Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
nie Lusiu, na takich jakis w stylu WP itp kiedy to np po wariacjach na temat becikowego na zaświadczenie od lekarza, kiedy to wszyscy się burzyli że to głupota (ja tez tak mysle), pojawiła sie wiadomość że juz tą ustawę znieśli.... i trzeba było czytać te komentarze, typu tego że np każdy kto korzysta z tej formy pomocy należy do patalogi społecznej, a reszty artykułów i komentarzy nawet nie będę przytaczać 😮 wstyd że takie społeczeństwo mamy.
wozek mężowi się podobał, jesteśmy umówieni z tym komisem że w przyszłym tygodniu wpłacamy za częściowym pobraniem kasiorke i wózek nam przysyłają 😁

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehhh musze zjeść cos dobrego bo mi sie maluszek aż zdenerwował chyba w brzuchu 😉
do jutra teściowa wzięła małą do siebie 🤪 narazie sie cieszę ale za jakąś godzine zacznę chodzic jakaś dziwna i nasłuchiwać dlaczego jest tak cicho (mała potrafi zagadać każdego na śmierć), bo wiadomo że taka cisza często nie wróży nic dobrego 😉

• Mamusia
szkoda gadać o naszym społeczeństwie....czytałąm kiedyś na forum - ale innym o l4 w czasie ciąży, i były tam powypisywane takie rzeczy, że włosy na głowie stają!!! typu że państwo oszukujemy, że nam się robić nie che, a jakby nam nie płacili 100% tylko mniej to by wszystkie chodziły do roboty i takie tam....po prostu prowokacja.

zaraz wkleje wam mojego dzisiejszego bęca 🙃

właśnie słyszę, chyba windę naprawiają 🤪

• Mamusia
No właśnie, takie teksty mnie dobijają 😞 obrzydliwi ludzie nas otaczaja....
ja raz w sklepei w kolejce stałam, szefowa była z pracownicami, popatrzyła na mnie, chyba widziała że w ciąży jestem, i specjalnie tak głośno stwierdziła: Urząd pracy to mi same ciężarne przysyła, a przecież wiadomo że takie to pracować nie chcą..... 😮 chyba jak są zarejestrowane w UP to z reguły po to zeby tą pracę znalezc.
a widziałam teraz przez okno jak maszerował ktoś z takim wózkiem jak ja bedę mieć tylko kolor inny 🙂 a wczoraj taki jak twoj Lusiu widziałam 🙂 super oba są 🙂

• Mamusia
aniulka23 napisał(a):
tak MICHALINDZIOR mieszkam na stancji w szczecinie na pomorzanach dokładnie ale fajnie

super 🙂 nie wiem gdzie to jest, bo nie pamietam dokladnie takich rzeczy, ale coś mi świta... 😉
kurcze chciałabym tam wrócić kiedyś 😉 już nie chodzi o to że cała rodzina tam w zach-pom ale jakos całkiem tam inaczej niż u nas na śląsku szarym 😞

• Mamusia
no tak. taka dola nas kobiet. ale powiedzcie czy to nie jest niesprawiedliwe? faceci oprócz aktu zapłodnienia nie biorą w tym udziału.... chamstwo. wyglądaja cały czas tak samo. wczoraj tak patrzyłam na mojego.... tyłek taki jak miał, skóra i cera tez bez zmian, odkad go poznałam to tylko mięsień piwny mu delikatnie odstaje, chociaż abstynentem jest totalnym 🙂

• Mamusia
aniulka23 napisał(a):
MICHALINDZIOR a ja mam całą rodzine w tamtych stronach włoszczowa bełchatów radomsko itp tutaj są tylko moi rodzice i moje rodzeństwo i z chęcią tam bym pojechała a może się wymienimy??????

kurcze ale byłoby super 🙂 hehe 😁 bardzo chętnie 🙂
ale mam najpiękniejsze wspomnienia z twoich rejonów, lata przede wszystkim piękne zawsze były 🙂