Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nic mi nie mów o COLI ja mam na nią taką chęć ,że szok.......a staram się ją unikać jak się da.....w ogóle napoje gazowane unikam, a ciężko mi bo lubię je....ale co zrobić jak nie zdrowe dla malutkiej......muszę czasem się powstrzymać.....a nie zawsze się udaje 🤢

eee Aniu, a po co Ci TERAZ dużo pieniędzy? 🙂
teraz to zgaga chyba będzie nam często, jak nie codziennie towarzyszyć...u mnie spokój od paru dni, nie wiem czemu? co robię inaczej niż ostatnio?

Agusia po Coli to ja mam wzdęcie straszne i brzuch mi się stawia....

sioperka ale przecież raz na jakiś czas jak się coli z puszki albo tej w małej butelce napijesz to nic się nie stanie 🙂 ja sobie niestety nie umiem odmówić....kawy mi się od paru dni w ogóle nie chce, nie wiem czemu?!

Loli piękne 🙂 a te kwiatuszki to jak robiłaś?

• Mamusia
jak ja podczas całej ciąży wypiłam 10 prawdziwych kaw to jest duuuuuużo,czasem też rozpuszczalną, a tak to tylko zbożówka aż do obrzygania... 🙃 🙃 🙃alkoholu zero......no łyk szampana na weselu.....he he ale za to tony lodów....... 😜 😜 😜 😜 😜

to kup i wypij tak żeby nie widział 😁

jutro chyba na cały dzień jadę na wieś do mamy 🙂 🙂 🙂 wprawdzie nie ma tam tak pięknie jak wieś od naszej Eli, ale i tak się cieszę 😉 ma wąż z lodowatą wodą, to mi wystarczy 😁
no i będzie moja kuzynka z Anglii! jest po położnictwie, więc wypytam co i jak dokładnie 😁

a od mojej koleżanki dowiedziałam się że u nas w szpitalu ciuszki dla dziecka dają i nie trzeba brać! szok!! 😲 tylko dopiero na wyjście 🙂

• Mamusia
Agus to sa takie osdoby ja je przykleilam normalnie na bezbarwym lakierze 🙂

A co do Coli to ja nalewam do szklanki i niech sobie stoi sama sie wygazuje a puzniej pije taka wygazowana wiadomo ze juz nie smakuje tak samo ale jak mam ochote to sobie nie odmowie.

A po drugie jak sie mala urodzi i cyckiem bede karmic wtedy to duzo zeczy bedzie sobie trzeba odmowic..

właśnie...czy któraś z Was już coś czyta, co można a czego nie można w czasie karmienia? bo podobno ograniczeń jest więcej niż w ciąży! ale c zy to nie jest przypadkiem tak jak w ciąży? że niby nie można a i tak się to je/pije?

Eluś kochana!!! jak Ty masz 18 lat i dwa lata temu rzuciłaś a paliłaś bardzo długo to cholera ile miałaś jak zaczęłaś? 😁 😁 😁 😁 o matko ta dzisiejsza młodzież 😁

No niestety nie do konca tak jest Agus np. z owocami trzeba uważac na początku. Ja kiedys czytałam ale juz nie pamietam sporo tylko zapamietalam cytruski 😁

• Mamusia
Agaa mi wlasnie wczoraj mama powiedziala ze jak sie karmi piersia to zero smazonego wszystko gotowane i zero gazowanego.
W ciazy podobno mozna duzo ale jak juz karmisz to ciezko bedzie...
Trzeba tez obserwowac bo co zjesc to dziecko moze wysypki np. dostac i jakiegos uczulenia i wtedy wiesz ze np. nie mozesz zjesc pomidora czy cos w tym stylu

hehehehe kiedy ja chce wiedzieć Elu 😁 ja sama święta nie byłam 😁 paliłam do 9 stycznia tego roku od końca ósmej klasy 🙂 ciocia Agaa Cię nie ukaże GADAJ!! 🙂 🙂 🙂

hyh no wiem że są ograniczenia...ale kurcze, śmieszne to 😉 bo ja tak właściwie to niczego sobie nie odmawiam ostatnio 🙂 no może poza pizza i chipsami...