Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tu masz rację laurana...żeby sobie nie zarzucać potem że się kupiło tańszy, a mogło się zapobiec czemuś...ach no i trochę ludziom mieszają w głowach, bo co? dla dziecka nie kupisz takiego który ewentualnie może pomóc? wkurza mnie to, bo pewnie kupie ten z maxi cosi nowy...a za rok sprzedam i stracę na nim koło 100zł, czyli chyba nie ma źle? skoro i tak mam na to pieniądze...

Loli a mnie Twoja sytuacja denerwuje!! bo powinnaś się teraz zajmować czym innym, a nie szukaniem mieszkania! no szlag by to!!! jak bym mogła to już dzisiaj szykuje Wam pokój u nas kochana:** mam nadzieję że coś się znajdzie....my niestety więcej niż pocieszanie Ciebie nie możemy zrobić...i trzymamy kciuki kotek :**

• Mamusia
No duzo innych zeczy mam na glowie jak zakupy dla siebie do szpitala,dla dziecka,pranie,prasowanie,skrecanie lozeczka itp ale nie ruszam sie z domu bo nerwy jak cholera i non stop szukam mieszkania zeby mi ktos z przed nosa nie wziol 😞 gdyby sie cos trafilo 😞 aaa szkoda gadac.
Wiem Agus dziekuje wam WSZYSTKIE !!!! za slowa otuchy :*

Loli napewno cos sie znajdzie noo. Przeciez nie możliwe zeby nie było ani jednego pokoju zeby mozna bylo z dzieckiem zamieszkac. To poluj a my i tak bedziemy Cie wspierac 🙂 Po to jestesmy 🙂

o Loli smuteczku mój:* nie mów że dramat bo ten 'wg Ciebie dramat' to się może w jeden dzień rozpłynąć w powietrzu! a wtedy wszystko potoczy się po Twojej myśli! będzie dobrze, bo przecież musi być dobrze! jeszcze pół m-ca na pewno coś się znajdzie!
tymczasem ciesz się że masz zdrową Oleńkę ( lub Olka 😁 ) że przysługuje Ci jako młodej mamusi dodatkowe USG! że masz kochającego Bartka który pocieszy 🙂 i milion fajnych rzeczy które masz, a Twoje koleżanki mogą Ci tylko pozazdrościć 🙂 główka do góry kocurze 🙂

eee Elu ten film to jakieś Wiosła w dłoń, nie pomyliło się Twojej siostrze? 🙂

ja nie schodzę z kompa póki nie wpadnie tu Dosik i fot nam nie pokażę 🙂

• Mamusia
Nom wiem kochana ze jakos to musi byc, mam jedno kolo ratunkowe ze ten jeden pokoj co kobieta sie zgodzila jest dopiero od 1 sierpnia, ale jest w takim stanie ze jak sobie pomysle ze bede musiala tam sie przeprowadzic jak niczego innego nie znajde to az mi sie chce plakac 😞 naprawde taka rudera ze sie w pale nie miesci jeszcze dziecko i wogule 😞 kazda szafka inna ciemno jak w dupie NORA.....
Dlatego intensywnie szukam dzownie zeby tylko tam nie wyladowac ;(
Ale pod koniec dnia tylko mysl do mnie dociera ze chyba nie bede miala innego wyjscia 😞
Ehhh dobrze ze chociarz tutaj sie moge do was wyzalic 😞
Tak szczerze to juz bym wolala sie do polski wrocic niz tam mieszkac 😞

• Mamusia
A i co najgorsze nawet w okolicy nie ma zadnego sklepu trzeba isc na nogach z jakies 30 min do pobliskiego sklepu 😞 jeszcze taka golgoda ze masakra jakas a przecierz ja juz teraz na dlugie dystanse odpadam jeszcze ze siatami ?
A nie bede przecierz czekala na swojego do godziny 17 zanim wroci z pracy, zebym mogla isc np. kupic cos do jedzenia ehh nie wiem nie wyobrazam sobie tego wszystkiego..

Dzownilam przed chwilka na pokoj, to kobieta mi powiedziala ze juz miala dziecko w domu i byly problemy i ze ona juz nie chce.. i tyle koniec gadki.

• Mamusia
A Dosik to juz dawno mamusia chyba po USG jest... tylko cos sie nie odzywa mowila ze jeszcze na jakies zakupki idzie 🙂 wjec pewnie bedzie puzniej.
Zachwycona napewno 🙂
Ja jeszcze 27 dni czekam na swoje USG

Eluska a ty kiedy wkoncu do tego lekarza? Bo z tego co wiem to ty cos malo na wizytach jestes?

no może nasz Dosik nie jest takim szaleńcem jak ja, że od razu po badaniu i przyjechaniu do domu zdała Wam relację 🙂 ale ja jeszcze na nią poczekam! godzinkę 🙂

Loli nie ukrywam, że ja bym wolała Cię w PL! w sobotę będziemy przejeżdzać przez Rabkę to z chęcią bym się z Tobą spotkała... 🙂

• Mamusia
Przed ciążą nie mieszkałam z nimi...A teraz mieszkam. I czasami tak bezczelnie coś do mnie zagadają. Konkretnie to chodzi o kasę. No brat w grudniu kończy 19 lat. Rzucił już dawno szkołę...Ciągle marudzi żebym mu fajki kupiła, albo do mamy gada żeby pożyczyła odemnie na papierosy albo jego wypad na wioskę -tu czyt. jaranie trawska 😮 Do pracy się nie wybiera. A ja co? Skarbonka mam na czole napisane? Na bank jakiś wyglądam? Jeszcze co jak co , ale na fajki pożyczać nie będę. A później jak mówię, że nie to fochy i tyle...I tak w kółko. Albo dostaje wypłatę to jciec to co jedziemy do Biedronki nie? No bo mi to się mnożą pieniądzę. I tak robię zakupy i daje im kase czy pożyczam jak mogę a później nie wołam żeby oddali bo mi głupio bo tu mieszkam, śpię ,jem , oni mnie worzą, Lune tu mam moją... Ale ileż można? Na dzień dzisiejszy z ostatnich dwóch tyg wiszą mi 300zł. Że już o wcześniejszych nie wspomnę...Ech...Kłuje mnie wszystko mocno w dole i od wczoraj cycki mnie bolą. Strzyka mi w nich ciągle i kłuje coś.

aha...czyli jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę 😞
na fajki a już tymbardziej na trawę bym nie dawała!! co innego jedzenie...
w Gorzowie źle...na wsi też źle...najlepiej to będzie jak Krystian wróci!