Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
☺️
każdy ma jakiś talent 🙂 na pewno i Ty!
a myśmy się tak artystycznie dobrali, czasami daje się to we znaki, szczególnie przy urządzaniu mieszkania dochodziło do kłótni - każdy ma swoje wizje, ale generalnie jest super. Ciekawe czy dzieciaczek odziedziczy po nas te zainteresowania... 🤔

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mufka namaluj mi tez cos 🙂 na pamiątke kiedyś brzuszkowego forum 🙂 Może już wene jakąś złapiesz 🙂

Ja gotuje tylko dla siebie dzisiaj 🙂 ziemianki z burakami i tyle :laugh: uwielbiam 🙂
Znalazłam fajną stronke z ciekawymi przepisami http://kuchareczka.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?466982

• Mamusia
Jednak usadziłam sobie jajeczko do tego 🙂 Chciałam zrobić zdjęcie brzuszka ale karty w aparacie nie mam. Dziewczyny róbcie już zdjęcia brzuszków. Co Wy myślicie o tym żeby sobie kupić taki fajny album i ważniejsze wydarzenia pisać oraz zdj z usg,brzuszków wklejać do niego?

hej ja tez sama w domku maz z kumplami i jego bratem poszli do kina ... ja robie sobie zdjecia brzuszka co tydzien od 5 tyg jak tylko sie dowiedzialam wiec juz ich sporo i po nich dopiero widac jak zmienia sie moje cialo niby na wadze ciagle tyle samo a na fotkach jak bym miala 10kg wiecej ... :P :P :P
na obiadek zrobilam sobie schabowego z salatka - kurcze nie pamietam kiedy go ostatnio jadlam chyba we wrzesniu u nas na weselu 😉 :P
a wlasnie nie pamietam ktora wrzucila stronke z przepisami jak zobaczylam francuskie tosty odrazu wstalam i sobie musiala zrobic :P ☺️ pychotka ..mniam:laugh:

u nas mieszka kanarek Macius jest lokatorem naszego dziadziusia i najczesciej i najglosniej spiewa od 8-10 i od 15-16 rano po prostu upomina sie o jedzenie :laugh: :laugh:

• Mamusia
Dzień dobry Śpiochy 🙂

Ale dzisiaj wyspana wstałam, aż miło zaczynać dzień 🙂
Jeszcze tylko do szczęscia brakuje słoneczka i +15 stopni chociaż....

Co do zwierzątek mam 2 yorczki - Wiki i Zuzie [img size=490]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P1000990.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
:laugh: jeszcze tylko tyci tyci i bedziemy sie budzić...a za oknem zielono slonecznie 20 stopni 😁
Dziewczyny robicie zdjecia brzuszkow a sie nie chwalicie 🙂
A to Franek jest 🙂 [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cie039.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
O jacie, ale mnie rozwalił ten Franek, świetny jest, tak leży sobie wyciągnięty. Niezły luzak.

Pieski też fajowe. Ja także bardzo chciałabym mieć psa, ale mieszkamy w za małym mieszkanku w bloku, więc niestety na razie nie ma mowy o czworonogu, a ja lubię takie duże owczarki 🙂 na szczęście u rodziców mam dwa psiaki, które zawsze chętnie ze mną wyskoczą na spacerek lub się pobawią. Fotki powyżej.

• Mamusia
Nie wiem czemu tylko takie mikroskopijne fotki mi przechodzą, Wy dałyście większe.... ciekawe.

No ale słonka już tak mi się chce i trawy zielonej, dostałam ostatnio hiacynty i takie dzwoneczki fioletowe w doniczce, przynajmniej tyle z wiosny mam na razie...

witam dziewczynki - juz prawi posprzatane jeszcze tylko kuchnia ale jest tak ladnie ze chyba wyjde na spacerek :laugh: :laugh: u mnie jest odwrotnie moj mezulek chce zwierzatko - kotka a ja jestem ich wrogiem a w szczegolnosci w ciazy i przy malym dziecku a po za tym dodatkowo kto by po min sprzatal 🤨 😎 wiec u nas w domu tylko kanarek ale pod opieka dziadka wiec mam go z glowy:P

• Mamusia
Witam wszystkie Sierpnióweczki 🙂

Wbijam się w środek dyskusji - sorki ale powiem Wam szczerze że niestety moje otoczenie składa się z samych singielek oraz par które dzieci nie chcą lub nie moga mieć a mi jest potwornie samotno z tym moim brzuszkiem i rozpaczliwie szukam kontaktu 🥴 smutne ale prawdziwe - jak to się przyjaciółka w ciąży robi mało atrakcyjna dla dotychczasowego środowiska 😞

Strasznie fajnie że znalazłam to forum 😉

wiecie co dziewczynu jak wam cos napisze to sie uamiejecie dostalam dzis tel z zusu i wiecie co mam u nich zaleglosci platnicze w wysokosci 3groszy i dlatego jeszcze nie dostalam chorobowego - niezle co :laugh: :laugh: :laugh: ja sie usmialam do lez po tel od nich no ale coz jak mus to mus 😠

Palibulka witamy serdecznie trafilas w super towarzystwo a jezeli twoje towarzystwo cie nie rozumie to one maja problem a nie ty, wiec widocznie nie sa prawdziwymi przyjaciolkami bo prawdziwych przyjaciol poznaje sie w tedy kiedy jest najtrudniej w naszym zyciu i ci co stoja przy nas morem sa naszymi przyjaciolmi ... nie znam cie i nie wiem jakie jet to twoje towarzystwo ale to jest moje zdanie i mam nadzieje ze cie nie urazilam nim ... a po za tym najwazniejszy jest dzidzius on juz bedzie z toba zawsze a przyjaciele sie zmieniaja pamietaj kochaniutka ciesz sie dzidzusiem i pamietaj z tego okresu kazda dobra chwile bo juz sie nie powtórzy... a przyjdzie czas ze one beda ci zazdroscic tego maluszka:P :P :P

pozdrowionka