Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli napisał(a):
monia z lewatywa to super 😁 kupencje zrobie sobie sama :d jak bede miala ochote hehehe a jak nie to ich sprawa jak nie robia to ja im narobie 😁

Hahahahahahhaha 😁 😁 😁 😁 😁

nie no, teraz to mam kompleksa mega dużego i już nic nie pokażę nigdy 😜 i się nie spotkamy Dosik, bo normalnie mi wstyd 🙂 🙂
bosko 😁 wygląda troche tak jak byś to nie Ty się trzymała, tylko jakaś koleżanka Ciebie... 😮 wooow 😎 😎

oh Wy babiszonki! nadązyć za Wami cieżko, jak się rozgadace to koniec swiata jest 😁 😁
Aniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK 😘 😘 Ja już po wizycie - u niuni wszystko w jak najlepszym porządku, moja waga +3kg od ostatniej wizyty 😲 w sumie to +6 od poczatku. W ogóle lekaerz pod wrażeniem mojej formy w taki upał - bo jak do tej pory byłam zdechła, wszystkie badania na paskudne wirusy ujemnie także BOMBA 😁 oki ja lecę polezakować trochę bo zaraz znowu wychodzę, narobiłam mężowi smaka na pierogi to teraz trzeba upichcić (ale takie mrożone nie zeby mi sie chciało robić 😉 )

• Mamusia
kurna nie.... ci moi sasiedz pomysla ze jakas walnieta jestem/.... co chwila takim smiechem wybucham 😜 eehhe yyy LOli nie wiem to jakis sprany jest ten kolor 😜 ale chyba cos z czekolada z eszfaarckopa z tymi refleksami 😜 grzywka moje dzielo sama sobie zawsz zcinam 🙂

Aga... ehh brak slow.... wymakam cie zaraz ;D ahhaha
Dosik... ja zaraz sprawdze pociagi jak tam kursuja do ciebie i wieczorem jestem 😁 😁: 😁 😁 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Agaa zboczencu ale to trzymam się ja 😁 żadna koleżanka mnie nie łapie za cyce 😁
a co do spotkania to nie ma mowy kawa musi być było mówione 😁
i nie ma odwołania buszku 😜

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Loli napisał(a):
monia z lewatywa to super 😁 kupencje zrobie sobie sama :d jak bede miala ochote hehehe a jak nie to ich sprawa jak nie robia to ja im narobie 😁

Hahahahahahhaha 😁 😁 😁 😁 😁

Eluska sama sie smialam z tego co napisalam 😁

• Mamusia
Ja mojemu tez zawsze jak chcialam go wku a nie mogl przyjechac wysylalam dziwne fotki 😜 hehhe
a dluugi czas ma to na tapecie.... ale tu nie widac ze to ja 🤪 🤪 nikt ze znajomych sie nie kapnol a ma juz to pol roku 😁
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/303/2ce57b1f8a6db2db.jpg[/IMG][/URL]

a zaraz dam z moim michem jakies foto 😜

Ja diabeł albo dzik ! 😲
Pomyliłyście mnie z kimś 🤨
Patrzcie na anule tego kuśiciela złego 😁
AGa ty też wyskakuj z jakiegos fotoo 😁
Aga tam pewnie jakies foto z buszkiem na górze chowa przed nami hihih 🤪