Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Loli to ma fuksa, że sobie tak może malować pazury 🙂 Ja to muszę w koncie się chować i najlepiej żeby smród z lakieru z wiatrem leciał bo jak ojciec poczuje to drze ryja. Bo go głowa boli....Dobrze, że po chlaniu go nie boli 😜 Marudzi, że mu smród leci itp. Jakiś dziwny jest 🥴 Sam gorzej śmierdzi 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ejj ale jak dobrze pamiętam, to jak był i mieszkał z Tobą jeszcze to bardzo dobrze się dogadywaliście i nigdy na niego nie narzekałaś 🙂 więc jak wróci to pewnie też tej dupy nie będzie zawracał 🙂 i patrz jak to minęło....

• Mamusia
hej laski !no nie zazdroszczę wam tych problemów z dziadami...ANIA naprawdę bardzo ci współczuję twój to potrafi przegiąć.....buuterfly ty tam twarda sztuka to nic nie pisze he he a ty Eluska sama zjedz rybę i niech twój spada konsolą się najeść zatęskni to będzie błagał chociaż o kawałek kosteczki rybnej JA MOJEMU KONSOLĘ SPRZEDAŁAM HA HA 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎.....dostał za to nowe pokrowce i dywaniki do samochodu to nie płakał 😉 😉 Agaa ,a co do lizaka i twojej mamy to niezła beka hahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁.....o ile się tego nie widzi więc cierpliwości życzę ..... 😜 😜 😜
a co do skurczy to ja nie wiem ja chyba jeszcze żadnych nie miałam ..bardziej kłucia pojedyncze ,ale rzadko a tak to nic .........Oliwka chyba się nie będzie spieszyć 🙂 🙂a ty DOSIK uważaj na siebie.
Dziś pomału będę przygotowywać kuchnię do przeprowadzki i za większe porządki się wezmę a od jutra zaczynam prać ciuszki maleńkiej i też pomału ją pakować na nowe mieszkanie.

• Mamusia
Dzięki właśnie temu, że tyle mam na głowie tak szybko mija 🙂 Tylko zaraz musi to być choroba mojej pieski? Teraz już nie dam się tak spławić weterynarzowi. Dopóki się nie dowiem co jej jest, nie przestanę nękać wszystkich wetów w okół 😜
Wróci dziad to mu z liścia dam, Franek mu kopa zasadzi a Luna nie przybije mu piątki za karę 🙂 Nie powinnam na niego narzekać bo i tak nie jest taki zły...Ale co tam 😜
Czekam aż szanowny tato się obudzi po wczorajszej popijawie 🤢

no Was to śmieszy, mnie też śmieszyło jak o tym pisałam ( bo co za paranoja, żeby matka tak robiła a żeby córkę to tak drażniło! hehe ), ale kurde jak można? to już bym wolała żeby dekolty ubierała, bo ma co pokazać...ale pewnei to też by mnie drażniło 🙂 bo drażni jak ubiera getry z tymi koronkowymi końcówkami BO ICH PO PROSTU NIENAWIDZĘ I NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA TAKIE COŚ NOSIĆ!!! 😠
ale Ci sioperka teraz pozazdrościłam tej przeprowadzki 🙂 ja uwielbiam się pakować itd 🙂 a dzisiaj mam piękny dzień, bo się będę na nasze mini wczasy pakować 😁 i radość jak cholra 😁

• Mamusia
ja tam jestem ostatnio leniwa i najlepiej bym tylko siedziała przed kompem i nie uśmiecha mi się to pakowanie ,ale jak już zacznę to powera dostanę i nie będzie źle....... 🙂a tobie bardzo zazdroszczę wyjazdu ........hmmm my może jedynie nad może w weekend ,a tak to dupa 😠

• Mamusia
hahahahahahahahahaha jestem posikana jaki analfabeta ze mnie jak ja pięknie napisałam w tym moim słowniczku MOŻE HAHAHAHAHA 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej laseczki widze ze od samego rana wypisywanie roznych zeczy 😉
Wyzalanie sie na maxa ehhh przerabane i tyle kazda z nas ma jakies problemy na glowie.

Anulka ja aktualnie mieszkam teraz na south wimbledon, jak ona mieszka w londynie to bedzie wiedziala o co chodzi a moj pracuje w centrum , tylko ze musimy praktycznie zostac w rejonach poludniowego londynu (south west london) bo ja tutaj mam szpital itp. Dzieki za fatyge kochana :*

U mnie nawet dzien zapowiada sie nawet nawet jesli chodzi o pogode ale nic wjecej 😞

hehe Elu co druga dziewczyna chodzi w takich legginsach, ale ja tego nie rozumiem....i jak do tego jeszcze noszą balerinki, a mają rozmiar nogi powyżej 40, to strasznie mnie to razi 😜
sioperka kurde co ja bym dała za jeden dzień nad morzem!!! 🙂 mega dużo żeby się pomoczyć w możu, a nie tylko nogi w jakimś strumyku 🙂

w centrum zakopca jest jakiś aqua park, ale właśnie wolałabym taki odkryty, co się raz płaci i można cały dzień siedzieć 🙂 na takim była Twoja mama?
moi teściowie chcą też jechać do tej tatralandii, ale czy ja wiem czy mam ochotę tyłkiem świecić przed ludźmi? tymbardziej że ten tyłek w nienajlepszej kondycji jest 🙂

• Mamusia
Kurde jesli chodzi o aqura park to nie mam zieloonego pojecia nawet gdzie to jest 😁
No sie smiala wlasnie ze placisz i siedzisz ile chcesz , ale wlasnie nie pamietam tej nazwy jak ta miejscowosc sie nazywala a to dzis sie wybierasz do tego Poronina?
A w tej tatralandi to moj brat byl i mowil ze nawet spoko.

Musiala bym sie dowiedziec gdzie to dokladnie bylo kochana a ile mam czasu?

ojj Loli specjalnie nie musisz się dowiadywać 🙂 ale dziękuję jak by co 🙂

no mieliśmy jechać dzisiaj, ale mój mi to wczoraj powiedział, że dzisiaj po południu możemy jechać, to mu mówie że najwcześniej o 16tej, bo wcześniej upał jak cholera i nie dam rady prowadzić, a mamy 4 godziny drogi przed sobą i zdecydowaliśmy się jechać juro o 6 rano.

za daleko masz Madziu! my z południa to też nad morze często nie jeździmy...ja oprócz Zielonej Szkoły to byłam dwa razy w Lebie i Władysławowie...ooo i w Rowach byłam, to trzy razy.
nad morzem jest więcej do robienia niż w górach, chociaż w górach jak ktoś lubi - a ja uwielbiam - są piękne widoki i można po nich pochodzić 🙂 aż żal że teraz nie pochodzę....