Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dobry 😉
jeszcze nie tule Patryczka 😜
dzisiaj kolejny dzień zastrzyków może coś się rozkręci wczoraj cały dzień chodziłam i czytałam plecy tylko bolały i pachwiny :P czasem skurczyk się pojawiał... od rana boli mnie brzuch więc może coś nie coś się ruszy...

Basieńko dziękuje za przekazanie info :*

Kurde ty masz te zastrzyki na zgladzenie szyjki czy jakos tak?
Bo ja to dostalam rano i wieczorem przy Alanie i w nocy wody mi odeszly..ale widze,ze Patryk bardziej uparty..z tym,ze ja po terminie to tez inaczej 😉
A z Lilką samo się zaczeło po dwoch godz.po badaniu na IP.. 😉 leciutkie,regularn skurcze od 15 :P a o 2:59 była Lila 😉 skurcze myślę,że rozkręciły się koło 21 🙂 a na porodowce bylam o 22:30.

• Mamusia
Dzień Dobry 😉
wkońcu młody zaczyna jakoś funkcjonować leki wypłukują się z organizmu ale dalej kochany aniołek... mleko powoli też się zbiera... i suty bolą ale jest znośnie 😉 już powoli przywykłam... 🙂

tęskno mi za Zuzią strasznie ale boje się że bedzie płakać wychodząc jak mnie odwiedzi... a w jej głosie słysze taką straszną ekscytacje że ma braciszka Patryczka... 🙂

• Mamusia
Cześć 😉
Zuziek i jak mloda zaaragowala na braciszka?

Wczoraj byłam odebrać wypis ze szpitala. Z usg wychodzi ze mloda jest 2 tygodnie do przodu. Wychodzi ze byłabym teraz w 27 tygodniu. Moze urodze w październiku. ;p
dziewczyny w czym pralyscie ciuszki? Bo ja przy bartku pralam w Loveli i okazalo sie w szpitalu ze mial uczulenie na ten proszrk.

• Mamusia
Dzień Dobry dziewczyny ;*
Zuzia zadowolona nie płakała była bardzo oszołomiona i nie bardzo wiedziała co się wokół niej dzieje oprócz tego że jest BRACISZEK!!! hehe zabawne było jak dałam jej potrzymać Patryka a wszyscy wokoło uważaj na głowke uważaj na rączke nie rób tak itp. wrażliwcy :P
a młody się naświetla pod lampami bo żółtaczki dostał mam wielką nadzieje że wyjdziemy przed konsultacjami u anestezjologa...

ja też używałam LOVELI i nic jej nie było... więc nie pomogę...

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
cześć dziewczynki 😉
dorwałam mamy laptopa żeby wkońcu tu zajrzeć ani na komórce ani na laptopie Zuzi nie da się wejśc na brzuszek ani na mamusie...

Zuzia już w domu teraz trzeba ją bardzo pilnować bo nie może skakać biegać żadnego wysiłku z jedzeniem też bo lubi ukraść coś a my nawet nie wiemy... tak się stało właśnie w niedziele porwała chleb z grilla i w nocy wylądowaliśmy w szpitalu... ;/ no ale oby to był koniec szpitali...

młody rożnie ogólnie mało płacze bardziej się gniecie 😜 hehe czasem je więcej czasem mniej... ogólnie się przystosowuje do środowiska 😉

buziaki śle 😉;*

• Mamusia
Cześć 😉
Zuziek i jak tam mloda sie czuje?
maluszek juz zapewne zaklimatyzowal sie? 😉
widzialam zdjecia na fb - slodziak z niego.

u nas nic specjalnego.. rosniemy, kulam się 😉
Ostatnio bylam na usg. Jest wszystko dobrze jedynie przepisala mi jakies globulki dopochwowe bo mam za duzo uplawow. Tak to kompletuje wyprawkę bo czas mi bardzo szybko leci.. 😉

Ciekawe co u tuski?