Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zuziek napisał(a):
Doberek wóciłam :*
widze Tuska dalej 2w1 ;*
nie nadrobie was dzisiaj bo na czerwcowych mam 19 stron tutaj 17 :P z Zuzką nie da rady 😁
mamy 2 ząbala 😁 😁 😁
a Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet 😉 ;*

gratulujemy drugiego zabala 🙂

• Mamusia
nadrobiłam was 😉 jestem na czysto :p hehe

Tuska no z tego co czytałam to czop ci wyleciał bądź wylatuje więc jednak coś się dzieje :P hehe a i środowe dzieci też są fajne :p jak moja Zuzka :P hehe i może dzisiaj cię weźmie a jutro już bedziesz tulić młodego 🙂 hihihi dobrze by było nie Tuska? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 życzę ci tego 😉

ahhh wiedziałam że zapomne :P Aguś szkoda że Ewcia spadła ale nic drugie tez jest chusta więc 😉 głosujemy dalej przez te dni nie głosowałam ale teraz biore się pilnie za to... 😉 😜
i Moniś glosik tez oddany ale lepiej wystartuj w kwietniu 😉 te głosy ci nie przejda na następny miesiąc tylko wszystko się zeruje 1 kwietnia i wszyscy zaczynają od nowa 😉 w kwietniu na bank masz ode mnie glosy 😉 a zdjęcia nie musisz jeszcze raz wrzucać bo te same przejdzie na kwiecień jesli go nie usuniesz 😉

kurde co jakiś czas mam ból podbrzusza promieniuje na plecy i boli coraz mocniej :/ nie wiem co mam robić, idę wziąć prysznic i zobaczę czy przejdzie jak nie to mąż o 23.00 będzie z pracy to pojedziemy najwyżej do szpitala, niech mi ktg chociaż zrobią, ale pewnie jakby nawet skurczy nie było to mnie zostawią już.

• Mamusia
doberek :* tuska w dwupaczku czy nie??
my dzis na wizyte patronazowa 🙂 i szczypienie 😞 dobrze ze tata idzie to bedzie Filipka trzymal bo mama to by plakala razem z synusiem ze go boli 😞

ogladalam wczoraj fajny film - paranormal activity 2 - no i cala noc spac nie moglam bo sie balam 🥴

• Mamusia
Doberek kochane 😉

ja dzisiaj na chwilke nie mam neta i weszłam na moment do siostry na laptopa głosiki zaraz polecą :P

Tuska widzę dalej 2w1 chociaż kto wie nie było jej dzisiaj czy mi sie wydaje :P

Moniś to se robisz seanse ja w zyciu bym tego nie obejrzała a widziałam moment bo mąż kiedyś oglądał...brrrr.... nigdy w zyciu 🥴 🥴 🥴 ja taka boi dupa jestem 😎

• Mamusia
my wlasnie wrocilismy od lekarza - szczepienie dopiero 21 🙂
powiedzcie co sadzicie o szczepieniu na pneumpokoki i rotawirusy - bo nie jest to tanie (jedna szczepionka to koszt ok 260 zl)

no i chwalimy sie - wazymy 5280 🙂 maly klocuszek 😁

hej Dziewczyny. no ja dalej 2w1, A. ma na 14.00 dlatego wcześniej nie wchodziłam.. już nie mam siły, a tu nic nie ma zamiaru się ruszyć u mnie.. 😞
głosiki oddane! 😁

Tusiaczek 😞 no jeszcze troszke...wiem, żadne pocieszenia nasze nic nie dadzą! 😞

co do szczepienia, to ja głównie z powodu na kasę nie szczepiłam...kiedyś tych szczepionek nie było i jakoś to było. jeśli Cię stać - szczep.
ja wolałabym za te pieniądze kupić dziecku co innego...ale to moje zdanie 🙂
dużo dziewczyn szczepi.

pamiętaj że termin jest tylko umowny, to tylko obliczenia.
są szczęściary które rodzą w 38 tyg, a niektóre chodzą dłużej...
może się pomyliłaś w OM i termin masz dopiero np. jutrO. kto to wie Asiu...
ja wiem że się łatwo gada, ale...cierpliwości:/

z OM się na pewno nie pomyliłam, bo sobie zapisywałam.. no ale pisałam wczoraj z koleżanką, która uodziła dopiero w 42tygodniu 🤨 ja nie wiem ile my się jeszcze będziemy musieli naczekać..