Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moj maz juz mowi do mnie -wielorybku 😉
a to jeszcze nie koniec, potem to juz chyba bede mega wielorybica:P

czytacie jakies ksiazki o dzieciach itp?
Ja zakupilam ostatnio 'jezyk niemowlat' i powiem, ze bardzo fajna ksiazka, jak podolam to sie do niej dostosuje moze sobie poradze z ta mala kruszyna 😉

• Mamusia
Czesc brzucholki 🙂 🙂 Olusiu slicznie wygladasz zreszta jak my wszystkie hehe... Moja aktualna fotka jest w profilu sprzed 2,5 tyg moze ciut jest wiekszy brzusio od tego na fotce ale niewiele 🙂 Edytko przewijak super ja kocham wszystko co z disneyem,i pewnie go za jakis czas zamowie 🙂 mam juz upatrzona wanienke tez z disneya http://www.allegro.pl/item972712547_duza_wanna_z_odplywem_termometrem_disney_100_cm.html i niebawem tez ja zamowimy ze stojakiem 🙂 A co do zaslonek to sliczne,napewno caly pokoj mala bedzie miec superowy,tez bym tak chciala,wogole zazdroszcze ci ze juz prawie wszystko masz i mozesz sobie to ogladac za kazdym razem jak tam wchodzisz 🙂> 🙂 Jak juz go urzadzisz to wklej fotke to sobie go zobaczymy 🙂) Ann ja przeszlam zatucie tydz temu jednodniowe i najlepsza jest herbata mietowa ona mnie uleczyla ze wszystkiego,pilam ja przez kilka dni i jak reka odjal 🙂 Wspolczuje Ci naprawde bo wiem jaki to bol 😞 😞 Kama rob fotke bez gadania i wklejaj,jak wszystkie to wszystkie hehe....,pamietaj ze juz 2 dni za tobą,a bedzie ich coraz wiecej nawet sie nie obejrzysz i bedzie maj 🙂

• Mamusia
Ja ostatnio zakupilam w biedronce ksiazke Pierwszy rok dziecka miesiac po miesiacu. Musze powiedziec ze naprawde super wszystko jest fajnie napisane np.jak karmic,przewijac,ubierac itd I jak powinno sie dziecko rozwijac w kazdym miesiacu,no i oprocz tego najczestsze choroby sa opisane i ich objawy!!! A pozatym cena byla przystepna jedyne 25 zl,gdziew ksiegarni ta ksiazka kosztuje ponad 50 tyle ze rozni sie od tej ksiazki sztywna okladka!!

• Mamusia
ja kupila dwie, jezyk niemowlat i jezyk dwulatka chyba za 20zl na allegro a ceny na nich sa 27 i 35 zl, obie nowe.
sa tu metody jak z super niani 😉
jak sprawic zeby dziecko samo zasypialo w lozeczku,kiedy rozpoznac ze to kolka a nie np glod,co zrobic zeby nie przekarmiac i jak ustalic plan dnia zeby miec czas dla siebie i zeby dziecko bylo zadowolone.
Slyszalam opinie staosujacych te metody mam i mysle, ze ksiazka godna polecenia.

• Mamusia
Ja zakochalam sie w tej wanience jakis czas temu byla u nas w intermarchu i nie moglam od niej oderwac oczu!!!Ale miala tylko 84 cm,a my chcemy taka na 100 zeby maly mogl sie w niej troszke dluzej pluskac 🙂 Moj maz sie ze mnie smieja ze co wchodzimy do intermarchu a one tam sa to mowi mi ze ona mi jest przeznaczona hehe... A misia z gabki do niej tez kupimy 🙂Jak ja juz sie niemoge doczekac zeby ubierac,kapac,przytulac moje malenstwo 🙂Ale jeszcze troszke 🙂

• Mamusia
nie wiem czy te gabki do wanienek sa dobre,potem zostaja w nich rozne bakterie i grzyby,tesciowa pielegniarka jest i mowila zeby tego nie kupowac,najlepiej wlozyc do wanienki pieluszke tetrowa,tak samo zeby nie uzywac do mycia gabek tylko myjki b nie pozostaja dlugo mokre i latwiej je wyplukac

• Mamusia
ja buszyje na ebayu, kupilam wlasnie kurteczke i taki slodki komplet,
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230458354316&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170468509512&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

czasem uda sie wyrwac cos firmowego za grosze

• Mamusia
hej Brzusie.... 🙂
u nas pogoda od kilku dni wstrętna, ciągle pada i pada więc gnijemy w domu...
o dziwo przedszkolaki nasze chorują jak zwykle wczesną wiosną ale ja jakoś się trzymam, lekkie osłabienie za mną, została lekka chrypka.
Lusia1982 bardzo ładne imię wybrałaś 🙂 może na jutrzejszej wizycie poznam płeć w końcu i będę mogła poważnie zastanawiać się nad imieniem maluszka, który tak jak i Twój odstawia niesamowite akrobacje. Podoba mi się imię Szymon dla chłopca, ale jakiś rok temu mój brat pochował niestety maleńkie bliźniaczki, które urodziły się zbyt wcześnie, i synek został nazwany Szymon... nie chcę żeby miał żal, nie wiem czy wypada 😞