Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa no wsumie tak Poronin niedaleko 🙂

Eluska no kurde tylko ty zstalas tzw Jajko Niespodzianka...
Ja to na twoim miejscu to chyba bym umarla z ciekawosci co nosze w brzuszku ale masz jakies przeczucia? Zachcianki, słodkie?Kwasne? przypuszczasz?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa hmmm powiem ci ze na poczatku nie 😁 ale pamietam ze pierwsza moja objawa to zaczelam wpierdzielac sloik dzemu 😁 na slodkie mnie wzielo .
I wiem ze wczesniej cos zjadlam innego gdzie dzem ani trochu nie pasowal do pozostalosci 😁

My już w domku 🙂
jejku widziałam mojego maluszka na 4D jejku jaki słodziak zaraz na dole pokaże zdjecie twaryczki 😁
Mały waży 1750 kg 😁 wszystko jest w porządku termin według USG wychodzi mi wcześniej niż według miesiaczki, ale to wiadomo nie można sie sugerować tym 🙂
Dostaliśmy od lekarza witaminki dodatkowe mumomega daje je swoim prywatnym pacjentkom 🙂
po lekarzu byliśmy na zakupach 🙂 kupiłam sobie papcie do szpitala wkłądki laktacyjne i spódniczke :P
a tutaj dodaje zdjęcie małego 🙂
troche nie wyrażne bo nei skanowałam go tylko zrobilam zdjecie zdjęciu aparatem w kom :P

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ce87361a060f8ea.html

Domi nawet nie wiesz jak ja czekałam na to foto 😁 jaki on słodki 😁 nosek ma taki kochany! wiecie do kogo podobny bardziej? 😁 hehe to jak zeskanujesz to poślij jeszcze parę niech sobie oczka pocieszymy 🙂
nareszcie mogę iść się kąpać 😁

phiii jakieś chude to dziecko masz 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 wiem wiem, to moja jest kluska 🙂 fantastycznie że zdrowy 🙂 wiem jakie to uczucie jest jak go widziałaś 🙂 mmmm 🙂

Podobny po nosku odrazu widać że do tatusia 😁
no Agaa cudne uczuciee 😁 jasne jak zeskanuje to pokaże bo mam jeszcze jedno te co ostatnio lekarz nam zapisał z 26 tc 🙂

• Mamusia
No Agaa właśnie ja mam takie samo podejście. Na jedzenie czy inne ważne wydatki daję i dawać będę. Ale bez przesady! Chcesz chlać , ćpać to ćpaj..Pełnoletni jesteś. Ale sobie na to zarób. Tak jak ja zarabiałam. Też się bałam wyrwać z tych pól i iść do pracy i do miasta. Ale kiedyś trzeba zaryzykować i zrobić coś do przodu , a nie siedzieć rodzicom na łbie, którzy i tak biedę klepią.
Moja mama po ponad roku czasu pojechała do swojej matki. I mój brat pojechał za nią. Wrócił i chyba kasę dostał. Bo już pognał na wieś. Przed chwilą taki koleś audicą go podwiózł, wyrzucił dwie raklemówki piwa i pojechał dalej...Z tym, że ten koleś jest starszy odemnie o dobre kilka lat i baraaadzo lubi mocniejsze wrażenia.
W dodatku moja koleżanka odwołała ślub 😮 A jej były się wygraża , że zabierze dziecko.

wieźcie mnie nie martwcie...żeby u mnie to się nie okazało, że Ewa nienaturalnie szybko przybrała a inne narządy nie nadążyły...echhh idę spać, nie pora żeby o tym myśleć 😞

buziaki :***

• Mamusia
Dosik bosssski syn 😁 specjalny kandydat dla mojej Olusi 😁 mozna zamowic 😁 hihihihih

Hmm ciekawe ile moja mala wazy 🙂

Kurde jak bym miala ten glupi program do robienia tabelki to bym zapisala kilka wag wlasnie naszych maluchow w tygodniach 🙂

Agus slonko spij slodko :* Ja moze dla was bede miala jutro dobra wiadomosc ale narazie nie bede nic pisac bo nie chce niczego zapeszac.

Mały waży 1750 kg

Doooosik!!!!!!!!!! Ile waży??? To prawie 2 tony hahaha 😁 ale cudaśny jest!! słodziutki taki ze jejkuuu 🙂 Jezeli chodzi o moje usg to jestem ciekawa ale własnie nienormlanie bo tak to bym juz odd razu chciała wiedziec a tak to mowie ze dzidziula i juz 🙂 Loli jezeli chodzi o zachcianki to j a jem normalnie a jak mam na cos ochote to albo na kwasne albo na słodkie i jest po rowno 😁
Elus i masz racje on jest dorosly facet i moze isc i zarabiac na wlasne fajki i trawsko i ja bym tez nie dala za cholere!!

