Skocz do zawartości

Na jakie jedzenie nie możecie patrzeć ? | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja dopiero od ok 2 tyg zaczełam mieć wstret do jedzenia a najbardziej do miesa! Na samą mysl o jedzeniu zatyka mnie w przełyku :/ Jedyne co wcianam bez opamietania, to kiszone ogórki,kiszona kapusta i marynowane grzybki ;]

• Odpowiedzi 256
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mnie ostatnio odpycha od wszystkiego co tłuste. A w szczególności sałatki z dużą ilością majonezu 🤢 Zawsze lubiłam mojonez a teraz... cóż. Ale za to uwielbiam surówki i kanapieczki z sałatką, serkiem pomidore, wędlinką i ogórkiem:P Takie bardzo kolorowe i aż milej sie robi na duchu gdy za oknem tyle śniegu:P A no i sery- to jest to, sery żółte i topione. A słodkie to tonami mogę jeść:P

• Mamusia
Czesc dziewczyny, ja wogole nie moge patrzec na jedzenie 😞 , najgorzej jest rano, nic mi przez gardlo nie przechodzi i nie chodzi tu o mdlosci, juz schudlam 2kg, a przeciez w ciazy powinno sie tyc 🤨 , to dopiero 5 tydzien ciazy i mam nadzieje, ze wkrotce bede przybierac na wadze...

• Mamusia
videl_23 napisał:
Czesc dziewczyny, ja wogole nie moge patrzec na jedzenie 😞 , najgorzej jest rano, nic mi przez gardlo nie przechodzi i nie chodzi tu o mdlosci, juz schudlam 2kg, a przeciez w ciazy powinno sie tyc 🤨 , to dopiero 5 tydzien ciazy i mam nadzieje, ze wkrotce bede przybierac na wadze...

Kochana to jest nor,alne że się chudnie na początku ciąży 🙂 A niby jak mamy przytyć jak na nic nie możemy patrzeć albo wszystko zwracamy:laugh: Więcsię tym całkowicie nie przejmuj 😉 A swoją drogą to ciążą to bardzo fajny okres bo można tyć i nikt Ci tego nie wypomni i nie ma za złe hihihi:laugh:

• Mamusia
A tak się zaczytałam,że zapomniałam udzielić się na temat tego na co nie mogę patrzec:laugh: Do moich śledzi (na których samą myśl robi mi się nie dobrze:P) dołączyły ostatnio swojego czsu parówki, które zawsze uwielbiałam 😞 A jak nigdy nie przepadałam za gazowanym tak teraz mgłabym je pić litrami i tylko gazowane 🙂 Natomiast te soczki przecierowe (typu Kubuś) , które każdy mi wpycha bo są zdrowe dla Maleństwa to też nie mogę patrzeć 🥴 A jak u Was z tą zdrowa żywnością?

• Mamusia
Kochana ja mam dobrze bo mieszkam z rodzicami a kuchnę dopiero mam w planie do zrobienia w najbliższym czasie 😆 Ja nigdy na obiad nie mam 2 dań bo nikt tego nie może zjeść i wszystko zostaje:P A na obiadzik dzisiaj rodzice planują ziemniaczki ze smarzoną rybką (mniam:P ) i jakąś surówkę 🙃