Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mnie w zasadzie upały też ominęły. No w maju były pierwsze upały, ale i tak leżałam w domu, więc zbytnio tego nie odczułam.

Justi pewnie kąpie swojego Królewicza, bo tak nagle zniknęła 😉

Ja też mykam, bo nie wiem jaka nocka mnie czeka 😲

Dobrej nocki 😉 i mało wstawania na siku 😁 Mnie to strasznie męczyło w ciąży 😉

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kasiaw napisał(a):
Kasiu jak widziałam co kolezanka robiła po kąpieli... kropelki do przemywania oczek, czyszczenie noska, uszek, puderek, kremik itp. to faktycznie jest tego sporo 🙂 ale obcinanie pazurków to już wyższa szkoła jazdy 🙂

Ja nigdy czegos takiego nie uprawiałam, po prostu przemywalam zwykła woda buzie i tyle. I miały laski zdrowe buxki i nic im nie było, no tylko paznokie obcinam oczywiście. Przesadan higiena prowadzi tylko do alergii, zreszta by mi sie nie chciało 😉

Wy to ja sie rozpiszecie, to maskara, a ja w pracy w tym czasie jestem niestety i nadrabiam.

Kasiu, nie chcesz zostac rekordzistka oklaskowania??? 😁 😁

• Mamusia
ehh u mnie chrzest w niedziele i dzis bieganina za ubrankiem dla malucha biedactwo musial z mama chodzic po calej silesi ehh al wytrzymal 😉 choc zal mi go bylo cholernie bo 5 godzin w foteliku samochodowym to nie za bardzo odpowiednie miejsce ☺️ ☺️ wsciekła byłam na siebie , ze nie wpakowalam gondoli do auta,ale mylalam,ze jakos szybiej mi to pojdzie

troszke poklaskalam
uciekam spac bo jestem wykonczona 😞
chyba cos ze mna nie tak bo zNieszone juz chodzenia do supermarketow
nawet z tego wszystkiego zapomnialam o najlepszych na swiecie gofrach w silesi i nie kupilam 🥴coz bede szczuplejsza hehe 🙂

Justi, fotelik jest jak najbardziej odpowiedni. Rehabilitanci mówia, że to super pozycja dla dziecka(pozycja zabki) i zalecają nawet wozic dzieci w fotelikach, szczegolnie te, które maja zaburzenia napięcia mięsniowego. Ja dlatego nigdy gondoli nie uzywałam, moje młode póki sie miesciły, jeździły na spacerki w foteliku i duzo bardziej to lubiły-pewnie im było przytulnie 🙂

Chrzciny, no to masz duzo nerwów teraz, ale będzie dobrze, wszytsko wypadnie super-zabaczysz 🙂

• Mamusia
no to widzisz Aniu znow wiem cos nowego 🙂 i mnie uspokoilas
to prawda Wojtus uwielbia jezdzic w foteliku , bo gdy nie spi wszystko moze obserwowac 😉

Hehe wysłąałąm meza dzis do M1 w zabrzu upatrzylam sobie tam bluzke i jej nie kupilam ,a teraz stwierdzilam,ze byla by fajna na jutrzejsza okazje ciekawe czy na mnie czeka ehh 🥴 kobieta zmienna jest

😮 😮

milego weekendu dziewczyny Ja klaszcze na pozegnania bo juz tu raczej nie wpadne . . . . . obiad w lesie i prasowanie ciuchow mnie czeka 🤨 🤨 nie znosze tego moze ktoras chetna do prasowania koszul ? hehe

• Mamusia
hejo ;*

Moja Zuzka też lubi w nosidełku siedzieć 🙂 wszystko widzi i jest na półsiedząco 🙂

Justi5 co do chrzcin to faktycznie jest wokół tego zamieszanie 😉 ale trzeba podejść do tego ze spokojem 😜 ja niestety w kościele spokoju nie miałam sama widziałaś...

Taaa Justi, tak to zawsze jest. Ja tez wczoraj kurte wypatrzyłam i nie kupilam. No i teraz wsciekla jestem a nie mam jak pojechać dzisiaj ani tym bardziej jutro.
A propos, wiecie, że rozbudowuja Silesię????na środku dodatkowych 75 sklepow będzie a pod spodem parking(no bo pewnie sklepów mało było.... 😁). Może zrobią H&M i juz nie bedę musiala jeździć do 3 stawow lub do bytomia do plejady-to by mi pasiło.

No to Justi, życze spokojnej i perfekcujnej imprezy bez niespodzianek 🙂

Chcialam poklaskać i się nie da 😠

A co sie Zuziek działo podczas chrztu?? bo ja niewtajemniczona taka 😞

• Mamusia
Justi ja też trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, cierpliwości i bez nerwów 🙂 A co do zakupów dziewczyny, to ja jakoś nie potrafię sobie kupić niczego w Silesi, może dlatego, że tam jest za dużo wszystkiego i ludzi i wkurza mnie szukanie sklepów.Wolę trochę mniejsze centra handlowe.

