Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja mam juz ma kupione ciuszki a raczej dostalam 🙂 dzisiaj mam zamiar wyprac wszystkie bo ladna pogoda 🙂 a co do kosmetykow to jeszcze nie wiem jaka firme wybrac

• Mamusia
LOLI KOCHANA NIE DOŁUJ SIĘ MUSISZ BYĆ DZIELNA I WIERZYĆ ,ZE W KOŃCU COŚ ZNAJDZIECIE NA PEWNO WAM SIĘ UDA TYLKO NIE MA CO SIĘ PODDAWAĆ W POSZUKIWANIACH .....GŁOWA DO GÓRY NA PEWNO SIĘ WAM UŁOŻY!!!!!!!dosik ja już mam z kosmetyków dla małej kupione:
-balsam hipp
-pielęgnacyjny płyn do kąpieli hipp
-pieluszki promocyjne huggies 3 mega paka
-chusteczki nawilżone 8p. po 72 szt.Johanson' baby i 4p. po 72 szt happy
-waciki bawełniane
brakuje mi:
-sudocrem
-krem nivea do buzi na każdą pogodę
-żel do mycia ciała i włosów hipp
-no i pieluszek w mniejszym rozmiarze.
oliwki nie będę stosować wolę balsam.

Madzia ja mysle ze kosmetyki będe kupować z johanson baby jakos tak o tej firmie słyszałam
ze jest jedna z najlepszych w kosmetykach dzieciencych 🙂 , ale Ty masz juz duzo ja jeszcze nic 😁
dzis chyba wskocze na zakupy znów i kupie juz cos 🙂

• Mamusia
no my w sumie też dopiero co remont robiliśmy na obecnym mieszkaniu,bo szczerze mówiąc myślałam ,ze ta przeprowadzka nie będzie konieczna....a jednak ........dobrze ,że nie przykleiliśmy jeszcze paska tego ozdobnego dla małej bo szkoda by go było......no ale trudno przynajmniej czyste mieszkanie oddamy..... 🙂

• Mamusia
BOŻE MÓJ MOJA BRATOWA JEST W CIĄŻY W 12 TYG I DOSTAŁAM KRWAWIENIA WŁAŚNIE JEDZIE DO SZPITALA OBY DZIECKO ŻYŁO I NIE OZNACZAŁO TO PORONIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞TAK SIĘ BOJĘ .............USPOKOIĆ SIĘ NIE MOGĘ.....

Kurcze mam nadzieje ze to nic poważnego 😞 Dosik jezeli chodzi o kosmetyki to ja juz tez troszke mam. Nawet płatki mydlane 😁 Kupiłam juz oliwke, krem do buzi, zel do mycia ciałka hmm.. i cos tam jeszcze a nie pamiętam. A z johnsona miała kosmetyki moja kolezanka i jej dzidzius dostał wysypki i podobno duzo dzieci ma alergie na ta firme wiec ja raczej wybieram bambino, no ale oczywiscie to zalezy wszystko od dzidziusia.

• Mamusia
Też będziemy mieli gazowe. Bo innego u nas już nie każą zakładać. Ewentualnie na prąd, ale to jeszcze gorzej. Kupiłam sobie dwa opakowania tych podkładów. 5,49 chyba paczka. Dwie pieluszki flanelowe do wycierania po kąpieli małego też kupiłam i taki śliczny kombinezonik w lumpie za 2zł na zimę 🙂 I jagódki kupiłam ale u mnie po 14 zł litr 😠 No, ale cóż...Jak mały będzie miał problemy z brzuszkiem to zrobię sobie taki soczek i mu pewnie pomoże. Muszę ogarnąć pokój i jeszcze z czarnymi pożeczkami będę walczyła... 🤢