Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂

u nas dzis pierwsza tak dluuugo oczekiwana nocka z jedna pobudka 🙂
niby super choc nie wspomne jak mnie piersi po niej bolą ehh tak zle bo sie nie wysypiam ,a tak nie dobrze bo mam nawał pokarmu . . . . i dogodź tu kobiecie 😉

klaskam uciekam na sniadanko i moze uda nam sie zdzemnąć bo w koncu dopiero 7 😆

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny, dawno tu nie zagladalam 🙂
widze ze temat o spaniu - szczerze to zazdroszcze tego spania do 9.30.. ja wstaje przezd 7 ale za to padam przez 21... tak wiec niestety zaden ze mnie kompan na imprezke...nawet filmu nie zdarze obejrzec bo juz mi powieki leca 😁

• Mamusia
a ja to w ciąży spalam godzinami o każdej porze teraz śpie do 7 bo moja Zuzka już jak skończyła miesiąc przesypiała cale nocki także nie mam na co narzekać :P spała do 8 ale przez to że było przestawienie godziny to mi młoda się też przestawiła :P
dziewczyny w ciąży śpijcie ile możecie bo nie każde dziecko jest takie kochane jak Zuzka i śpi w nocy 🙂 potem nie ma kiedy odespać 🙂

• Mamusia
Może i coś w tym jest, że to swego rodzaju trening 🙂 Na pewno przygotowanie do noszenia maleństwa tyle, że teraz to ono jeszcze w brzuszku a potem na rękach. Ja to się teraz się śmieje, że brzusio rośnie a kondycha siada. Jak wejde po schodach to mam już małą zadyszkę a biegam po nich sporo w domu 🙂

• Mamusia
to Ja zupelnie jak Monika do konca ciazy chodzilam spac o 21/22 a wstawalam razem z mezem hehe czyli o 6 😉 i juz mialam po spaniu . .. .
nei wiem jak u was ale u mnie sprawdzilo sie haslo,ze o ktorych godzinach dziecko jest aktywne w brzuszu tak samo bedzie poza brzuszkiem 😉

• Mamusia
Kasiu to moze u ciebie to sie nie sprawdzi,ale u mnie tak wlasnie jest jest aktywny o tych godzinach co byl w brzuszku . .. .

a teraz marudzi nie moze zasnac
a i wam sie pochwale heheh jakiego mam okruszka ;p
dzis bylam u lekarza ma 3 mies. i 3 dni a wazy 7960 g 🙂

• Mamusia
z tym spaniem to tak jest że podobno kobiety śpią do 2 trymestru potem zaczyna się bez senność bo wtedy organizm się przyzwyczaja do częstego wstawania 😜 ja pod koniec ciąży miałam masakre ze spaniem dostałam od lekarza relanium na sen i w sumie wzięłam tylko raz pół tabletki i spałam 2 dni z przerwami na jedzenie... i już nigdy nie wzięłam :P

No Justi chłop jak dąb moja Zuzka jak dobiła do 6kg to bedzie dobrze 🤔 jutro albo w piątek podejde do przychodni ją zważyć :P

No takm dziewczyny, po porodzie maskara ze spaneim, chociaż mi Nati przesypiała całe noce, mimo że na cycu była. No a jak juz wam podrosna to w ogóle luuuuuuuuz.. jak juz takie większe dzieciaki jak moje, to w ogóle spią od 19.00 do rana, a alicji to ju od roku zedrzeć rano nie mozna.
A propos wzrosti, moja Alicja przez wakacje przegoniła wszystkie koleżanki pod wzgledme wzrostu..zaczyna się.
Za to Natalcia jeszcze dalej 10 kg nie wazy, drobna taka, mimo że żre na potęgę.

Ok, idę wszamać obiadek 🙂

Kasiu 🙂)) Mam brata Pawła - (straszny wariat z niego )

ja też mam dzisiaj ocięzaly dzionek. w dodatku Alicja umysliła sobie, że chce sie rozwijać "artystycznie" i jeszcze dzisiaj musialam ja zaprowadzić do Galerii Okienko(zajęcia typu malowanie itd.). I jestem padnięta.
Szybka się robi ciemno teraz, no koszmar, nie ma co z dziecmi robić popołudniu.

Chyba mimo później p'[pory wypije kawki.

A dzisaj mój ulubiony serial : DR HOUSE 🤪 🤪 🤪 😁