Śliczna Zuziek 🙂)))
KAsia, a ja mam taktykę-wchodze tylko do kilku sklepów: Orsay, Zara(ten koniecznie zawsze, bo mamy z Alicją fisia), Smyk, Reserved i czasem C&A. Reszte omijam szerokim łukiem i mi z tym dobrze 🙂)

Alicja mi coś katarzy i pokasłuje(OOOOO NOŁŁŁL) - znowu 😠 😠

• Mamusia
Ja najczęściej jadę do Plejady w Sosnowcu albo teraz do Pogorii w Dąbrowie i też zwykle wchodzę tylko do kilku sklepów. Chociaż ostatnio nie potrafię sobie nic kupić, mam wrażenie że w sklepach są same szmaty i to w dodatku wcale nietanie 😞

• Mamusia
Hej 🙂

Justi kciuki zaciśnięte za jutrzejszą imprezę. Na pewno wszystko się uda 😉

Dziewczyny mnie też wkurza Silesia... jejku ile tam jest sklepów 😲 Jak już jestem to wchodzę tylko do tych, które lubię i do widzenia...
Aniu z rozbudową Silesii to mnie zaskoczyłaś 😮 kurcze jak ją chcą rozbudować??

A w Bytomiu otwierają nowe centrum handlowe, już się cieszę.
Najchętniej jeżdżę do Forum w Gliwicach - wszystkie sklepy które tam są to akurat lubię 🙃

Zuzia jaka kochana 🙂 Ale chyba cały tata co?

Niech Alicje choróbsko ominie szerokim łukiem 😠

• Mamusia
czesc kochane wpadlam na kompa zgrac zdjecia i troszk sie odstresowac 😜

Zuzinka śliczna dziewczynka 🙂

Aniu hehehe wchodzisz w silesi do tych samych sklepow co Ja 🤪 🤪 😁 😁 tylko Ja jeszcze wpadam do apteki zawsze tam cos wypatrze w gazetce ☺️ ☺️

Kasiu chrzciny robimy w Klasyce , bo po drodze z koscioła poza tym jakos u mnie w okolicy nie ma nic ciekawego,albo o tym nie wiem ☺️wesele tam mialam wiec jedzonko sprawdzone , ale mamy tylko obiad, tort, ciasto i kawe i do domku i tak nie wiem ile wytrzymam hehe zapas mleczka w lodowce czeka . . . . a Ja i tak nie pojem dobroci tak jak na swoim weselu z nerwow nie zjalam nic tak teraz z powodu diety bede miala specjalne menu gotowane miesko i warzywka 🤨 ehhh a inne smakolyki musza pozostac dla gośći . . . .

Buziaki dziewczyny mile niedzieli

dziekuje za kciukasy 🙂 Przydadza sie na pewno 🙂

Justi, no to czemu kiedys nie jedziemy tam w jednym czasie hmmmm???????co Ty na to?

Zuziek, to tak jak u mnie. Jak młode sie urodziły, to wyglądały jak tatuś wypisz wymaluj, a teraz to Alicja coraz bardziej do mnie podobna, ciekawe, jak będzie potem 🙂

Kasiu, z ta Silesią to tak, że na środku parkingu stanie takie półkole jeszcze sklepowe, a pod spodem parking, przynjamniej tam kumam z tego projektu, który jest tam wystawiony..chociaz tez sobie niw wyobrażam.

Miłej niedzieli dzieczyny, ja z Alicja dzisiaj robię napdad na Ikeę po krzesełko do biurka.
CMOK!!!

• Mamusia
Justi5 ja robiłam w Vabanku jedzenie super pełen stół nie drogo i reszte dostajesz spowrotem u mnie dwa dni jedliśmy a na 3 dzień dużo wyrzuciliśmy bo już się baliśmy że zepsute ;* jak by coś polecam 😉

co do Silesi to ja byłam może z dwa razy i to daaaaawno temu z tego względu że w Zabrzu jest bliżej do Platana czy M1 może i częściej bym tam jeździła gdybym miała auto albo chociaż prawko 🙃 hehe

• Mamusia
heheh pewniemozemy się umówić Aniu jak juz silesia się rozbuduje i bedzie H&M ha ha ha bo tez mi tego sklepu cholernie tam brakuje . . . w piatek np pojechalismy z silesi do katowic na deptak bo tam jest super h&m bo 3 pietrowy i kupilam Wojtusiowi koszule i sweterek , a wczoraj wlasnie wysłałąm męza do M1 do Zabrza do H&M mi po bluzke , która na mnie nawet o dziwo czekała 😉 🙃 🙃 🙃

moze bedzie jakis plac zabaw dla dzieci 😉 bo Ja tak wlasciwie to nie kojarze jest tam jakas bawialnia dla dzieciaczkow ???

zycze udanego wypadu do Ikei 🙂