Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

uwierz Justi ze wcale nie taki napiety ten grafik, niektóre dzieci siedza na zajęciach dodatkwych po przedszkolu do 19 wieczorem codziennie, a ona chodzi tylko na to, na co sama chce, czyli taniec i na ta galeri, bo resztę ma w ramach przedszkola(basen, angielski, szachy). i uważam że starczy, bo byłaby przemęcozna a musi miec troche czasu na zabawę w domu.

no Nati dzis też maruda okropna, cos w tym jest.

• Mamusia
najadł się i padł szkoda tylko ze w naszym łóżku . . . ale juz go nie ruszam zeby sie nie obudził . .
czekam na mojego m. kapiel i sen

w niedziele chrzciny jutro musze kupic swiecie, szatka i ciuszki hehe bo nie ma ani synus co ubrac, ani mamusia ehh wszsystko na ostatnia chwile . . .ale z naszym brzdacem nie mam jak wyjsc do sklepu bo musialabym uruchomic produkcje mleka, a nie znosze odciagac pokarmu , bo pozniej moje piersi bardzo szybko chca eksplodowac 🥴 🥴

ja Cię uprzedziłam 🙂)))i Ty tez dotałaś 🙂)

no, inne czasy. kiedys tak nie było. ale co mam zrobic, jak ona co chwila przychodzi z przedszkola i mnie nęka, że koleżanki chodzą na sro, tamto i owamto, i ona tez chce...

• Mamusia
ehhh tak to cudowne uczucia . .. nie powiem,ze mi go od czasu do czasu nie brakuje ☺️ ☺️ ale moze jeszcze kiedys 🙃 kto wie je poczuje w swoim brzuszku

póki co czekam az mój Bąbelini się obudzi i idziemy sie kąpac ehh zawsze wie kiedy zasnac by wimigac sie od spania ale nic z tego 🙂 Mamusia wredna nei popusci 😁

• Mamusia
Kasiu no wlasnie moj Gagatek od godziny spi 🥴 w moim lozku niechcialam go budzic i przenosic bo wczesniej byl bardzo marudny poza tym mąz wybyl do moich rodzicow i jeszcze go nie ma. a wstyd sie przyznac,ale ja mojego syna sama jeszcze nie kąpałam ☺️ ostatnio przenieslimy sie do lazienki bo tam zdecydowanie najcieplej 🤨

codziennie obiecuje sobei ze kapiemy go najpozniej o 7 ale zawsze cos wczoraj zakupy dzis wizyta u tesciow meza ehh nie ma ten moj synus z nami lekko . .. .

hehe swoja droga to ta jego waga 8 kg to mnie troszke przeraza nie wiem czy nie przejde z nim na diete 😁 😲 😲 choc szczerze to nie widac za bardzo po nim jesdt dluuugi bo nosi ciuszki 74 i chyba wskoczymy w pampersy 4 😲

• Mamusia
Justi słuszna waga 🤪 zresztą rozmiar też. Emila nosi jeszcze 68.
Myślę, że odchudzanie mu niepotrzebne 😁 Przecież duży sie urodził... Będzie chłop jak dąb... to dobrze oczywiście - tak ma być 😉

Kasiu na początku kąpanie Małej nie było dla mnie przyjemnościa, zresztą dla Emilii też nie 😁
Teraz kąpiel jest super, ale czynności pokąpielowe... typu ubranie piżamki, pampers, czyszcenie noska itd.. to jest wrzask niesamowity

• Mamusia
Też się bałam obcinania pazurków.. ale nie jest to takie straszne jak się wydaje 😉
Super, że masz termin na luty, na wakacje Bąbelek będzie już taki fajniutki, może już będzie siedzieć 😉 Jak sie zdecyduję na drugie dziecko to też na luty... no ale planować sobie można a natura i tak sama zdecyduje