Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

izunia a ja tylko rok starsza od Ciebie 😁
póki co to pośladkowe skurcze odpuściły,a te co mam teraz są mocne,ale rzadsze już,więc pewnie przejdą skoro zamiast się nasilać zanikają 😠 no nic,idę dalej sprzątać,moze coś pomoże 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Izunia00882 napisał(a):
MALUTKA tez tak mialam....niebawem urodzisz.tez mialam nieregularne,kochana zycze ci zebys miala taki porod jaki ja mialam.trzymamy z kubusiem kciuki 🙂 😘 😘 😘

😘 😘 😘

izunia kochana jesteś 😘
mam nadzieję,że mi to nie przejdzie,choć od soboty mam nieregularne a dzisiaj po kilka naraz i częściej... kurcze nie chce na darmo jechać i czekam na rozwój wypadków 🙂

Izunia00882 napisał(a):
powiedz mi czy cie boli w podbrzuszu i czy ci twardnieje brzuszek?czujesz jakby ci sie chcialo kupe?

w podbrzuszu trochę,brzuszek mam raz twardy a raz miękki jak balonik a kupe mi się ciągle chce ale zrobiłam tylko troszkę i nic ☺️

• Mamusia
Lusiu.............ja tez chyba hemoroidów dostałam po porodzie......
chociaz ostatnio jakby mi przechodziło.....ale miałam pisac nawet na forum czy to normalne, ale jakos mi wyleciało z głowy.....
poza tym już od tygodnia czuję się fizycznie dobrze, nie mam juz krwawienia ani plamień, czekam na okres. Ale mam taką ochotę na sexowanie że nie wiem ☺️ 😁 pewnie dlatego że hormony wracają do normy, a tabletki zaczną brać jak dostanę okres, i stąd ta ochota.
co do kosmetyków to
Ja używam od dwóch dni płynu do kąpieli ze Skarbu Matki po pierwszym miesiącu. smaruję pupke kremem na odparzenia, i szyjkę, włoski i paszki oliwką z Nivea. parę razy kąpałam Sewcia w krochmalu i powiem wam że na prawdę super skórka i wszystkie potówki mu zlazły co pod szyjką miał... a skórka mu tez schodziła i to bardzo aż się przeraziłam i odstawiłam wszystko ale przestała i teraz jak uzywam to nic się nie dzieje, mama mi mówiła że ta skórka tak se po prostu schodzi i przestanie i tak się stało.

• Mamusia
wsciekło się moje dziecko bo od południa nie chce spać ciągle jeść i jeść i kima na 10 minut nawet na dworze nie bardzo, tak marudził i płakał że wróciłam do domu. z resztą córka też taka jakaś... nawet kot sie na mnie uwziął...
a wczoraj też Sewciu nie spał od 18, o 21 dostał jeść, myślałam że zaśnie skoro nie spał, a On absolutnie... no to o 23 dostał znowu i w końcu padł no i tak spał do 3:30 potem zjadł po trzech godzinach i spał, i znów zjadł i znów spał... teraz pewnie zje, pośpi i będzie buszował... 🙂 ale dzisiaj tatus bedzie miał dyżur.... 🙂
w ten weekend Sewciu miesiąc kończy ☺️ no zleciało, nie powiem....