Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Macie wszystkie ogromnego buziola od Anulki naszej kochanej :*
Pewnie nas tutaj podpatruje 😉

Kurde laski jak mnie kregoslup od samego rana napiernicza to jakas masakra normalnie jest jak bym zle spala albo cos i czasem bark boli a mnie kregłosłup łupie w kzyzu 😁 moze ni będzie loło 😁
bo u mnie zapowiada sie piekna pogoda , ok laski ja lece po te zeczy jak wroce to sie pochwale co dostalismy i moze jakas fotke wzuce 😉 aaa no wrzuce z bebolkiem 😁 buziolek

cześć dziewczyny 🙂
ja też spania nie mam...codziennie o tej samej godzinie się budzę 😜 może to oznacza że mi się poród właśnie wtedy zacznie? 🙂 eee głupi pomysł 🙂

Loli pytałaś co za meczyk...ano mistrzostwa świata są, a kibicuje Hiszpanii, a wczoraj coś im nie poszło 🙂 zresztą jak któraś ogląda, to ciężko postawić na pewniaka 😉 nie oglądałabym tak zawzięcie, ale ze znajomymi gramy w zakłady, za trafiony wynik 3 pkt, za wytypowanie wygranego lub remis 1 pkt 🙂 🙂 i gra 20 osób, można skasować na końcu 400zł 🙂 bo wejście było za 20zł 🙂 i jak na razie to oczywiście przegrywamy,ale nie ma źle...jesteśmy na 4 miejscu 🙂 🙂
no dobra, to nie forum piłkarskie 🙂 🙂 🙂

buuterfly hmm ale dziwne sny?! może mają oznaczać ostateczne pożegnanie z byłymi czy co? 🙂 może Krystian odwiedził w Norwegii jubilera i coś się szykuje? 🙂 kto go tam wie 😉

czy ktoś wie co z Ani85? pare dni jej nie było....

• Mamusia
Hej 🙂 Wróciłam:P
Wczoraj miałam straszny egzamin, na szczescie ostatni 🙂
Wczoraj odebrałam moje wiadereczko do kąpania, kupilismy wózek, inny niz planowalalismy, ale tego nam sie kolor bardziej podobal, pozniej postram sie nadrobic wszytskie zdjeica, to wam pokaze 🙂 kupilismy też fotelik, więc te najdrozsze zakupy mamy za soba 🙂
Położnice to my 🙂 a pieluchy jednorazowe czytaj jako podpaski:P a lewatywa w wyniku "masowania" jelitami macicy powoduje szybszy porod 🙂

Czesc Dziewczynki 🙂 ale sie usmialam jak czytalam posty hehe dobre. Laurana to dobrze ze masz to juz za soba ja wczoraj bylam u lekarza maly spal na usg i powiedzial ze musi mu podokuczac heh i go obudzil jak oczka przecieral fajnie to wygladalo wazy 850 g .W 26 tyg mam az 98 cm Loli jak bedziesz miala czas to wpisz tam 🙂Wczoraj bylam u znajomej i chwalila sie wozeczkiem caly zestaw 3w1 kupila za 545zl z dostawa bardzo ladne ja mowie gdzies to wypatrzyla a ona na allegro chyba sie skusze a moze na inny hehe ,a jak sie czujecie na dzis ?mnie len tropi

wozek za 545zł? o kurcze! podasz linka Perełka jak będziesz miała? bo ja cholera się chyba na nowy wózek chociaż skuszę...już sama nie wiem. same najdroższe rzeczy jeszcze muszę kupić 😞

ja po śniadanku - rogalik z nuttella 🙂 i c hyba idę drugi raz pomalować łóżeczko 🙂 później jak już je poskładam wkleje zdjęcia 🙂

http://www.allegro.pl/item1069396854_nowa_kolekcja_103_kolory_fotelik_folia_hit.html

są są, mają nową aukcję wystawioną 🙂 niezły Ci powiem....
mi się właśnie bardzo pdooba, możliwość zamontowania nosidełka z małym bobo do wózka 🙂
pomyślę nad nim 🙂
dzięki 🙂

laurana powiem ci ze nie patrze na takie rzeczy kiedys tego nie byloa wozeczek sprawowal mi sie dobrze znajoma czytala wypowiedzi i mowila ze sobie cenia ja nie moglam bo nie jestem zalogowana tam wiec jak co to jedynie ona moze mi go zamowic a tak szczerze to nawet te za ponad 1000 zl niby maja ta homologacje bezpieczenstwa a wozki sie sypia jak nie wiem co mojej kuzynce polamal sie np.stelaz co trzyma dzieciatko roznie bywa ja sie raczej zdecyduje na ten 🙂