Jeszcze do was zajrzalam 😉Dosik slodziutki bobasek.Ja mojego dzis widzialam ale zdjecia mi nie dal i wlasnie tez czegos nie rozumiem powiedzial mi ze wazy 1400g i jedu wielgachny hmmm i przy porodzie moze dojsc do wagi 4kg 🤔teraz to juz zgupialam,a wiecie co jest najgorsze obrucil sie pupa wdol 😞 i musze sie modlic zeby sie do 11.08 przekrecil jak sie nie obruci czeka mnie cesarka buuuu az sam lekarz powiedzial bedzie szkoda ciac takiego ladnego brzuszka.Ale czym mnie rozbawil,ze ma pokazny sprzet miedzy nozkami hehe powiedzial wielka maczuga i ze we wsi mu beda zazdroscic 😉no nic uciekam do lozka milych snow papa

• Mamusia
O jejku perelka wspolczuje, ale nie przejmuj sie nie zrobic tego mamusi napewno sie przekreci jeszcze ma czas przecierz.
Mi lekarka powiedziala ze juz nie ma szans zeby sie przekrecila (tzw. jest ale male prawdopodobienstwo)
Kurde dziwnie to karzy lekarz wam co innego mowi jeden za duzy druga za mala ? hmm trzeba bylo by jakis dobry przedzial na necie znalesc zeby to sprawdzic.
Lece zjesc jakas kolacyjke jeszcze i do spania ehh......
Buziaki dla was spiochac mi tam dobrze do jutra :*

• Mamusia
hej dziewczyny !ale jestem dziś jakaś dziwna......nie dość ,ze o 6:30 mam JUŻ POSPRZĄTANE CAŁE MIESZKANIE. ..to na każdy ruch mojej malutkiej prawie ryczę ...ja pierdziele coś mi dziś odwaliło.... 🙃 🙃 🙃byłam wczoraj u teściowej i miała wirus......hmmmmm jelitówke mam nadzieję ,ze się nie zaraziłam ,a jakoś mi dziwnie .....hmmmm może se wkręcam.....zaraza jedna ....ta jelitówka oczywiście he he 😉 😉 😉
Loli pytałaś wcześniej czy mam poprane ciuszki małej......nie mam nic poprane,mało tego nie mam jeszcze nawet kupione proszku dla dzidziusiów..... 🤢 a co do tej dobrej wiadomości co masz nadzieję nam dziś przekazać to trzymam kciuki,żeby to chodziło o znalezienie odpowiedniego mieszkanka......TRZYMAM Z OLIWKĄ MOCNO KCIUKI!!!!!!ZA NASZĄ ELUSKĘ TEŻ SKORO TEŻ SZUKA MIESZKANKA 🙂A ja dziewczyny wczoraj w końcu znalazłam odpowiednie i tanie mieszkanie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 za 700zł miesięcznie czyli tak jak teraz ,kawalerka....fakt jeden pokój mniej ,ale za to ogrzewanie i woda i śmieci i czynsz wliczone w to 700zł ,więc o niebo taniej jak mam obecnie.....,nam chodzi głównie o dobro małej i o to ,żeby miała ciepło w zimę, a nie o nasze komforty ,więc jest dobrze,dodatkowy plus to to ,że nie chciał żadnej kaucji i jest WANNA ,bo prysznic już mi zbrzydł......jedyny minus....5min drogi od teściowej....hmmmm 🤢 🤢 🤢 🤢 😠 😠 😠 😠ale to się da.....już mamy podpisaną umowę i z obecnym właścicielem mieszkania się dobadaliśmy i 1 sierpnia wprowadzamy się już na nowe...teraz porządki i pakowanie mnie czeka 🙃 🙃
ALE MOJA MAŁA OD RANA SZALEJE.....SZOK.......AŻ NIE WIEM JAK MAM SIEDZIEĆ.......
PEREŁKA co do ułożenia twojego maleństwa to trzymam kciuki ,aby się jeszcze obróciło...hmmm mówisz ,że twój mały ma potężny sprzęt ....to ja zamawiam go dla Oliwki hahahahahahahhahahh 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😉 😉 😉 😉 😉 😉