Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zuziek napisał(a):
monic87 napisał(a):

zuziek - ty zawsze tak wczesnie tu zagladasz ze zastanawiam sie o ktorej ty wstajesz:P

Moniś ja i tak uważam że bardzo późno wstaje :P moje dziecko idzie spać o 22/23 a wstaje o 8/9 więc ja razem z nia potem ja robie sobie kawke Zuzi kaszke i zaglądam na brzuszek (karmiąc młodą) przeważnie witam się ok. 9 rano 😉 ja na początku jak młoda się urodziła to zapomniałam zjeść śniadania albo kolacji tyle się działo albo w wolnej chwili chciałam odespać np. nocne wariacje Zuzki (do miesiąca) :P a teraz praktycznie jak w zegarku o tej i o tej jeść o tej i o tej spać sama se młoda tak ustawiła ja sie dopasowałam więc mam sporo czasu do tego nauczyłam młoda bawic się na ziemi samej czasem podejdzie sie poprzytulać (gorzej jest jak ide do teściów na weekend tam jest non stop na rękach albo kolanach i dwa dni trawa zanim znowu się przestawi na buszowanie po ziemi pozwalam i nam to bo widzą ją raz na tydzień lub dwa i chcą się nią nacieszyć)

no to jednak ja wstaje wczesniej - o 6 🙂

a co do zdjec to faktycznie super sprawa - ja akurat mam znajoma co studiuje fotografie na asp i ona chce mi zrobic taka sesje 🙂

czuję się tak jakbym w ogóle w ciąży nie była 😞 nic się nie zapowiada na to abym miała urodzić wcześniej..jeszcze po terminie pewnie urodzę 😠 a ja mam już dość!

nie byłam tylko po coś na obiad 🙂 ale się złaziłam, bo chcialam mięso mielone, a tam gdzie zawsze chodzę końcówka towaru, bo koniec miesiąca i remanent robią ;/ no i na drugi koniec Helenki trzeba było iść, a mnie niestety ciężko, bo nie dość, że takiego klocka noszę to jeszcze nogi puchną w sekundzie ;/
fajniee masz, ja nie pamiętam kiedy widziałam się z koleżankami 😞 no ale tak to jest mieszkać 56km od domu..

no my mieliśmy z A do siebie 56km i widywaliśmy się tylko w weekendy, no i w moje ferie i wakacje jechałam do niego, np. na tydzień..nawet jak jeszcze z rodzicami mieszkał, no a od maja z nim zamieszkałam i w czerwcu zaszłam w ciążę 😜 my mieszkamy sami i z tego się bardzo cieszymy..! jakbyśmy mieszkali z jego bądź moimi rodzicami to non stop by były kłótnie, o ile w ogóle jeszcze byśmy ze sobą byli .. 🤢

• Mamusia
ale jestescie malzenstwem??

zastanawiam sie czy te moje problemy z t to nie wlasnie przez to... kiedys rozmawialam z nim o tym bysmy sami zamieszklai ale on stwierdzil ze nie zostawi mamy samej (1prawie dwa lata temu nagle stracil ojca i to wlasnie tym sie tlumaczy) 😞

no ja widziałam ten filmik, tzn. początek, bo nie mogłam tego do końca obejrzeć...szurnięta! 😠
no jesteśmy małżeństwem, w październiku wzięliśmy ślub, najlepiej mieszkać samemu, przynajmniej moje jest takie zdanie.

doberek! ;*
ja wpadłam się tylko przywitać i oddać głosik na Zuzię 😉 nie będę dzisiaj raczej zaglądać, bo uświadomiłam sobie, że to może być ostatnia niedziela w dwójkę 😜 jakby coś się zaczęło to mam numer do Kasi i Moni to napiszę smsiaka! 😁

• Mamusia
doberek ;*

mąż pojechał Zuzka śpi a ja mam chwile na brzuszek... ehhh... tęskno mi powoli za nim... wcześniej chyba byłam na etapie odpoczynku od niego a teraz mi go brakuje powoli... 😞 no ale co zrobić...

jutro ostatni dzień głosowania a my daleko daleko na 5 miesjcu :P hehe może innym się poszczęści w marcu 🙂 ;*