Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja dam Ci namiar, bo to mój gin, i całą ciążę w każdą wizyte miałam 3D..piękne uczucie;

* Gabinet Ginekologiczno-Położniczy i Diagnostyki USG
Chorzów 41-500, ul. gen. Dąbrowskiego 62c 2, (32) 2414017

O cene musisz dopytać, bo rok nie byłam i sie wybietram na kontrolę we wtorek, to jak chcesz, to sprawdzę 🙂

• Mamusia
Masz racje,mialam skierowanie z NFZ na badania prenatalne.Po 35 roku życia kazda kobieta jest objęta tym programem.Niestety tez chodze do gina prywatnie,bo czasy takie a nie inne... 🙂 hahaha dostać termin z NFZ to istny CUD.
HMMMMMMMM a co do wizyty u dr Czarneckiego za półtorej stówki z płytką 3D,to mniej chyba nigdzie nie zaplacisz.
Pozdrawiam laseczki serdecznie 🙂

świetnie! dziękuję za nr 🙂
ale....czy za 150zł on mi zrobi takie dokładniejsze badania jak się podobno robi w 30tc? i które właśnie w Feminie w Katowicach kosztują te 350zł? bo to się po prostu nei chce wierzyć, że mogą być takie różnice 🙂

Normalnie zrobi badanie szczegółowe, a różnice z pazerności się biorą...ale jak wolisz za to samo płacić 2 rzy więcej to twój wybór. A czy za 150, to sie dopytaj, masz telefon..

• Mamusia
Agaa
Takie badania sa droższe niz zwykla wizyta ale zoriętuj sie w Feminie i u dr Czarneckiego czy nagrają Ci na plytke w tej cenie,bo 150 zlotych moze być tylko cena badania.Zobaczysz wszystko na bieżąco ale czy będziesz miala pamiątke dla siebie i dziecka ....???Najlepiej dokladnie sie dopytaj.
Bylam pierwszy raz na badaniach prenatalnych w PROVICIE(Katowice),to lekarz zaproponował mi plytke za 40 złotych.Było to zwykle czarno-biale nagranie.Na połowkowych bylam zaskoczona,jak pokazał mi maluszka w pełnej odsłonie ale zaznaczył jaka jest cena .Naprawde warto.Uwierz mi w ten sam dzień obejrzalam moje dziecko kilka razy i tak przez kilka dni,za każdym razem obserowalam coś innego.Najpierw zwrocilamuwage na buziak,potem nożki czy są paluszki,rączki czy też maja paluszki....Wspaniale uczucie.
Pozdrawiam mamuśki 🙂

Ja właśnie wróciłam od dr Czarneckeigo.
No więc w tej chwili badanie 3D/4D razem z nagraniem na płytkę kosztuje 200zł. Aparat nowiutki z tamtego roku, sliczne fotki wychodzą i filmiki.

Powinnaś byc dumna, ja lubi lam swoje brzuszki(tylko ich nie było długo widać niestety, może dlatego tak je chcialam mieć duże 😁).
A co to sie tam dzieje u Ciebie??tez miałam popaprane ciąże, ale grunt, żeby sie wszystko dobrze skończyło, i na pewno tak będzie tez w Twoim przypadku 🙂

A co tu takie puchy??pogoda do duszy a tu nikogo..

Ooo rany Agaa, pochwal sie koniecznie..ale fajnie )
Witam Gosiag, ja znam i Tarnowskie Góry(bo psychiatrię tam miaalm) i Gliwice(bo zajęcia z onkologii). Fajnie, że zawitałaś.
A pstrągi w Reptach jadłam na studiach.mmmm

No wchodźcie tu częściej dziewuszki, będzie super, a może kiedyś jakieś spotkanko nam się uda?Ja zmotoryzowana, więc pisze się na wszystko 🙂

no proszę jakie moje tarnowskie góry znane w okolicach 🙂
ja się przeprowadziłam 3 lata temu z Bytomia właśnie do TG i jestem zachwycona 🙂 rzeczywiście okolice sztolni, zresztą całe repty są piękne 🙂
a zdjęcia na pewno Wam z USG pokażę 🙂