Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Zuziek łatwo się nie damy, głosik oddany, gonimy gonimy 🙂
Tuska dobra zmiana podejścia, mniej myśl o porodzie, znajduj sobie różne zajęcia, albo poczytaj książkę a zobaczysz jak cię zaskoczy 😆

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie ostatnio wypożyczyłam sobie "Coś pożyczonego" i "Coś niebieskiego" no i chyba sobie właśnie zrobię kawkę, jakieś kanapeczki, bo jakoś apetyt to ja mam 😉 i poczytam książkę, bo wczoraj raczej posprzątałam wszystko, więc dziś nic tylko trochę leniuchowania się należy;-)

no ale my Moniś czekamy na zdjęcie jak się już uda uchwycić, na pewno śliczny uśmieszek! 🙂 kurde ja nie mogę się doczekać zdjęć z sesji ciążowej! 🙂 śmiałam się do męża jeszcze ostatnio, że pewnie zobaczę je już bez brzuszka, ale uda mi się jeszcze zobaczyć je będąc w Dwupaczku, hehe 😜

Monic! Twój mały jest przecudowny 😁 haha jakie włoski ma! czekamy mozę na więcej? na agu agu może?

Tuska...no ja nie wiem, co Ty tu jeszcze robisz... 🙂 ej dziwne w sumie że nikt nowy ciężarny do nas nie dochodzi, no nie? same staruchy 😁

Zuziek! kurde ja licze że Wy chociaż te 3 czy 4 miejsce będziecie mieć! codziennie głosuje z rana!!!

a mnie coś brzuchacz pobolewa..tzn. jak zwykle podbrzusze..ból miesiączkowy..już zamiast tego to by mnie mogły te skurcze chwycić albo koniec z bólami, bo mam już dosyć, masakra! 🤢

• Mamusia
Aguś też na to licze 🥴

Tuska no wrócił ale już nie aż tak co 120min. ale dziennie z 10 mi zabierał... w pizdu wyłączyłam to bo co patrzyłam na oklaski to mi się humor psuł 😞 a tak mam święty spokój tylko szkoda że nie mogę wam po rozdawać bardzo to lubie... 😞

dzieciaczki słodkie :*

Dosik to kiepsko że mały chory 😞 buziak dla niego ;* i niech szybko zdrowieje ;*