Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no wiem wiem...ale nie na zajęcia tylko tak iść tam do położnej się zapytać o tą listę. ja od mojego gin nic się nie dowiedziałam, wszystko właśnie tam

Mi sie wydaje ze ja bede tam ropdzic gdzie pojade teraz do niej to najwyzej zejde i sie zapytam jak sie od niej nie dowiem. Ale powinna mi powiedziec no ale zobaczymy

• Mamusia
Hehehe
Agaa dobrze ze monitora nie poplulas juz myslalam ze beda sobie tutaj skakac jak koguty do siebie 😁
Jedna rozstepy druga wiaterek 😁
U mnie rozmowa o planowanym porodzie dopiero w 36 tygodniu bedzie...
CIekawe co zaproponuja 😲

u mnie już teraz jest lepiej...ale nogi mi napuchły tak najbardziej jak do tej pory... 😞 małe raciczki 😜
coś mi się spieprzyło z suwaczkami i ze wszystkim i zniknęło 😞 do kitu! 🙂

a słyszałyście? do końca tygodnia takie upały! chyba wyzioniemy ducha!

Wkońcu w domku 🙂
mysze byłam na zakupach 😁 kupiłam sobie sukienke, torebke i takie łądne klapeczki na obcasie 🙂
byłam jeszcze na działce u brata na kawie poklachać a tak to cały czas sklepy :P
ehh 😁
Mój dziś robi tą nocke co wtedy nie robił czyli samotna noc 😞

Nie spimy nie spimy 😜 Sioperke wywiało ?? Hyhy 😁 Jestem padnięta dzisiaj nożki jak pączuszki katastrofa. Pod prysznic i do spanka. Do jutra brzuszki 😘

• Mamusia
Agaa napisał(a):
a obserwujecie w ogóle po czym macie zgagę? bo ja np. mam po dokladce.... 😜 śmieszne ale jak dobieram sobie drugą porcję np sałatki to później mam zgagę 🙂
kiedys słyszałam ze jak sie ma zgage to dziecko urodzi sie z włoskami a jak nie to łysolek bedzie,ciekawe ile w tym prawdy?

• Mamusia
ja tez juz zmykam.jutro cieszki dzień;musze sie przemeldować,załatwić niuni żłobek,wizyta u gin., zarejestrować samochód i do ambasady skoczyć.no i najważniejsze...jeszcze sie odpicować przed wizyta u gin 🙂żeby nie wystraszyć moim futrzakiem 😁 😁 😁

Czesc Brzucholki 😉 widze ze ja dzis pierwsza spac nie moge taka duchota buuu.Co do zgagi i wloskow u dzieci powiem wam ,ze mi sie zgadzalo mialam zgage a mala miala jeza na glowie i czarne wlosiska ,co do jedzenia przy karmieniu piersia no trzeba uwazac i to bardzo mozna tylko pic wode lub sok jablkowy rozcieciaczny woda ,malo przyprawione lub wcale zero gazowanego i zero rzeczy wzdymajacych czyli kalafior kapusta itd..bo dzidzia bedzie miala kolki mi przyniesli do szpitala sok jablkowy z brzoskwiniowym nie popatrzylam i mala byla cala obsypana i mi sie dostalo od poloznej ,wiec teraz jedzcie ile mozecie 🙂juz slonce zaczyna grzac masakra mi tez tak nogi spuchly ze hej 😞zajrze do was pozniej 😘

• Mamusia
hej laski !jak tam wam noc minęła?wczoraj mnie wywiało prawie dosłownie taka wichura była...jaka mój wrócił to od razu wyciągnęłam go na spacerek w tym chłodzie ,w nocy po długim czasie się wyspałam,teraz też balkon otwarty i przyjemny chłodek sobie wpuszczam ...później pewnie z lekka się ociepli ,ale nie będzie już takiej duchoty...Eluska kochana ty się nie martw o mój katar he he już bym wolała to niż spuchnięta cała siedzieć i mokra od upału 😜 😜 😜 😜 ale za to ja się zaczynam martwić czy czasem udaru tam nie dostaniesz ha ha 😜 😜 😜 😁 😁 😁 😁 😁 😉 😉 😉 😉
dobra laski tak poważnie ...to kurde coraz częściej mam jakieś takie dziwne kłucia i naciski na dole jakby mała już się główką pchała....nie wiem od czego to zależy czy od jej ułożenia czy co????? 😮 😮

• Mamusia
Perełka one jakieś tam kłucia w dole brzucha określają jako objaw porodu.....a gdzie ja i poród.....jeszcze trochę zostało....i one mają to przez długi czas nawet po 10 min ,a ja mam dosłownie od czasu do czasu takie kilku sekundowe kłucia ,więc to po prostu mała się pcha i wierci 🙂w ogóle dziwnie się patrzy na ich suwaczki gdzie jest np.jutro rodzi się dziewczynka i wszędzie prawie ten 39tc.........ja mi się to takie odległe wydaje a tak naprawdę to już tuż tuż........ 😮 😮 😮 😮