Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ela u Ciebie pada??? o kurde... to moze u mnie jutro?? 😜 bo my mamy ta pogode nieraz dzien po sobie 😜 hehe
A jak bylam u tesciowej co byla na wakacjach.... to byla kolo miedzychodu....to daleko od Ciebie??

Nie kupilam tych podkladow... 😞 prosze Was nie dam 40 zl n=za kawal szmaty z cerata czy z guma ☺️ a te po porodowe, jednorazowe jakies 5 szt za 12... nie wiem czy to bedzie potrzebne???
Kupilam tylko fiolet do kapielki malego 😉i zastanawialam sie nad ta lewatywa ale zwatpilam i nie kupilam 😜
Jagodki sie zagotowuja, czesc sie mrozi 🙂
A ja teraz siedze we wannie i sie tez mroze 😜 hehe

LOLI kochanie trzymam kciuki zeby wszystko pasowalo i zebyscie mogli zamieszkac tam 😉)))))))

eee ten masaz sutkow to jak?? 😜

heeej! wróciłam z miasta! nie było nawet tak źle, bo mama ma w aucie klimę, więc się ochłodziłam fajnie 🙂 mojemu udało mi się kupić spodnie, a niestety dla mnie nie...rozmiar największy spodenek i wyglądałam w nich jak krowa! fuj! więc pozostanę przy swoich starych....

buuterfly ta przecena z C&A!! kurde jak bym tylkjo wiedziała że w naszej Silesi w katowicach będzie taka przecena to już dzisiaj jadę!! i coraz częściej myślę nad jakaś sukienką....
co do pasa poporodowego to ja słyszałam same pozytywne opinię, więc też na pewno się wtaki zaopatrzę 🙂 na allegro w porównaniu z tymi ze sklepów są bardzo tanie 🙂
i zazdroszczę deszczu!!! czemu u mnie nie pada??????????

Aniu no właśnie te poporodowe są potrzebne, nie wiem jakie Ty za 40zł oglądałaś....?

ejjj co Wy macie z tą krępacją do lewatywy?? idę i kupuję 🙂 Madzia jak chcesz to serio Ci kupię 🙂 podasz mi adres i jak dostaniesz to mi kasę oddasz, bez problemu 😁

co do obiadu to ja kompletnie nie mam ani ochoty ani pomysłu co zrobić....

a co do masażu sutków 😁 😁 to istnieją rodzaje takiego masażu??? 🙂 🙂 postymuluj sobie je! ale jeszcze nie teraz ok? 😜 poczekaj z 4 tygodnie 😁 😁

• Mamusia
znalazlam fajne butelki 😎 chyba je kupie, ale pewnie w niedziele dopiero. firma mam, ładniutkie, tylko nie wiem czy nie drogie ale jest promocja 2 kupujesz 3 gratis. duza około 30zł mała 27. fajne sa tez zestawy startowe oprucz 3 butelek jest jeszcze smoczek i zapinka do niego, 99zł. ale osobno w tamtej promocji taniej wyjdzie,

• Mamusia
noo przeciez nie bede sobie sama masowac... mam od tego ludzi 😁 😁 😁 😁 hahahaha
Agus no takie do prania.. ze wiesz wody ci odejda czy cos to pierzesz i git, potem mozesz w lozeczko dziecku wlozyc... ael kurde gdzie 40 zl za kawal szmaty... a te jednorazowe to chyba kupie bo co... i tak biedzie trzeba i tak ale szkoda ze nie sa na sztuki bo na co mi ich az tyle??

• Mamusia
Ja na razie nie kupuję butelek. Jak się okaże , że trzeba to pośle po butelki Krystiana.
Aniu u mnie w aptece 10szt podkładów ginekologicznych poporodowych 5zł kosztuje 😮 Zresztą zobacz na allegro..Tam są nawet po 3,99zł.
No Agaa ja trafiłam na ostatnią parę i w dodatku mój rozmiar 🤪

• Mamusia
ja jeszcze ze 2-3 paczki sobie musze kupic na wszelki wypadek 😉 zeby moj puzniej nie musial latac po sklepach, ale tez roznie to jest mozemy i nawet nie miec okresu...
Moja ciocia jakies 4 miesiace po porodzie nie miala, to tez zalezy chyba jak karmisz piersia czy cos nie wiem...
Wiadomo ze na poczatku po samym porodzie to musi sie z ciebie wylac to wszystko...