Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sioperka to super że wszystko wporządku z maluszkiem od bratowej 🙂
widzisz nie można zawsze odrazu brać najgorszej myśli 🙂
ja własnie od znajomej wróciłam, troche se poklachałyśmy ale zaraz znów na 18 jade
do kosmetyczki :P ale mówie zajrze co tu u was ale tak cichutko widze :P

• Mamusia
Ehh widze ze kazda cos humor nie taki ☺️
Elus a Ty nie placz mycha 😘
Dzis to jest normalnie nie do wytrzymania... siedze i poprostu ze mnie leci 😞 jak bym spod prysznica wyszla... w dodatku maly albo sie napina albo takie jakies szybkie kopy daje jak kiedys... chyba tez juz ma dosyc 😞
Moj dzis w domu... przyszedl z kolega i powiesili szafke w lazience wkoncu, lozeczko skrecili 🙂 😁 troche po przestawiali 🙂 takze czekam tylko na Marcelka 🙂
I z ta praca to jutro prawdopodobnie tez bedzie mial wolne.... 🤢 Ale na szczescie dzwonili do niego z propozycja pracy na tirach na fermie drobiu 🙂 czasem tylko by jechal na wegry na 3 dni albo do szczecina na 2 🙂 a tak to ciagle do domu by wracal i weekendy wolne 🙂 placa stala pensje 1700 plus diety za wyjazdy 🙂 takze o wiele lepiej niz tu gdzie ma na godzine 🙂
Jutro z rana jedzie ustalic wszystko co i jak i czy faktycznie tak sie oplaca 🙂
Te skurcze niby przeszly...teraz kilka znowu mialam... ehh 🤨
Spakowana kompletnie, i maly tez 😉

A Wam jak dzien mija??

• Mamusia
ehh dziubasy ... ta pogoda nas wykonczy, psychicznie bo kazdy zmeczony i chodzi nabuzowany czy jak tam... i fizycznie bo przeciez to sie tak nie da 😞

Net mi znowu cos szwankuje bo wyczerpalam swoj limit pamieci na miesiac ale jak znowu zacznie chodzic to Wam przesle fote lozeczka 🙂

lece sie polozyc bo nie idzie udygac

• Mamusia
Ania no to tylko pozazdroscic wszystkiego ze masz juz wszystko ogarniete 😞

Ela ryczec to mi sie tez chce 😞 ehhh masakra moze jutro bedzie jakis lepszy dzien 😞

Lece na jakies zakupy obiadowe 😞 bo ciemno w lodowce swiatlo sie pali ...

Ale nastrój tu dzisiaj panuje... Uhh.. a mnie moj wkurzyl dzwonil przed chwila i mowi ze raczej obiadu jadł nie bedzie i ze musi jechac do siebie. 😠 a dlaczego to mi nie powiedział... A ja siedze i rybe robie! Grr...

• Mamusia
dosik dobrze ze z twoja bratowa jest wszystko ok.ale im maleństwo strachu narobiło 😞ja też jakiś mam humor beznadziejny 😞 😞 😞chyba za bardzo sie przejełam wczorajsza wizytą 😞 😞 😞cały dzień przeleżałam.brzuch mi sie co chwile napina spuchnieta jestem jak balon 😞ani obiadu ani mieszkania nie ogarnełam 😞i jeszcze prasowanko wyprawki ...eh kiedy sie ten dzień skończy 😞 😞 😞 😞ten mój osioł tez mnie wkórza zero zainteresowania 😞 😞 😞pojechał sobie do znajomych a ja siedze sama w 4 ścianach.wczoraj to samo głowa mi peka a on muza na ful,zero zrozumienia on jest zawsze najważniejszy 😞 😞a póżniej przylazł piany i przyprowadził jaiegos pianego kolesia,mógłby przynajmniej uprzedzić,to bym sie przykryła 😠 😠 😠dupek 😠

• Mamusia
uuuuuuuu ale tu cisza.....czekoladka ja chyba też pierwsze pranie do szpitala zrobię w płatkach mydlanych ,a dopiero później w proszku jelp'a......byłam u mamy po moją torbę i niedługo też będę ją kompletować....OC dziś zapłaciliśmy hmmm i kasa znika..... 🥴 🥴 🥴 🥴
ale to się jakoś da 🙂idę robić kolacyjkę do jutra dobranoc nerwuski 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
czekoladka jednak na chwilę jeszcze wróciłam ,bo mój stwierdził ,ze sam zrobi nam kolację no a ja jestem jak najbardziej za he he......a co do bratowej to to moja nie dosika he he 😜 😜 😜 😜 no i u mnie też już nie jest aż tak gorąco ,bo trochę popadało....przynajmniej będzie się dobrze spało 🙂

• Mamusia
Porąbało tych chłopów czy co? Mnie mój poucza, że przeklinam. Proszę go, żeby tego nie robił bo i tak się oduczyłam już bardzo. Ale on na złość mi zwraca uwagę i droczy się ze mną. A ja nie jestem w nastroju do przekomarzania. On wypoczęty, jedyne co robi to chodzi do pracy, żyje i tęskni. A ja? Martwie się o małego, w domu też nieraz dadzą popalić, pies mój ma już łysy tyłek i nie wiem już co mam z nią robić. Jestem już na skraju wytrzymałości i ostatkiem sił się powstrzymuje, żeby mu nie powiedzieć weź ty już tu wracaj bo ja nie daję sobie rady z tym wszystkim, a też chciała bym choć chwilę odpocząć i się nie martwić przed porodem 😞

• Mamusia
buuterfly ja niestety wiem z doświadczenia ,że faceci w większości to straszni egoiści...więc doskonale cię rozumiem i też z drugiej strony podziwiam ,bo ja bym chyba zgłupiała......ale wiesz musisz to wytrzymać już tyle czasu dałaś radę ,ze i te ostatnie tygodnie musisz mimo ,że jest ciężko wytrzymać.trzymam kciuki!!

Brzucha, cholernie mnie boli dół cały az sie poce masakrycznie sie wystraszyłam miałam 5 takich 😞
teraz chwila spokoju oby się nie powtórzyły jejku 😞
tak się bałam ☺️

Dosik spokojnie kurcze niech tam aTwoja dzidzia jeszcze posiedzi. Elus dasz rade juz nie długo. Eh.. moj mnie tez wkurzyl bo przyjechal dał koszule do prania i pojechał do domu. Bo niby sie chce umyc u siebie i wyspac. Srututu kurwa mac! o jakies popierdzielone gry chodzi o nie o spanie. Normalnie bym go zabiła i jeszcze obiadu nie bo on jadl drozdzowki w pracy! To niech sie w dupe pocałuje i nie wiem po co mi tyle ryby bylo potrzebne i ziemniakow. Dramat...

Mi naszczescie jak narazie mieneło, oby jzu nie wróciły te skurcze 😞
Eluskaa a co Twój to maniak gier ? ;>
spokojnie, ale fakt faktem tez bym sie wkrzuszyła na niego ;p