Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja wsumie wczoraj z nudow sobie tak pomyslalam ze nie jestem przygotowana ani nic, a teraz juz Olusia moze sie wybrac w kazdej chwili na swiat 😞
Puzniej jeszcze doczytalalm posta Agi , no i wiadomo mysli, ale jakos sie nie stresuje tylko modle zeby olusia moja sie zbytnio wczesniej na swiat nie wybrala, chodz nie powiem ze chciala bym juz ja miec przy sobie 🙂
Agaa dzieki za szczerosc 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dosik ostatnio wstawiałaś zdjęcia z wesela chyba twojej koleżanki pytałam gdzie kupiłaś kiecę ciążowa ,bo nie mogę nic dla siebie znaleźć ,a wesele kuzynki za 2 tygodnie........????????musiałaś nie doczytać 😜 😜 napisz w jakim sklepie jak możesz bo już nie wiem gdzie mam szukać

ooo albo tak jak mówi Loli - tunika i spodnie czy legginsy 🙂
ja też idę teraz w weekend i chyba znowu w tej samej kiecce co byłam na ostatnim weselu...jest spinana pod biustem, nic specjalnego...ale też na więcej nie liczę 🙂

ciężko by może nie było znaleźć coś odpowiedniego, ale po co, skoro już w tym możemy nigdzie nie wyjść i będzie w szafie leżało....
Magda, może masz jakaś koleżankę która może Ci coś pożyczyć? ja właśnie tak zrobiłam i mam to gdzieś. Szału nigdy nie będzie w moim przypadku, a to nie moje wesele więc nie muszę wyglądać najlepiej 🙂 może tym razem mąż mi foto zrobi, to Wam pokażę co to za kiecka 🙂

zamówiłam przed chwilą ten leżaczek-bujaczek z Fishera 😁 jedna z droższych rzeczy kupiona!

• Mamusia
jakąś elegancką tunikę i leginsy to chce na poprawiny ubrać...a na wesele muszę jeszcze połazić po sklepach....coś w końcu muszę znaleźć.....w ogóle z butami to też porażka ,bo wszystkie ładne są bardzo wysokie....na niskim obcasie same badziewia mają 🥴 nie uśmiecha mi się to wesele......

sioperka proszę Cię! 🙂 po prostu te na niskim Ci się nie podobają, bo w takich nie chodzisz 🙂 a ja widzę same piękne na niskim, bo tylko na takim chodze 😁 i są, uwierz! balerinki jakie piękne ostatnio widziałam 🙂 jak się pogoda poprawi to może i sobie kupię nawet? 🙂 a wiesz jak w nich wygodnie? 🙂 wprawdzie chyba sobie tam nie potańczysz....ale noga tak bardzo Ci się w nich nie zmęczy. Te co ja widziałam są w sklepie BOTI jeśli taki tam masz? 🙂

Dzien doberek brzuszki.. Sioperka napewno cos znajdziesz tylko troche chodzenia bedzie :/ Ja wiem jak ja szukałam na wesela i to jeszcze bez brzucha i jest ciezko cos ladnego znaleźć i zeby dobrze wygladało ale bede trzymac kciuki 🙂

• Mamusia
nie no ja się pochlastam Agaa dziewczyno u nas CCC to cud ,że otworzyli....zadupie jakich mało wszędzie są te same buty tylko różnią się ceną....a ja jestem karzeł i zawsze w wysokich chodziłam w niskich czuję się teraz jak tłuste prosie 😞 😞 no ale trudno nie będę marudzić w końcu coś tam wybiorę

aaa bo u nas w miejscu CCC zrobili własnie BOTI 🙂 ale warto się wybrać, więc życzę powodzenia!
a tak karzeł! kiedyś to bym się z Tobą zamieniła 🙂 jak można narzekać na niski wzrost? 🙂 wszystko na Was pasuje. macie rozmiar 38 to leży Wam idealnie albo jest nawet za duże 🙂 z butami też nie problem, bo są same na wysokim obcasie ( no...teraz się więcej balerinek pokazało, fakt ). a ja co? kupuję gacie to w pasie dobre, to znowu za długie, albo na odwrót 🙂 kompleksy jak ciul 😜
więc kto chce się zamienić wzrostem do zapraszam do mnie 😁 😁