Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Buuterfly: moja bratowa używałą takiego pasa i szybko uformował jej się brzuszek więc wydaje mi sie że to nie pogrsza gorzej jest go nie zakładać i ta skóra będzie nam tak wisiała 🤨

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

To jest prawda Madziu 🙂 to jest najważniejsze by były zdrowe i by wszystko było ok 🙂
aczkolwiekk bardzo interesuje mnie iile mój bąbelek juz waży bo coraz mi ciężej i czuje ze on ma coraz mniej miejsca 😁

Ja sie smaruje 2 razy dziennie tym kremem z ziaji i wygladaja zdecydowanie lepiej bo tak to napewno bym nie ubrała bluzki czy cos tylko wszystko pod szyje. A teraz znikaja i juz nowych nie ma. Wiec ten krem cos daje

Znajoma polecała mi jakiś krem z gerbera na rozstępy ale narazie go nie mam wieć nie moge na swoim przykłądzie powiedziec czy działa, ale jej zeszły roztępy i nowe się nie zrobiły 🙂

Loli robisz smaka na czekoladeee 😁
podziel się 😁
mam do was pytanie dziewczny, czy dziwnie będzie to wyglądać gdy pójde w krótkich spodenkach ? ;> bo ja juz w tych getrach się parze cała 😞

• Mamusia
Ja też śmigam non stop w spodenkach krótkich 🙂 Takie mam z New Yorkera w truskawki 😜 W miniówkach czy innych kiecach to koło domku łażę. A po mieście w sukienkach też latam.
Kupiłam wczoraj w C&A cienkie ciążowe dżinsy 🤪 Śliczne są...Kosztowały 159zł a przecenili je na....37 🤪 Na razie nie odrywam metki i nie noszę bo jak mi się nie przydadzą to sprzedam na allegro.