Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja mała jak mój kładzie ucho na brzuchu i ja podsłuchuje zawsze go w to ucho zdzieli he he a wczoraj normalnie się rzucała po lewej stronie aż mnie to przestraszyło takie było to mocne i dziwne nigdy wcześniej aż tak nie miałam.......JA DZIŚ WEDŁUG OM I USG MAM 33 TYDZIEŃ.........JESZCZE GÓRA 7 TYGODNI............ 😮 😮 😮 😮 😮

hehehe ja muszę przyuważyć czy też tak mam 🙂 moja często się wypina w stronę ręki mojego 🙂 tak jak by chciała mu przekazać "tato - pierwszą kupę zrobię na ciebie" 😁

• Mamusia
Sioperko co to jest to 7 tygodni patrząc na te 33 za Tobą 🙂
A ja już wcześniej prosiłam, że jeśli któraś będzie uzupełniała tabelkę to proszę wpisać imię mojego małego mężczyzny Franuś. Żadno inne mi nie pasuje, a to jest już z nami tak długo, że każdy Wojtek, Piotruś itd był by jakiś obcy i nie mój 😁

• Mamusia
eee to moj cos ostatnio glipiego gadal... i dotknol brzucha i mowil cos w sensie ze dobrze ze nas jest 2 a maly w tym momencie jak by reka machnol 😜 sie smialam ze mu fakena pokazal ze jest z mama w druzynie a nie z ojcem 😜 hahah
I tak jak u Madzi Karol nie raz dostal w dziub od malego hahaha 😁 😁 😁 dobrze mu tak po co nas wkurza nieraz 😁

Niby te dzieciaczki takie male, siedzia sobie w brzusiu plywaja , siuraja pod siebie i wogle ale tak reagluja na ojcow czy innych nie?? 🙂

lece kurcze bo znowu sie nie oderwe od was 😜

• Mamusia
Loli tak jak wspominałaś musiałaś coś pokręcić na samym początku z datą miesiączki i dlatego taka różnica....może na tym twoim usg dowiesz się jaka będzie prawdopodobna data porodu .........mi się om i usg zgadza ,więc u mnie tak jest he he to ty pewnie już do 34 dobijasz 😁 😁 😁

• Mamusia
Sioperka tez mi sie cos tak wydaje i masz wsumie racje bo o pare dni jej jakos powiedziala zle 😁 chyba od tego stresu i wogule zdziwienia ze dzidzia bedzie 😁
No pieknie pieknie a tutaj po usg sie okaze ze nie bedzie 36 tygdzien tylko 38 :O wow teraz ja odliczam do 10 sierpnia zeby malutka zobaczyc

• Mamusia
Tylko wlasnie Agus popatrz na to zawsze jak ide do lekarza tutaj to oni sie sugeruja moja data z usg i obliczaja termin na 2 wrzesnia nie ma wogule gadki na temat okresu..............

WJec cos tutaj sie porabane....
Nie sadzisz??

Sama mowisz ze nie ma sie co sugerowac usg a oni sie tutaj tym sugeruja...

no to popatrz na to z tej strony 😜
jak bym byla tam w anglii i z usg by mi wyszło tak jak tutaj, czyli po 16.08 mam jechać do szpitala i będą mi wywoływać poród? o m-c wcześniej? nie sądzę. Twoja różnica na szczęście nie jest aż taka duża, więc się nie musisz martwić 🙂 a właśnie jak to jest? biorą u Was wcześniej czy wybija termin porodu ( obojętnie z jakiego liczenia... ) i biorą i wywołują?

• Mamusia
Hmm Agus tak szczerze to nie mam zielonego pojecia ale cos mi sie wydaje ze jak ci sie nic nie zacznie to sama musisz do niech pojechac i powiedziec im ze jestes po terminie oni cie wtedy badaja no i czekaja ile mozna... oni cie bede nawet trzymac 2 tygonie jesli to nie jest zagrozenie np. na cesarke nie jest tak ze odrazu rach ciach... czekaja ile moga..
Ale dokladnie ci nie powiem bo nie mam zielonego pojecia wszystkie urodzily silam natury i jedna tylko wczesniaka..