Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tuska za późno to raczej nie pojedziesz ja za to pojechałam za wcześnie :P hehe i mi troszke pomogli :P hihi dali czopki i oxy i poszło szybko 5h i Zuzka na świecie 😜 a tak pewnie bym sie męczyła i Zuzka by się albo 3 lub 4 czerwca urodziła 😜 najlepiej jechać jak ma się już co 5 min. skurcze ja miałam co 10min. i było o wiele za wcześnie 😜

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no ok 😁 dziewczyny w sobotę mam gości i chciałam coś na ciepło przygotować, ale nie mam pomysłu co..może jakiś poddacie?? najlepiej, żeby sobie przygotować wcześniej, a później tylko odgrzać czy tam wstawić do piekarnika, żeby się upiekło 😉

tuska8 napisał(a):
a ile masz z domu do szpitala? ile twój poród trwał? bo moja mama powiedziała, że od pierwszych skurczy licząc rodziła mnie 12 godzin 😮 masakra! 😜

Ja do szpitala 5 min 😉
a rodziłąm 12 godzin od pierwszych skurczy 🤢

no ja muszę z Zabrza z Helenki do Gliwic na Kościuszki dojechać..a i tak muszę zadzwonić do męża, że się zaczęło on wtedy zwania się z pracy i prZyjeżdża po mnie i jedziemy..no a pracuje bardzo blisko szpitala, w którym mam rodzić 😜 więc jak zadzwonię do niego jak będę miała skurcze co 10min. to będzie w sam raz ;p

• Mamusia
chyba bedzie w sam raz chociaż możesz mieć ekspresowy poród gdzie dojedziesz i zaczniesz rodzic (co sie u pierworódek baaaaardzo rzadko zdarza) albo on pzyjedzie a ci skurcze zanikną 😜 bo tak tez się zdarza 😁 ale ogólnie opcja 10min. powinna byc wporządku :P

no ja też nie przepadam, więc flaczki odpadają, a jak mówiłam o bograczu do męża to po jego minie było widać, że ten pomysł znowu jemu się nie podoba..a ja bym sobie zjadła szczerze mówiąc 😎

Dziewczyny ja na troszkę uciekam idę do sklepu po ziemniaki i jabłka..bo od wczoraj chodzą za mną placki ziemniaczane, a teraz sobie jeszcze wymyśliłam, że zrobię racuchy! 😁 Tu na słodko, tu na można powiedzieć słono! 🙂 ach te ciążowe smaki! ;p

• Mamusia
Dosik napisał(a):
zuziek napisał(a):
na Goduli mieszka rodzina od męża ale ja na Rudzie mało się znam jedynie gdzie Karmański jest :P hehe

a gdzie na goduli ?

a gdybym to ja jeszcze wiedziała!!! 😜 nie wiem ja tam jeżdże autem (tzn. teściowa jedzie ja jako pasażer) i sama bym z tamtąd nie wróciła 😁

ola1978 ja mam rodzine w Zawierciu i w Porębie 😉 uwielbiam tam jeździć :P