Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

yyyyyy Madza a zauwazyłaś kiedy ostatnie foto dodane? 😜 ważyłam wtedy 20kg mniej 🙂 🙂 przerażające to 🙂 i przestań, nie jestem kościotrup, ani szczuploch na tym zdjęciu, ledwo ocieram się o normalność 🙂 🙂

a Loli u mnie też kurczak, ale filety w panierce, a u Ciebie co?:_)

n o dziękuję za fajny komplement 🙂 ale wierz mi że do chudziny mi daleko 🙂 to w takim razie Loli butterfly, Eluska czy praktycznie wszystkie inne to są co? niewidzialne? 🙂 przeźroczyste? 🙂 ale ja wróce do tej wagi sprzed ślubu!!!!! 🙂 🙂

• Mamusia
Agaa nie przesadzaj bo u mnie chyba waga zeczywiscie leci sobie powoli w gore 🙂 i czuje to :/
A u mnie wsumie ziemniaczki i piersi z kurczaka pokrojone w kosteczke z pieczarkami i groszkiem i pysznym sosiku 😉 a no i zupka pieczarkowa 🙂

ja nie przesadzam, to Magda zaczęła 🙂 ja widzę siebie i obecnie mam to gdzieś jak wyglądam 🙂 jak mi ktoś po porodzie powie taki komplement to go uściskam 🙂 🙂

Aguś, to z Ciebie to kuchara! ho ho 🙂 już któryś raz widzę, że ładne obiadki robisz 🙂 ten Twój to musi mieć z Ciebie radochę 😁 zresztą Wy wszystkie macie niesamowite pomysły na obiad! 🙂 i te ciasta!! mi się nie chce ciasta robić 🙂

aaa i wiesz, że jak by doszło co do czego i wyszła bym za mąż za moją pierwsza miłość to dzisiaj nazywałybyśmy się tak samo Loli 😁
i on też miał na imię jak Twój 🙂 🙂 więc niezłe zbiegi okoliczności 🙂 🙂

ok idę przed tv 🙂 do potem 😘

• Mamusia
Hehehe 😉 no to pieknie 😁 zbieg okolicznosci by byl zeczywiscie.
Hmm jesli chodzi o obiadki to wsumie zalezy wszystko od mojego chumorku i jak mi sie chce to zrobie a jak nie to cos szybko z torebki ;D ale wlasnie sobie przypomnialam ze pyszne pierogi mam jeszcze w zamrazalce mmm 😁 chetnie sie na nie skusze napewno 🙂
A co do ciasta to ja sie tak zbieram i zbieram z tym ciastem ze dalej formy nie kupilam 😁 hahaha

o widzę ze nasza-klasa rules 😎 tez pozwoliłam sobie powysyłać Wam zaproszenia 🙂
Sioperka u mnie bardzo podobna różnica we wzroście 🙂 tylko ze ja jestem jeszcze nizsza bo mam 158 cm wzrostu 😞 a Dawid jest bardzo wysoki 😁
Loli, Sioperka śliczne zdjecia macie 🙂 jejku dziewczyny ale wy młodziutkie jesteście 😜 ja to już przy was stara dupa 😉bo w tym roku 26 latek konczę 🙃

a tak w ogóle to muszę się wyżalić, wkurzyłam się na moją całą rodzinkę, oni wiecznie czasu nie mają, odkad wyszłam za mąż i przeprowadziłam się tj. od wrzesnia 2009 byli u nas może kilka razy, nie wiem dlaczego, zawsze zajęci, nigdy nie mają czasu, a przecież to nie jest koniec swiata - mieszkam w tym samym miasteczku tylko na drugim końcu, to jest pół godziny spaceru, Dawida też znaja swietnie bo jesteśmy parą juz kupę lat i bardzo go lubią, ja jestem w domku u rodziców 2-3 razy w tygodniu bo im się normalnie niechce do mnie dupy ruszyć, a już nie wspomne o tym ze jak przyjeżdza starsza siostra z niuniem, to mama nie ma czasu nawet zadzwonić do mnie, dzis się normalnie poryczałam z tego wszystkiego, ja nie wiem czy to moze od siedzenia w domu czy to od chormonów - biją mi na mózg ale czuje sie po prostu opuszczona i tyle 😞

a i w koncu nie bylismy tych wózków oglądać bo dawid znów na dachu siedział i przy antenie majstrował i nie zdażyliśmy, ale jutro jedziemy 🙂 no ja mam nadzieje bo juz się napaliłam na te wózki 🙃

• Mamusia
qeka wspolczuje ci strasznie ehh ale wiem co czujesz ja swoich rodzicow nie widzialam od ponad roku i ostatnio mialam jakies dziwne wrazenie i ryczalam jak bym ich wogule nie miala :/ nie wiem nie czuje ich ani nic tak jak bym zapomniala ze wogule istnieja ale to tylko jakies dziwne urojenia wiem o tym ;/ ale kiedys non stop blisko bylismy mieszkalismy razem a teraz nagle taka rozlaka na dosc dlugo ;/ i sama nie wiem ile ich jeszcze nie zobacze pewnie jak mala sie urodzi to dopiero do nich polece.
Ale nie jestes sama z tym tez sie czuje opuszczona 😞
Jeszcze tutaj zero znajomych ani przyjaciol 😞