio m膮偶 te偶 obje偶d偶a艂 sklepy i wreszcie dosta艂 w tesco 2 ostatnie opakowania. W Biedronkach lub u nas na osiedlu zdarza si臋, 偶e te偶 zostaj膮 tylko 3R albo bananowe. Nie b臋d臋 ich kupowa膰, bo nie wiem czy b臋d膮 smakowa膰 i nie musi pi膰 kaszkowego zag臋szczacza. A byli艣cie w Rossmannie? M膮偶 w razie jakby nie dosta艂 mia艂 jeszcze tam podjecha膰, ale jak ju偶 mia艂 kupione to nie by艂o po co.

Ola w nocy nie pije mleka, wogle nic nie pije, bo 艣pi, dopiero rano pije herbatk臋 albo wod臋 z miodem. Bebiko dostaje tylko na wiecz贸r do kolacji, chyba 偶e zje p艂atki z tym mlekiem na 艣niadanie albo u偶yje do zrobienia jej budyniu. Poza tym wi臋kszo艣膰 zupek mlecznych w domu i 偶艂obku ma robionych na mleku krowim, wi臋c mleko tak szybko nam nie schodzi.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
HONORATKA napisa艂(a):
dziewczyny karmicie bebiko 3?
Ale jazda w Stargardzie nigdzie go nie ma, bo pono膰 brakowa艂o jakiego艣 sk艂adnika do mleka.
Nie ma w 偶adnym sklepie markecie, a jak ju偶 w jakim艣 osiedlowym si臋 zosta艂 to cena si臋ga 20-25z艂!!
Co za z艂odziejstwo na krzywdzie dziecka sie dorabiaj膮.

Niby produkcja ju偶 ruszy艂a, ale kiedy mleko b臋dzie??
Pora偶ka

a tu mini komunikat ze strony bebiko
https://www.bebiko.pl/home/produkty/ProductMailingForm#Bebiko3
Mam zamiar przej艣膰 na inne mleko.

pr贸buj na allegro zamawia膰 馃檪 z tego co widzia艂am to jest troch臋 aukcji z tymi mlekami.
Z innych mlek polecam Hipp, tyle, 偶e ja odk膮d Grzes skonczy艂 roczek dawa艂am mu mleko krowie ( g艂贸wnie kakao )
Odno艣nik do komentarza

u NAS BYLO TO SAMO....
ALE JUZ WIDZIALAM ZE JEST, ALE WIARA TAK SIE RZUCILA- WIDZIALAM LASKE JAK BRALA CHYBA Z 6 KARTONIKOW TO PEWNIE LADA MOMENT ZNOWU ZABRAKNIE.

PARANOJA.
TO BANANOWE POWIEM WAM NIE JEST ZLE. SLABO CZUC TEN SMAK TAK MI SIE ZDAJE.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Pierwsze s艂ysz臋, 偶eby by艂 problem z Bebiko....ale mo偶e, bo ostatnio nie kupowa艂am, bo mia艂am zapas. A to tylko w waszych okolicach, czy spotka艂y艣cie si臋 偶e w innych miastach te偶? Jutro musze popatrze膰 po sklepach, bo ju偶 ostatni膮 paczk臋 ma艂y wcina.... 馃槷 Ale jak co艣, to mam alternatyw臋, wi臋c nie panikuje.
Odno艣nik do komentarza

• 10 miesi膮ce p贸藕niej...
  • Mamusie
witam, jestem z 艁obza (zachpom) u mnie te偶 jest problem z bebiko. w niektorych sklepach wog贸le nie ma. w biedronce widzia艂am bebiko 4R za 20,99z艂. Masakra.

Od trzech dni podaje dziecku bebiko 4, zamiast bebiko 4R(nie mog艂am dosta膰 w Tesco). C贸reczka nie chce go je艣膰. kolejna butelka wylana. Nawet dzi艣 na wiecz贸r nie wypila. od 3 dni potrawy dla niej s膮 kWA艢NE. Nic nie chce je艣膰 tak ch臋tnie jak do tej pory.
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...