Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja kupiłam i do tego jeszcze taki mały proszek do prania,. Po płatkach nie ma prawa nic sie dziać a może dzidzi bedzie pasował proszek to wtedy bedziemy prac w proszku,. ten co kupiłam chyba z jelpa jest ale nie pamietam dokladnie. No to dzwon Sioperka i mow nam tu

• Mamusia
O oliwce piszą, że jak dzieciątko nie ma suchej skóry to nie trzeba niczym smarować bo to tylko zatyka pory i potóweczki się robią. Tak samo różne kremy i balsamy. Do pielęgnacji tyłeczka mojego chłopca to na bank kupię Sudocrem. A tak to kremik jakiś z Bambino i do kąpieli też Bamibino lub Johnson. Na te kosmetyki nikt u mnie w rodzinie nie ma uczulenia. Co innego na Niveę... 😮 Uuu z tym to już kiepsko. A proszek kupiłam Bobas. Opakowania też na początek kupuję małe. Pieuch mam jedną paczkę i jedną paczkę chusteczek. Zobaczę jak będzie reagował na te firmy. A promocje były są i będą więc zdążę kupić.

loli a jak tam dzis samopoczucie nie wiem czy widzialas jak napisalam wczesniej ze jestem w kontakcie z kolezanka z londynu i ma mi dac znac jak bedzie slyszec o pokoju do wynajecia

• Mamusia
DZIEWCZYNY WSZYSTKO Z MALEŃSTWEM BRATOWEJ DOBRZE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO NIE BYŁO PORONIENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A KAŻDY JUŻ TAK SĄDZIŁ KURDE TRZEBA ZAWSZE WIERZYĆ DO KOŃCA ,ZE BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!DZIĘKI BOGU!!!!!!!ALE ULGA!!!!!!!!!!OKAZAŁO SIĘ ,ŻE ŁOŻYSKO MA ZA NISKO I TO PRZEZ TO KRWAWIŁA ,ALE TO NIE JEST GROŹNE I COŚ TAM NA TO JEJ ZARADZĄ JUTRO ZE SZPITALA WYJDZIE!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