Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi sie wydaje ze tez zalezy jak dziecko sie ulozone 😁 i moze wtedy wlasnie jakos sie zmniejsza obwod, bo ja czasem nie czuje swojej dzidzi i jak by gdzies uciekala w kierunku pleckow i kregoslupa 🙂
Ale dzisiaj mnie obudziala mocnymi kopniaczkami 🙂

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

teraz bez przerwy będę Was zanudzać zdjęciami 🙂 właśnie wrócił do mnie aparacik, moje stare kochanie 🙂 🙂 🙂 i już się nie będę prosić i czekać aż mi mąż przyniesie z firmy 🙂 hurrraaaa 🙂

• Mamusia
zróbcie mi cos zebym sie uczyc zaczela. egzamin pojutrze a mi na nauke minimum tydzien na to potrzeba po jakies 15godz dziennie, to moze by cos wyszlo z tego. ale i tak nie moge sie do tego zabrac. kto wymyslil sesje w lecie! tak sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to juz ostatni, pasuje go zdac i miec spokój. wrrrrr

Aniu ja się już nie umiem doczekać aż będzie po tym Twoim egzaminie i będziesz tu częściej zaglądać! ale jeszcze tylko troszkę...ja pomysłu na szybsze uczenie się nie mam 🙂 i będę podziwiać jak już będziesz po 🙂
baaa teraz też podziwiam, że Ci się chce....

• Mamusia
No wielki gratki dla ciebie kochana , ja to bym nie miala glowy do nauki szczegolnie teraz, hmm nie wiem mi to sie najlepiej zawsze uczylo w nocy jak byla cisza spokuj i nikt mi sie nie platal pod nogami 🙂 lepsze skupienie jak dla mnie 🙂