Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kama trzymaj się!!!!!!! Staraj się myśleć pozytywnie, coby synuś się nie stresował. Dasz radę, a luby wróci zanim się obejrzysz.

My też mieszkamy w bloku, ale na obrzeżach miasta koło dużego jeziora Pogoria III. Ja całe życie mieszkałam w domku z podwórkiem i też nie mogłam się przestawić na życie w bloku...Na szczęście do rodzinnego domu mam jedynie 1,5 kilometra także nawet na nogach dojdę tam w 15 minut 😉 Z córcią będziemy napewno często tam jeździć, coby uniknąć tłoku osiedlowego 😉 A tam jest cudowna okolica: otaczają ją 4 jeziora (Pogoria I, II, III i IV), także to prawie jak wysepka hihi. Choć nazwę ma osobliwą, bo nazywa się Piekło hihihi, ale jest cudnie 😜

• Mamusia
Kamilka, głowa do góry. Ja też miałam bardzo ciężkie chwile w ciąży i wiem jak się czujesz, ale musisz mysleć pozytywnie!! Stres może zaszkodzic dzidzi, a przecież ukochany wróci 🙂 Zobaczysz jak ten czas szybko Ci zleci!! Jesteśmy z Tobą, chociaż go nie zastąpimy to zawsze możesz liczyć na nas 🙂 🙂

• Mamusia
Kama dasz rade do konca maja czas szybko zleci,ani sie nie obejrzysz zobaczysz 🙂W sumie to juz polowa kwietnia... 🙂Najwazniejsze,zeby tatus byl w domciu jak juz urodzisz maluszka 🙂 Witam Cie Izuniu,widze,ze nas coraz wiecej przybywa z terminem lipcowym 🙂

• Mamusia
Pewnie Kama musisz być silną kobitką 😉 I bardzo dobrze robisz, że znajdujesz plusy tej sytuacji 🙂 Zamiast myśleć o tym, że wyjechał, cieszysz się, że dotarł cały i zdrowy 🙂 Oby tak dalej. Wtedy czas zleci ci bardzo szybko, bo najbardziej dłuży się jak się zamartwiamy. Także głowa do góry, dbaj o siebie i maleństwo, a koniec maja nadejdzie zanim się obejrzysz 🙂

Witamy Izunię w naszym gronie 😉 Widzę, że twoja dzidzia jest niezwykle nieśmiała i nie chce uchylić rąbka tajemnicy hihi 😜