Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania no to masz dobrze MOj to non stop tylko mieso blee ;/ ja zazwyczaj robie sobie jakis makaron a jemu mieso :P
Hmm nie wiem co wymysle ale cos mi sie wydaje ze wyladuje na kotlecie :P hihi
Kurde ale mialam wczoraj ania przygode masz tez czasem tak ze jak sie bawic z malym to sie natkniecie w tym samym czasie jak on chce kopnac a ty do niego zapukac? Kurde tak ja chyba lekko popchlam ze nagle zniknela 😁

marrrtini!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ale się cieszę że jesteś 🙂 bo już normalnie czarne myśli!! 🙂
i super że będzie dziewczynka 😁 gratuluję i zdrówka Wam życzę!

ja po basenie - MEGA bosko 😁

si si 🙂
oczy mnie trochę pieką bo sobie ponurkowałam 🙂 hmm i się tak zastanawiam czy te bąbelki Anula to są bezpieczne dla bobo? nie leżę w nich godzinami, po minucie wychodzę, ale tak czy tak...
ale przyjemność wygrywa ze zdrowym rozsądkiem 😁

• Mamusia
loo to niezle, pione przybilyscie i sie wystrachala biedna
tak mi sie jeszcze nie zdazylo.. chociaz np nieraz nie czuje ze cos wypiol i tam pukne albo mocniej reka pomasuje to sie on wycowfa i po chwili znowu sie przyblizy 😉
Ale jak pukasz to jak ? bo ja palcami, opuszkami tak na przemian jak bym krem wklepywala... albo jednym palcem lekko nadusze 2 razy delikatnie.. jezdze reka po calym brzuchu i delikatnie chwytam brzuch albo jak bym drapala... 😜

a probowalas poswiecic w brzuch latarka?? albo sluchawke z muzyka przylozyc? bo juz reaguje dzicia na to.. maly na dziwieki tak a na swiatlo to rzadko

• Mamusia
Dziewczynki co do masowania brzuszków to nie wolno! Bo to stymulowanie do porodu i dlatego bobasy tak kopią bo macica się zaczyna kurczyć przy takim masowaniu. Ja też się tak bawiłam i powiedziałam lekarzowi, że tak fajnie wtedy podskakuje, kopie itp to myślałam, że mnie zabije tam 🙂

• Mamusia
tak tak.. ale ja na basenie nie mam takiego jacuzzi wiesz okaglego i babelki ze wszad leca 😜 tylko dlugi na moze 6m szeroki na 3m i gleboki na moze 120cm... i w scianach sa mmm.. takie wyloty gdzie leci woda pod duzym cisnieniem... one sa na roznych wysokosciach itd i jak nie bylam w ciazy to na nogi robilam sobie tym masaze, na lydki , plecy, brzuch piersi... a teraz tylko na nogi i plecy 😉
to jest jak hydroterapia... nie ma obaw.. to nie zaszkodzi 😉 ogolnie fizykoterapia pomaga w czasie ciazy na rozne bole.. jedynie co moze zaszkodzic to silne prady, laser, i ultradzwieki 😉

Marta a pytam bo mam rodzine pod Lodzia...i myslalam ze moze bedziesz znac albo cos 😉 hehe teraz robia gazociagi akurat w Lodzi... 😉

tabelka uaktualniona 🙂

Marta hmm ale chyba dziewczyny nie myślą o takim mocnym masażu, jak pewnie nie jedna z nas robiła przed ciążą?! chyba że się mylę? ja jeśli masuję to tak delikatnie, bardziej glaszcząc brzuszek...oczywiście że mocniej nie można!
a kiedy nam się Martuś pochwalisz swoim brzuszkiem? 🙂

aahaaa to u nas też takie coś ostatnio odkryłam i nawet lepiej mi to pasi niż te jacuzzi 🙂 dzisiaj sobie kolano tymi strumieniami masowałam 🙂 albo tyłek!! i trzęsie się przy tym każdy mięsień, więc IDEALNIE 😁

• Mamusia
Hehe no ale nie masujcie 🙂 Ja jestem tak wyczulona, że nawet nie pukam bo się boje...A kremem jak smaruje to czekam az sie sam wchlonie i leze taka upackana:P Brzuszek no zaraz jakos moze zrobie zdjęcie 🙂 ale to musze wstac... 🙂
Zazdroszczę Wam tych basenów...Też bym sobie poszła...Ale bąbelki mam w wannie 🙂 Tylko, że to nie to samo 😞

Aniu kochana 🙂 wiem, że Ty zboczuchu jeden marzysz żeby zobaczyć i mój romb 😜 i teraz mój tyłek z cellulitem, ale obie mamy mężów inie wiem czy to skuli nich wypada 🤪 🤪

a majty to pewnie że mi zleciały 😁 😁