Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i super Monica, chociaż jesteś juz spokojniejsza 🙂
idę troche poobcowac z lubym, bo niedługo wychodzi do pracy, ale za to was później nie będzie...eh, ja to mam los 😉

dzisiaj moja mamuśka kupiła małemu rajstopki z takim wielkim słodkim misiem piratem na pupie i trzy pary skarpetek 🙂 jak mówi, nie mogła się oprzeć 🙂 skarpetki sa z różowymi akcentami, ale nie sa dziewczyńskie 🙂

• Mamusia
Lusiu brzusio śliczny, okrąglutki i wogóle cuuudny 😉 A schabiki to widziałaś chyba jak przyrządzałaś obiad lubemu, bo na bank nie zobaczyłaś ich na swoim brzuszku 😉
Monica wózio śliczny, dobrze, że wkońcu udało ci się go zakupić, bo przecież masz termin najwcześniej z nas 😜

• Mamusia
Lusiu,Edytko- przepiękne brzuszki 🙂
Ja właśnie wysłałam męża po lody do sklepu. Stwierdziłam,że należą mi się w dniu matki. He,he.
Chociaż ostatnio apetyt mam olbrzymi i niczego sobie nie odmawiam.
Większość dnia spędziłam z młodym na placu zabaw i gdyby nie wstrętne meszki to pewnie jeszcze byśmy siedzieli. Mam nadzieję,że już niedługo się skończą.

• Mamusia
hej dziewczyny, ja juz po kolacji, ale sie objadłam hehe.
dzwonili Ci od wózka i powiedzieli ze przesyłka wyjdzie 30zł a nie 50zł wiec w sumie wyszło 729zł 🙂
Powiem Wam że jak już jest ten wozio to mi ulżyło, czuje że już jest większość rzeczy a wcześniej czułam niedosyt bo w końcu wózio najdroższy.
Spytam was jakie dokładnie kosmetyki kupujecie? nie chodzi mi juz o firme tylko o rodzaj. Bo tych płynów do kąpieli to tez jest wybór, krem na każda pogodę, na słońce do ciała itp. Chyba zamówię je na allegro, z innymi rzeczami no i mam dylemat bo nie wiem dokładnie co zamówić. Myślałam nad Nivea i sadzicie że trzeba kupić krem ochronny na słonce faktor 30?

• Mamusia
My Elunia tez długo się staraliśmy bo 2 lata i juz nie wierzyłam ze kiedykolwiek sie uda...dałam sobie czas do końca roku, i jak sie nie uda to do lekarza na badania. A to prosze, jaka niespodzianka, udało się i juz w listopadzie wiedziałam o dzidzi 🙂

Monica, ale ten wózeczek miał kosztować niby 100zł mniej 😮
Ja jak kupiliśmy wózek to też poczułam nagle taki spokój wewnętrzny, bo to w sumie najdroższa rzecz, a nie może być obojętnie jaka, bo to długotrwała inwestycja 🙂

Z kosmetyków to ja zakupię szampon do włosów razem z płynem do kapieli 2w1 - bo akurat odpowiada mi ta marka, a ma taką opcje dostepna, ale będe używac tylko jako szamponu, zastanawiam sie nad mydełkiem w kostce a takim w dozowniku i tez z jednej strony myslałąm o płynie do kapieli z oliwka, ale oliwke to raczej bede stosowac na mokre ciałko żeby nie było dzidkowi za tłusto, więc chyba sobie odpuszcze 🙂
Oczywiscie oliwka, krem do pielegnacji twarzy i ciałka - na zmiane z oliwka, krem przeciw odparzeniom i obowiązkowo krem z filtrem chyba faktor 30 🙂 Kremu na kazdą pogode nie będą kupowac, dopiero jak chłody sie zaczną 🙂

• Mamusia
Lusiu no kosztował mniej,bo cena była 799 + koszt wysyłki 50zl
wiec jak kupiłam to 699 i przesyłka jednak mniej bo 30zł wiec 729zł .
Ja miałam wcześniej jakieś obawy ze może nie uda mi się zajść w ciąże, ale się udało po 3 miesiacach intensywnych prób 🤪

• Mamusia
Lusia ja już dwa razy poroniłam a później facet z którym byłam i o mały włos nie został moim mężem okazał się niedojrzałym mężczyzną, bo jak ja potrzebowałam otuchy i wsparcia to on zaglądał coraz częściej do kieliszka i ja stwierdziłam że nie zamierzam sobie życia marnować z nim, że i tak za długo tolerowałam go. Rozstanie już nie było takie ciężkie bo widziałam jak się zaczął staczać i ja już kolejny raz mu ręki nie podam skoro on mnie wykorzystywał. Później trochę musiałam odreagować całą sytuacje i nie chciałam się tak szybko z kimś wiązać.
Tak trafiłam na mego obecnego Lubego i jesteśmy już ze sobą trzy lata, jako ludzie po przejściach on ma dwóch synów i jak już się zdecydowaliśmy na wspólne dziecko to też były problemy z zajściem w ciąże. Pewnego razu się udało ale ciąża od początku była zagrożona i od 7 tygodnia leżałam przez 4 tygodnie, całe szczęście że w domu. Mam wspaniałą przyjaciółkę która przyjechała do nas i się mną zajęła jak moi rodzice nie mogli bo mamcia się rozchorowała.
A się jakoś rozpisałam